- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #182.601
Yook boğazım coştu iştahım delirdiregl mi yaklaştı şişlik mi var acaba ?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yook boğazım coştu iştahım delirdiregl mi yaklaştı şişlik mi var acaba ?![]()
Kaptanım az biraz reklam etmiş olabilirim seni kasım anaları hücum edebilir takımına talep bolTebrikler pozitif hatun:)
Siz kararlı olun allah emeklerinizi zayi etmez.
Muskacim sen karatay mi yapsan ya, onu hayat tarzi haline getirsen aslinda?Yook boğazım coştu iştahım delirdi![]()
gayet iyi tatlim, her gun 200 gitse 1 ay sonunda 6 eder, oyle dusun; daha senin beslenmeni biraz daha duzeltmemiz lazim ama.Günaydınlar
muska77
kollontai
morordek B blanche_ea
Benim 3.günüm başlangıç kilom 74 kg bugün 73.8 fark:-200gr %0.27
Aslında kilo vermişim denilemez ama bu bile 3 gün için iyidir diye düşündüm.
senide mi zıplatsak muskam yoksa yoldan çıkıcaksın gibi..Yook boğazım coştu iştahım delirdi![]()
Teşekkürler tatlım .aslında çok hızlı kilo vermek istemiyorum.Dediğin gibi yediklerimi düzenleyip bir hayat tarzı oluşturmam lazım.Aslında öğlen ve akşamları ekmek yemiyorum.Yavaş yavaş düzenleyeceğim inşallah desteklerinizlegayet iyi tatlim, her gun 200 gitse 1 ay sonunda 6 eder, oyle dusun; daha senin beslenmeni biraz daha duzeltmemiz lazim ama.
Aksam ekmek yok mesela, yuruyus-ziplama neyse artiralim.
Bence yürüyüş için çok gibi günlük 26 km eder 4 saat yürüyüş laktik asit birikimin fazla olur.Birde eklem zedelenmeleri yaşayabilirsin.Ama bisiklet güzel olabilirSimdi de benim bi projem var ev-is arasi 13 km, ya kendime bisiklet alacagim; ya da yuruyerek 7'de yola cikip 9'da iste olacagim :)
Yurunecek yol da guzel, trafikli degil cok.
Nasil fikir![]()
Tesekkur ederim :)Teşekkürler tatlım .aslında çok hızlı kilo vermek istemiyorum.Dediğin gibi yediklerimi düzenleyip bir hayat tarzı oluşturmam lazım.Aslında öğlen ve akşamları ekmek yemiyorum.Yavaş yavaş düzenleyeceğim inşallah desteklerinizleBu arada kaptan yardımcılığın hayırlı olsun
Evet 1 özel msj aldım bile..Kaptanım az biraz reklam etmiş olabilirim seni kasım anaları hücum edebilir takımına talep bol![]()
Eksi olsunda 100 gr olsun canımGünaydınlar
muska77
kollontai
morordek B blanche_ea
Benim 3.günüm başlangıç kilom 74 kg bugün 73.8 fark:-200gr %0.27
Aslında kilo vermişim denilemez ama bu bile 3 gün için iyidir diye düşündüm.
Takımiçi listeye aldım canım.Selamlar guzeller,
Ay ben dun aksam cozuttum kendime 500 atlama cezasi veriyorum dun icin. (Her ne kadar yine aksam yemegimi cikarsam da, sunu anladim ki midem yagli seyleri kabul etmiyor; bundan boyle ona gore yiyecegim.)
Dun aksam peynir-sarap-yesillik yapmistim sadece, cok hafifti.
Sonra arkadasin dogum gunune gittik, ben bir suru mercimek koftesi yedim dayanamam cunku; sonra olanlar oldu zaten.
Midemi cikardim sandim o derece. Neyse ama rahatladim, bugun iyiyim.
Ondan onceki 100 atlamami yaptim, silebilirsinmorordek canim :)
Bu aksam yine davet var ama ben 1 kadeh sarap icerim sadece ya da hic icmem, ona da yerimi hazirlarim. Oglen yururum falan.
Ben dun aksam arkadasimda kaldim, sabah tartilamadim bu sebepten.
gecen cuma:61.2
dun(persembe ) : 59.9
59.9'la listeye girebilirim :)
asil liste icin 56.9 olmam lazim; nasil olacaksa bakalim :)
Olmaz! O kadın ekmek yedirmiyo!Muskacim sen karatay mi yapsan ya, onu hayat tarzi haline getirsen aslinda?
Güzel fikir valla.Simdi de benim bi projem var ev-is arasi 13 km, ya kendime bisiklet alacagim; ya da yuruyerek 7'de yola cikip 9'da iste olacagim :)
Yurunecek yol da guzel, trafikli degil cok.
Nasil fikir![]()
Kız ben hala en az 1,5 saat yürüyorum zaten.
Yok donusu yurumem ya, bir sekilde hallederim. O kadar da arabami yeni degistirdim ama ahaha her gun 13 yurusem var ya ip olurum ipBence yürüyüş için çok gibi günlük 26 km eder 4 saat yürüyüş laktik asit birikimin fazla olur.Birde eklem zedelenmeleri yaşayabilirsin.Ama bisiklet güzel olabilir![]()
Evet 1 özel msj aldım bile..
Eksi olsunda 100 gr olsun canım
Takımiçi listeye aldım canım.
Olmaz! O kadın ekmek yedirmiyo!
Güzel fikir valla.
Kız ben hala en az 1,5 saat yürüyorum zaten.
tatlım son hafta yaptığın çorba diyeti yüzünden olmasın çünkü ona başladığın kilona dönmüşsünKız ben hala en az 1,5 saat yürüyorum zaten.
Hıııı şimdi oldu işte tamam canım zaten sadece sabah yiyorum.Yok beybim korumak isteyenler icin diyor ki sabahlari yesinler yuruyuslerini yapsinlar; sabah yersin sen de; yetmez mi?
Onu bilmem ama 60a geri dönmezsem kendimi intihar ederim (ayşen grudaya bağladım :))tatlım son hafta yaptığın çorba diyeti yüzünden olmasın çünkü ona başladığın kilona dönmüşsün![]()
etme kendi kendini intiharOnu bilmem ama 60a geri dönmezsem kendimi intihar ederim (ayşen grudaya bağladım :))
Önemli olan sağlıklı olmamız herşeyden önce.Biz kiloları neden vermek istiyoruz?Sağlıklı olmak için hem fizyolojik hem psikolojik olarak.Kendimizi çok zorlarsak diyet döneminde depresyona bile girebiliriz.O yüzden bir oyun gibi düşünüp yavaş yavaş yanlışlarımızı düzelterek devam etmeyi doğru buluyorum ben.Mesela ocakta 80 kiloydum ben oturdum bigün ne yapıyorum diye düşündüm.Paketli hazır gıda çok tüketiyordum kesmem lazım dedim.Bisküvi ,çikolata falan filan.İlk günler zor oldu birde resmen bağımlılık yapıyorlarmış onu farkettim.Kesince resmen rahatladım.Sonra ekmek olayını kısıtladım yavaş yavaş önce sadece sabah ve öğlen 2 dilim yedim sonra sadece sabah yemeye başladım 1 dilim.Sonra yine oturup düşündüm dışarda çok yemek yediğimi farkettim.Şimdi çok zorda kalmazsam dışarda yemiyorum.Ayda 1-2 yi geçmiyor. Ve sadece bunlara dikkat ederek 6 kilo verdim 3 ayda.Alışkanlıklardan kurtulmak zor ama kararlı olmak lazım.Öncelikle en sağlıksız olanlardan başlamak lazım. Şimdide yemeklerime dikkat etmeye başlayacağım ve hareket etmem lazım onu biliyorum.Birde farketmediğim şeyler varsa sizlerle farkedip düzeltmek istiyorumTesekkur ederim :)
Evet, kesinlikle ben de hizli kilo vermeye inanmiyorum; ben ne zaman hizli kilo vermeye calissam fos oluyor.
Mesela simdi ben de yavas yavas versem de olur modundayim ve daha guzel gidiyor kilolar; ki boyle saglikli beslendigim zaman psikoloji mi nedir kendimi daha da cok kilo vermis gibi hissediyorum; incelmisim sanki.
Ya ben de Karatay yeme duzenine gecmeyi dusunuyorum insallah.