Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba hanımlar,

Bugünkü menüm;
Kahvaltı:
5 yk menemen (hafif z.yağında yapıldı )
Domates
Salatalık
1 kk beyaz peynir
1 dal marul
1 bardak şekersiz çay
1 ince dilim tam buğday ekmeği

Ara öğün :
3 çilek

Akşam:
1 kase etsiz nohut yemeği
bol limonlu sirkeli salata :)

Akşam da bir sade soda içmeyi düşünüyorum iyi diyorlar :)
1 lt su içtim yatana kadar tamamlayacağım inşallah.
Egzersiz: 1 saat yürüyüş

Herkese iyi akşamlar dilerimm :)

T tatlitambak yavrum yeter her gün her gün kaçamaklardasın vallahi ben geldim geleli bile belledim seni haberin olsun :)
yok eşim ısrar etti, yok canım istedi haftada 1 olsa neyse yani ama her gün de olmaz ki..
1 saat önce ben 1. olacağım diyorsan 1 saat sonra kaçamak da yaptım ama söylemem diyorsun, kaçamaksız bir gün artık plis.

Merhaba hanımlar,

Bugünkü menüm;
Kahvaltı:
5 yk menemen (hafif z.yağında yapıldı )
Domates
Salatalık
1 kk beyaz peynir
1 dal marul
1 bardak şekersiz çay
1 ince dilim tam buğday ekmeği

Ara öğün :
3 çilek

Akşam:
1 kase etsiz nohut yemeği
bol limonlu sirkeli salata :)

Akşam da bir sade soda içmeyi düşünüyorum iyi diyorlar :)
1 lt su içtim yatana kadar tamamlayacağım inşallah.
Egzersiz: 1 saat yürüyüş

Herkese iyi akşamlar dilerimm :)

10 numara 5 yıldız menü valla :D

Bu ne hız yahu eve yeni geldim işlerim vardı biraz. Sonra da bi egzersiz programı yaptım yarım saatlik neler dönmüş hemen sizi yakalamak imkansız gerçekten :KK70:
Menüyü de vereyim hemen;
Sabah
1dilim tam tahıllı ekmek
Az light peynir Şekersiz çay

Öğle
zeytinyağlı kabak
yoğurt
Akşam
tavuk sote yapmayı planlıyorum :KK66:
Su 1,5 lt içmişimdir şimdiye kadar yatana kadar devirir o baya

Napam bi de yürüyüşe mi çıkayım başka bisey var mıydı yazılacak.. Bu arada kaçamak tabikii yok,neden çünkü annemim deyişiyle keçi damarım tuttu ağzıma bişey sürmicem yasaklı :63: Ama regl dönemi nasıl kudururum bilemiyorum neyse şimdiden acı yok rocky ye hazırlayayım ben kendimi :KK66:
Var mıdır başka bişey morordek morordek muska77 muska77 sevgili büyüklerim (kıdem ve tecrübe olaraktan yani en çömez benim şu anda sanırım :KK45:)

Menü çok başarılı, aynen devam :D

Yani hem zıplarım hem kaçamak yaparım diyorsun sanırım.. Kilo vermene etkisi olmaz ki, anca koruma kısmında böyle olur.

Yok tatlim ya. Sunu anladim benim 3 ana 2 araogun yapmam lazim yoksa kontrolu kaybediyorum.bunu anlamis oldum. 2 ogun beni sapittiriyor. Duzene sokuyorum sayenizde

T tatlitambak yavrum yeter her gün her gün kaçamaklardasın vallahi ben geldim geleli bile belledim seni haberin olsun :)
yok eşim ısrar etti, yok canım istedi haftada 1 olsa neyse yani ama her gün de olmaz ki..
1 saat önce ben 1. olacağım diyorsan 1 saat sonra kaçamak da yaptım ama söylemem diyorsun, kaçamaksız bir gün artık plis.

Haklisiniz. Kendime cok kiziyorum ben de.
Yarin 3 ana 3 ara ogun yapip menulerimi duzene sokacagim.
galiba ben stresten yiyorum . Ev belirsizligi sürüyordu bulduk rahatladim. Simdi kaynana gorumce gelecek. Tasinsam mi tasinmasam mi bilemedim. Annem de kayin validem de pek is falan yapamaz. Mutfak toplasam ev kalabalik yarisi kalacak kullanilmasi icin. Yataklarda hakeza offf offf...
ya bence bir de bana nazar degdi bence annem herkese ay cok iradeli yemiyor cok zayifladi deyop durdu. Dayimin esine bile. Herkes bu sefer beni ariyor. Bunaldim herhal.
Ama bu takimdaysam hakkini vermeliyim dimi

Back
X