Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

moral bozmak yok tatlım bende 15 şubatta 84 kilo başladım şuan 75.8 kilodayım o yüzden bırakmak yok benim boyumda 1,60 hepimiz burda verdik sende 2 ay sonra diceksin ki aaaaa 9 10 kilo verdim:)
fıstık sen menünü yazdın mı göremedim ben ?

hayırlı olsun canım .. en zoru ilk adımı atmak bence sonrası bir şekilde devam ediyor..

Psikolojik olarak hazırladım kendimi yarın başlıyorum. Hatta bugünden şeker krizlerime çözüm olsun diye cubuk tarcin attım suyuma :)) abur cubur yemedim bugün hiç

kızlar bugünkü menümmm
muska77 muska77 , kollontai kollontai , morordek morordek , B blanche_ea , nilsub nilsub

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
1 kk peynir
yarım domates
1 dl kepek ekmeği
1 çay k bal
(kaz dağlarından geldi valla organik dayanamadım 1 çay kaşığındanda sorun olmaz herhalde muskam dediydio_O )
1 fincan şekersiz çay

ara 1 sade Türk kahvesi

öğlen
4 yk taze fasulye
2 yk yoğurt

ara 2 kuru kayısı

akşam 1 kase çorba
yarım tabak salata

su 3 lt
spor 2 mil+ 1 saat yürüyüş
yok ya 1 çk baldan bişe olmaz :)

moral bozmak yok tatlım bende 15 şubatta 84 kilo başladım şuan 75.8 kilodayım o yüzden bırakmak yok benim boyumda 1,60 hepimiz burda verdik sende 2 ay sonra diceksin ki aaaaa 9 10 kilo verdim:)

İnşallah ya.. Teşekkür ederim desteginiz için :)

Psikolojik olarak hazırladım kendimi yarın başlıyorum. Hatta bugünden şeker krizlerime çözüm olsun diye cubuk tarcin attım suyuma :)) abur cubur yemedim bugün hiç
birden olmuyor malesef yavaş yavaş oluyo çok enterasan ben bu kiloları tatlı yüzünden aldım ama şuan yemiyorum ve canımda istemiyor

sen yazdın mı menünü bende bakem:)
yazdımm yazdımm :))
yok ya 1 çk baldan bişe olmaz :)
aayy inşallah sabaha göre 100 gram fazla var ama oda yemek şişkinliğidir diye düşünüyorum yarın sabaha kalmaz umarım..
ne güzel yapmışsın canım suyuna dikkat et hem cildin için hem metabolizman için harika bir yan etkisi varr.. hadi bakalım takıldığın merak ettiğin bir şerler varsa elimizden geldiğince yardımcı oluruz ben 2 ayımı doldurdum burada :))

aayy inşallah sabaha göre 100 gram fazla var ama oda yemek şişkinliğidir diye düşünüyorum yarın sabaha kalmaz umarım..

ne güzel yapmışsın canım suyuna dikkat et hem cildin için hem metabolizman için harika bir yan etkisi varr.. hadi bakalım takıldığın merak ettiğin bir şerler varsa elimizden geldiğince yardımcı oluruz ben 2 ayımı doldurdum burada :))
oo sabah o zaman bol eksi görürsün inşallah

birden olmuyor malesef yavaş yavaş oluyo çok enterasan ben bu kiloları tatlı yüzünden aldım ama şuan yemiyorum ve canımda istemiyor

Ben de tatli yiyerek aldim.. ama hersey benim kafamda bitiyor sonuçta. Bundan sonra sekerli yiyecek olmayacak hayatimda. Hatta eşimle konuştum eve bisküvi falan almayacagiz artık. O da destek olacak bana bu konuda :)

bende telden kulaklıkla şarkı açıp yapıyorum o zaman iyi oluyor:)
ben kocişle yapıyorum sabah 2 mil :D
onuda alıştırdım sonrada işe yürüyoruz beraber :)))
bana gidiş dönüş 1 saat mis gibi yürüyüş oluyo :))
evde tek başıma sıkılıyorum akşam spor yapıyorum bende sıkılınca :KK51:

Benim en az bir 4 ay burda olmam lazım :)) emzirdigim için çok susuyorum zaten günde en az 2-3 litre su içiyorum. Sorarım aklima takilan bir şey olursa. Çok teşekkürler :)

Ben de tatli yiyerek aldim.. ama hersey benim kafamda bitiyor sonuçta. Bundan sonra sekerli yiyecek olmayacak hayatimda. Hatta eşimle konuştum eve bisküvi falan almayacagiz artık. O da destek olacak bana bu konuda :)
banada kola kilo aldırıyodu ben onu kestim tıkır tıkır gitti herkesin bir kilo aldıran zararlı şeyi var hayatta.. en azından ilk 10 kiloda kendini kontrol edersen sonra canın istemiycek bile emin olabilirsin.. kola şirketini ben zengin ediyodum o derece yani :D
Benim en az bir 4 ay burda olmam lazım :)) emzirdigim için çok susuyorum zaten günde en az 2-3 litre su içiyorum. Sorarım aklima takilan bir şey olursa. Çok teşekkürler :)
oyy bebişi emzirirken zaten su en güzel şey bol bol süt olsun inşallah canım ;)

kızlar bugünkü menümmm
muska77 muska77 , kollontai kollontai , morordek morordek , B blanche_ea , nilsub nilsub

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
1 kk peynir
yarım domates
1 dl kepek ekmeği
1 çay k bal
(kaz dağlarından geldi valla organik dayanamadım 1 çay kaşığındanda sorun olmaz herhalde muskam dediydio_O )
1 fincan şekersiz çay

ara 1 sade Türk kahvesi

öğlen
4 yk taze fasulye
2 yk yoğurt

ara 2 kuru kayısı

akşam 1 kase çorba
yarım tabak salata

su 3 lt
spor 2 mil+ 1 saat yürüyüş
Canim sabah yedigin 1 ck baldan bi sey olmaz. 15 kalori mi ne zaten gun icinde eriyip gider ;)
hababam sınıfında güdük necminin dediği gibi oraya bi 10 puan daha rica edicimm,ben de sporumu duble yaptım bugün.ayrıca söz verdiğim gibi yürüyüşü de 45 dk yaptım morordek morordek :KK52: ama itiraf etmeliyim ki sonlara doğru yordu biraz açılırım umarım ilerleyen günlerde..neyse daha fazla saat geçirmeden akşam yemeğimi de yiyem 2satır sonra dönerim ben yine :KK54:
Iyi hadi fazladan spor yapmis oldun :) fazla sporun zarari olmaz ;)
valla o merdivenler beni mahvediyo yaa ...yürüyüşü 2 saat yapıyım,merdiven çıkarmayın beni .
en sevmediğim şeeyy :KK57::KK57:
Ben de hic sevmiyorum yaa
tatlım daha nasıl moral vericez bilemedim sanada :) butun takım işi gücü bıraktık seni destekliyoruz sende biraz gayret göster:KK34:
Sorma yaa ne yapicaz bilmiyorum bu tatlici tambagi...

Back
X