- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #182.581

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sütte aynı şeyi yapıyormu?
Tebrikler canım
teşekkürler muskaammm nasıl sevindim anlatamam inşallah 79 da görürüm sağlıklaSütte aynı şeyi yapıyormu?
Tebrikler canım
gaz yapmıştır canım yarına 2 kilo gider garanti.. bende de gaz yapar ayran süt..hazır sütler evet ama son 5 aydır açık süt alıyorum onlarda olmuyr...
Tebrikler canım ne kadar sürede verdinn :) ve tavsiye edeceğin şeyler var mı :) boyumuz aynı bende 93le başladım yeni inş görürüm yakın zamanda o kiloyu :)Eki Görüntüle 1814875
Halay çekicem demiştim yaaa ne halayi bildiginiz roman havasina bağladım sabah sabah![]()
r79 trg78tgrt78rf68t685f6658rfgfplg098gt5yutgjjggy79 9y676y76yyyyyybvb67tyty576tty5t7y8t5y5t85
Ne diyon kızıııım?ffffffffffffffffy6t7y6t07y6467yyy6y7y6668y7y8y76ty
Tebrikler tatlım.Eki Görüntüle 1814875
Halay çekicem demiştim yaaa ne halayi bildiginiz roman havasina bağladım sabah sabah![]()
Laktoz alerjin olabilir betüş.hazır sütler evet ama son 5 aydır açık süt alıyorum onlarda olmuyr...
Hadi sıra 79da..teşekkürler muskaammm nasıl sevindim anlatamam inşallah 79 da görürüm sağlıkla![]()
hayır..ama çok yoğun olduğum için inanın sayfayı açıyorum bazen okurken kapatmak zorunda kalıyorum..çünkü teog sınavı var 10 gün sonra ..deneme sınavı yapıp onları okuyup asarken çok zaman harcıyoruz..sizden 29 una kadar izin istiyorum..evet cumaları bildirim yapayım ama mesaj için beni mazur görürmüsünüz..olmaz derseniz mecburen ayrılıcam..inanın bunları yazarken bile çocuklar sınav oluyor..tatlım @deryalimm07 izne mi ayrıldı ben mi mesajını hiç görmüyorum?
tatlım birgün tartıya çıktım 96 yı gördüm .. daha öncede diyet yapıp alıp vermiştim ama 84-85 den aşağıya inememiştim 5 yıldır.. 1 ayda 4 kilo verdim ama rejim yapmadım ilk ay hatta ne bulduysam yedim sadece akşam yemeğini erken saate çekmiştim ilk ay sonra birgün duştan çıktım bir tartıldım 4 kilo gitmiş.. aklım başıma geldi sonraa dedim bu sefer yapsam olucak herhalde derken 92,5 la başladım 6 şubatta diyete nisanın 6 da tam 2 ay oldu bilinçli kilo vermeye başlayalı yani canımTebrikler canım ne kadar sürede verdinn :) ve tavsiye edeceğin şeyler var mı :) boyumuz aynı bende 93le başladım yeni inş görürüm yakın zamanda o kiloyu :)
Tamam canım 29una kadar idare ederiz ama 29undan sonrada böyle olursa mecbur kalırım diskalifiye etmeye.hayır..ama çok yoğun olduğum için inanın sayfayı açıyorum bazen okurken kapatmak zorunda kalıyorum..çünkü teog sınavı var 10 gün sonra ..deneme sınavı yapıp onları okuyup asarken çok zaman harcıyoruz..sizden 29 una kadar izin istiyorum..evet cumaları bildirim yapayım ama mesaj için beni mazur görürmüsünüz..olmaz derseniz mecburen ayrılıcam..inanın bunları yazarken bile çocuklar sınav oluyor..
gaz yapmıştır canım yarına 2 kilo gider garanti.. bende de gaz yapar ayran süt..
Ne diyon kızıııım?
Tebrikler tatlım.
Laktoz alerjin olabilir betüş.
Hadi sıra 79da..
Betüüş bende bu sabah 65,4 çıktım2 kg gitmez de 65 li bişiyimdir zannımca...
valla laktoz mu bilmem ama içine kattıkları env ai çeşit şeyden bir kesin bana uyumsuz :)
Çok güzel inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız :) ben de şok diyet yapmıyorum evde ne varsa yiyorum az az kalori hesabı yapıp günde 1200ü geçmemesine dikkat ediyorum. Hiç geçmedi zaten hep artıdayım şükür :) günde 1 saat yürüyorum en az. Biraz alıştıktan sonra spora başlayacağım inşallah destek olması için kararlıyım gidecek bu 30 kilo :)) Allah hepimizin yardımcısı olsun :)tatlım birgün tartıya çıktım 96 yı gördüm .. daha öncede diyet yapıp alıp vermiştim ama 84-85 den aşağıya inememiştim 5 yıldır.. 1 ayda 4 kilo verdim ama rejim yapmadım ilk ay hatta ne bulduysam yedim sadece akşam yemeğini erken saate çekmiştim ilk ay sonra birgün duştan çıktım bir tartıldım 4 kilo gitmiş.. aklım başıma geldi sonraa dedim bu sefer yapsam olucak herhalde derken 92,5 la başladım 6 şubatta diyete nisanın 6 da tam 2 ay oldu bilinçli kilo vermeye başlayalı yani canım
sabah normal peynir zeytin domates kahvaltımı yapıyorum ne varsa evde.. öğlen et tarzı yada protein ağırlıklı yiyorum akşamda öğlene göre dengeliyorum eğer öğlen çok yemişsem akşam 1 tabak salata çorba yada 1 kase yoğurttan birini yiyorum ama öğlen normal yediysem akşam sebze ağırlıklı yiyorum.. öğün aralarında da ceviz badem kuru kayısı tarzı şeyler atıştırıyorum . hergün sade kahvem var çok severim ..2 lt altında da su içmedim ilk başladığımdan beri.. sporuda 2 . ci haftamdan sonra başladım evde leslie yapıyorum dışarıda da 1 saat en az yürüyorum ..
şu 1 aydır fazla veremedim regl gecikme sorunum var genel olarak 3-4 ay olamadığım dönemler oluyor bu ayda 14 gün geciktim mesela![]()
ben aslında hızlı vermeme taraftarıyım kilom az olsa hızlı veriyim diycem ama 96 dan başladım ve birden verip vücut sarkması olsun istemiyorum.. ondan azar azar da olsa sıkı bir şekilde olsun diye çabalıyorum ..hiç şok diyet yapmadım o yüzden![]()
regl mi yaklaştı şişlik mi var acaba ?Betüüş bende bu sabah 65,4 çıktım![]()
verirsin tatlım insan istedikten sonra herşeyi başarır .. hele birde etrafında aa zayıflamışsın diyenler olunca daha bir gaza geliceksin daha durrÇok güzel inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız :) ben de şok diyet yapmıyorum evde ne varsa yiyorum az az kalori hesabı yapıp günde 1200ü geçmemesine dikkat ediyorum. Hiç geçmedi zaten hep artıdayım şükür :) günde 1 saat yürüyorum en az. Biraz alıştıktan sonra spora başlayacağım inşallah destek olması için kararlıyım gidecek bu 30 kilo :)) Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
Tebrikler pozitif hatun:)günaydınlar kilo bildirim günüymüş açılışımı yapıyorum Eki Görüntüle 1814886
bugünkü yiyecek listemde kesin olduğu için toplu bildirim yapayım gece oğlumu hastaneye götürdüm kulağında dirençli bir bakteri varmış sabah rotasına götürdüm işe yeni geldim o yüzden kahvaltı yapamadım geçiştiriyorum Eki Görüntüle 1814887
öğlen ve akşam menüm aynı olduğu için tek kalemde onlarıda paylaşayım ki gece yapım aşamasını paylaşmıştım
sızma zeytinyağlı kabak sebzeli bulgur pilavı gojiberili vişne suyu....Eki Görüntüle 1814888
öğlende yemekten sonra kurumun çevresinde yürüyoruz maksat hareket olsun ,hepinize kucak dolusu sevgiler gününüz güzel geçsin temennilerimle bol eksili haftalar dilerim..Allahım pozitiflikten yıkılacam
![]()
Siz kararlı olun allah emeklerinizi zayi etmez.Çok güzel inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız :) ben de şok diyet yapmıyorum evde ne varsa yiyorum az az kalori hesabı yapıp günde 1200ü geçmemesine dikkat ediyorum. Hiç geçmedi zaten hep artıdayım şükür :) günde 1 saat yürüyorum en az. Biraz alıştıktan sonra spora başlayacağım inşallah destek olması için kararlıyım gidecek bu 30 kilo :)) Allah hepimizin yardımcısı olsun :)