Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese merhaba arkadaşlar ben de bugün başladım ama ilk gün iyi geçti şu anda hafiften biraz tatlı krizine girdim ama bir elma ile atlatacağımı umuyorum bugünün menüsü ne yazayım
Sabah
Ballı süt
İki tane ceviz

Öğle.
Mercimek çorbası (2 tabak) ve turşu

Akşam
Haşlanmış tavuk ( tavuğa sos hazırladım limon zeytinyağı sarımsak tuz ile) ve iki bardak ayran
Birazdan da bir elma yicem, 2 lt su da içmişimdir
Spor olayı bugün zor. Ev işi koşuşturmaca spordan sayılsın benim için bugün:KK45:

Son düzenleme:
anam belim tutulursa topikçe gelir temizlersiniz bu kadar hatuna işmi dayanır:KK70::KK70::KK70:
kızz temizliğee taktı yaaawww ..
kızz temizliklemi korkutcan beni ben aynı gün içinde annemin iki katı + kendi evimi temizlemiş insanım :D
yarın çocuğa ayakkabı almaya gidemiycen diyee dedim ben yoksa hadi bakalım ben başlıycam 15 dk sonra buyur yap benimle benim için no problem bebişşş :KK19:

banada kola kilo aldırıyodu ben onu kestim tıkır tıkır gitti herkesin bir kilo aldıran zararlı şeyi var hayatta.. en azından ilk 10 kiloda kendini kontrol edersen sonra canın istemiycek bile emin olabilirsin.. kola şirketini ben zengin ediyodum o derece yani :D

oyy bebişi emzirirken zaten su en güzel şey bol bol süt olsun inşallah canım ;)

İnşallah. Teşekkür ederim :)

kızz temizliğee taktı yaaawww ..
kızz temizliklemi korkutcan beni ben aynı gün içinde annemin iki katı + kendi evimi temizlemiş insanım :KK70:
yarın çocuğa ayakkabı almaya gidemiycen diyee dedim ben yoksa hadi bakalım ben başlıycam 15 dk sonra buyur yap benimle benim için no problem bebişşş :KK19:
tamam yapalım 9.30 başlayak benimde sabaha eksi görmem lazım:)

Aynen ben de tasinacam. yeni ev de ki koridora bak sonki ucunda nur varmis da ucacam gibi
Ahahaha hey maşallah benimki de bu kadar uzun ama tunel gibi değil koca oda gibi artık koridora yerleşiriz gerçi benimki antre oluyor galiba :D

Herkese merhaba arkadaşlar ben de bugün başladım ama ilk gün iyi geçti şu anda hafiften biraz tatlı krizine girdim ama bir elma ile atlatacağımı umuyorum bugünün menüsü ne yazayım
Sabah
Ballı süt
İki tane ceviz

Öğle.
Mercimek çorbası (2 tabak) turşu

Akşam
Haşlanmış tavuk ( tavuğa sos hazırladım limon zeytinyağı sarımsak tuz ile) ve iki bardak ayran
Spor olayı bugün zor. Ev işi koşuşturmaca spordan sayılsın benim için bugün:KK45:
tatlım belirli bir listeye göremi yapıyosun?
sabah az geldide acaba listemi var diye düşündüm..
eğer liste yoksa akşamki tatlı atağının nedeni sabahı hafif geçirmen midende yer eden bir şey yememişsin sabah .. tamam süt güzel balda güzel enerji veriri ama acıktırır mideni keşke 1 de elma yeseydin sabah ..

Sabah
Ballı süt
İki tane ceviz

Öğle.
Mercimek çorbası (2 tabak) ve turşu

Akşam
Canım hoşgeldin öncelikle. Ben seni atlamışım. Takımın kaptan yardımcısıyım ve ceza listelerini tutuyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.195397/page-18293#post-46078498
Şurada uzun uzun anlattım ceza listesi nedir diye. Katılmak ister misin, ekleyeyim mi seni de?

kızlar sabahtan beri koşturdum adamakıllı yeni oturdum diyebilirim. Fırsat buldukça buraya bsktım ama yazmaya fırsat olmadı. Bugün yemeği çık yedim galiba
Sabah 1 sahanda yumurta 1 bardak portakal suyu 1 dilim çavdar ekmeği
Öğle: yarım tavuk dürüm
Ara : 1 haşlanmış yumurta 1 dilim çavdar ekmeği 3 çeri 1 salatalık
Akşam: patatesli yumurta yarım porsiyon
1 portakal
Su: 2.5 litre
Çok oldu biliyorum ama bu koşturmacada dürüm yemek zorunda kaldım

Şu akşam yemeğini de yazam da eksikk kalmasın.
150gr yağsız tavuk göğsünden zencefilli limonlu sote yaptım.
2marul yapragı,bı kucuk domates salatalıkla da salata/ekmek yok
Eve dondugumden berı de 1,5lt daha su ıcmısım.

Bu arada bişey sorucam 150gr cok degıl dımı aksam porsıyonu ıcın.
bıde artık geceler cok uzun gece rutınınız ne.saat 8den sonra kesınlıkle bısey yemıym dıyorum ama kefır denenebılır mı acaba kullanan var mı??

15-21 Nisan için ceza listesi:
d_mndc
ebrusonmez
btlbetul
nilsub
blanche_ea
@tatlitambak
@savurgan
@afife lale
@blackys
@denhizx
@denizmineymis
@elvin cennet cicegim
parkbyull parkbyull
inatettimolacak inatettimolacak
@hdamlapal

Ceza listesinde olmak istemiyorum diyeniniz var mı? Ya şimdi konuşun ya da cumaya kadar itiraz kabul etmem :) (Katılımından emin olduklarımı bilerek etiketlemedim)
Yeni gelenler için ceza listesini kısaca son kez özetliyorum, ona göre kararınızı verin:
  • Kaçamak yaparsanız +100 atlama
  • Suyunuz 2 lt altı olursa +100 atlama
  • Sporunuz 30 dk altında olursa +100 atlama cezası verilir.
  • 100 atlama = 15 dk yürüyüs (saglık ya da fazla kilo sebebi ile atlama yapamayanlar için)
  • Bir gün için verilen ceza en geç ertesi gün akşamına kadar yapılmalıdır. Yapmazsanız ceza listesinden çıkarılırsınız.
  • 2 gün üst üste menü yazmazsanız da listeden çıkarılırsınız.
  • Haftanın sonunda en az ceza alana kaptanımız ödül verecektir.

Buna ben de katılmak isterim. Spor konusu biraz esnek olabilir mi acaba? ben de 5 aylik bir bebek var da bütün gün uyumadigi oluyor. Evde yine de spor yapabilirim ama yürüyüş her gun yapamam gibi

Buna ben de katılmak isterim. Spor konusu biraz esnek olabilir mi acaba? ben de 5 aylik bir bebek var da bütün gün uyumadigi oluyor. Evde yine de spor yapabilirim ama yürüyüş her gun yapamam gibi
tatlım bende evde yapıyorum nette leeslie 2 mile videoları onu açıp yapıyoruz:)

Back
X