- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #183.081
eh bir 2 mil daha yapverdim pek mutluyum akşam spor yapınca mutlu oluyorum ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eh bir 2 mil daha yapverdim pek mutluyum akşam spor yapınca mutlu oluyorum ben![]()
***5. Takım 461. Etap***
ebrusonmez (59,4/58,8/0,6/%1,01)
d_mndc (81,8/80,8/1/%1,22)
nilsub (76,6/75,8/0,8/%1,04)
deryalimm07 (78/77,7/0,3/%0,38)
Esrakarakaya (75/74/1/%0,67) geçen hafta kg bildirmediği için yüzdesi 2 ye bölündü.Hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor
zynp1980 (81,8/80,5/1,3/1,59) yeni üye 29 Mart giriş kg:85, hedef kg:68
tatlıtambak (83,8/82,7/1,1/%1,31) yeni üye 1 Nisan giriş kg:86,6, hedef kg:68
5. Takım Ortalaması: %1,031
kollontai (60,6/62,7/2,1)
btlbetul (64,3/66,4/+2,1)
toplight (71/69,7/1,3/%1,83) (aslında isveç e başladığım da 72,8 kg idim)
blanche_ea (59,9)
savurgan (77/75/2) başlangıç 8 nisan hedef 66
blackys (63,8/63,6/0,2/%0,31) başlangıç 12 nisan hedef 57
denhizx (74/73,8/0,2)başlangıç 12 nisan hedef 65
hdamlapal (74,6/73,8/0,8) )başlangıç 12 nisan hedef 60
denizmineymiş (93,2)başlangıç 12 nisan hedef 60
melampusefe (79) başlangıç 13 nisan hedef 60
parkbyull (99/96,9/2,1)başlangıç 13 nisan hedef 60
hmyr_19 (94,5) hedef 65
elvin cennet cicegim (67,7) başlangıç 14 nisan hedef 63
Ay Isigim (73) başlangıç 15 nisan hedef 60 kg
inatettimolacak (91) başlangıç 15 nisan hedef 60
Listenin son hali arkadaşlar paylaşıma ekliyorum.
Heiniz harikaydınız.
morordek
kollontai B blanche_ea qarden aybukediyar deep_fat ve ulasimiz i listeden çıkardım.
Haberiniz olsun.
sabaha bol bol eksi görürüz inşallahbencedee afirin bizeee![]()
inşallahh tatlımmmmmmsabaha bol bol eksi görürüz inşallah![]()
tatlım bende evde yapıyorum nette leeslie 2 mile videoları onu açıp yapıyoruz:)
iyi geceler tatlım :)kızlar kociş işten geliyo ben çıkıyım artık yemeğini ısıtıcam daha .. yarın görüşürüz umarım herkes abaha eksilerde uyanır![]()
canım menün süper ama peynir çokta masum değil kalori açısından akşam salatalarına koyma gereksiz kalori alma bence sabah yemen yeterli:)Herkese iyi akşamlar
muska77
morordek B blanche_ea
kollontai
Sabah: 1 dl tam buğday ekmeği+1 haşlanmış yumurta+ yarım kk peynir+6 zeytin+ maydonoz
Öğlen: salata (aslında balıklı salata istemiştim ama balığı çok kötü kızartmışlardı o yüzden balıkları yiyemedim ama salatanın içinde bezelye mısır filanda vardı o biraz tok tuttu )
Ara:1 yeşil elma +1 türk kahvesi (az şekerli)
Akşam: 1 kase çorba+ 1 tabak 50 gr kadar peynirli yeşil salata
Akşam canım çok tatlı istedi bende süt kaynattım içinede 1 adet çubuk tarçın attım onu içtim tatlı krizim geçti
Su: 3lt üstü
Spor: malesef yapamadım koşturmacalı bigündü zamanım olmadı.yarın telafi edicem inşallah
Benden bu kadar![]()
:) teşekkür ederim :)10 numara 5 yıldız menü valla![]()
İnşallah canım ya ; ama bugün için pek bi umudum yok maalesefsabaha bol bol eksi görürüz inşallah![]()
Aslında öğlen yemeğim sadece salataydı akşam biraz protein alayım demiştim.öğlen malesef dışarda bilmediğim bi yerde yemek zorunda kaldım menüdeki en masum şeyi seçmeye çalışınca böyle oldu akşamda sadece çorba ve salata yaparsam gece açlık krizi yaşarım diye yedim.birde benim hipoglisemim var şekerim düşerse malesef bayılıyorum o yüzden aç kalamamcanım menün süper ama peynir çokta masum değil kalori açısından akşam salatalarına koyma gereksiz kalori alma bence sabah yemen yeterli:)
tabi o zaman sağlık herşeyden önce gelir tatlım iyi yapmışsın:)Aslında öğlen yemeğim sadece salataydı akşam biraz protein alayım demiştim.öğlen malesef dışarda bilmediğim bi yerde yemek zorunda kaldım menüdeki en masum şeyi seçmeye çalışınca böyle oldu akşamda sadece çorba ve salata yaparsam gece açlık krizi yaşarım diye yedim.birde benim hipoglisemim var şekerim düşerse malesef bayılıyorum o yüzden aç kalamamaçıkcası korkumdan kalorisi yüksekte olsa sağlıklı olan şeylerden menülerime bazen eklemek zorunda kalıyorum.yani şekerimi dengelemek için mecburen yedim.zateb şekerim düşmüş olmalıki hemen arkasından tatlı isteği geldi onuda dengelemek için tarçınlı süt yaptım
Bu nedir böyle kocaman alkış sana
Bentopikte emziren anneler çoğaldı Ben de sendenim canım benim bebiş de 2.5 aylık. Diyet sütünü olumsuz etkiliypr mu? Ben bilemedim. Aynı gibi yoksa bana mı öyle geliyor.Benim en az bir 4 ay burda olmam lazım :)) emzirdigim için çok susuyorum zaten günde en az 2-3 litre su içiyorum. Sorarım aklima takilan bir şey olursa. Çok teşekkürler :)
İlk gün en zoru ya, kocaman mideye minicik şeyler koyuyoruz ya me işkence amaSonrasında da baya alışıyorsun hatta fazla yediğini düşünüyorsun canım. Neyseki ilk günü atlatmuşsınHerkese merhaba arkadaşlar ben de bugün başladım ama ilk gün iyi geçti şu anda hafiften biraz tatlı krizine girdim ama bir elma ile atlatacağımı umuyorum bugünün menüsü ne yazayım
Sabah
Ballı süt
İki tane ceviz
Öğle.
Mercimek çorbası (2 tabak) ve turşu
Akşam
Haşlanmış tavuk ( tavuğa sos hazırladım limon zeytinyağı sarımsak tuz ile) ve iki bardak ayran
Birazdan da bir elma yicem, 2 lt su da içmişimdir
Spor olayı bugün zor. Ev işi koşuşturmaca spordan sayılsın benim için bugün![]()
Evettt istiyorum ama pazartesi başlasam olur mu? Yoksa bu hafta ceza alayım haftaya hepsini yapayım. Spor olmadan yakamam bu yağlarıMutlu yillar canim
Cok sevindim Duygucum insallah daha da güzel sayilari goreceksin tartida, sana guveniyorum
Bence super fikir, bu ara eşimle ben de bisiklet arastiriyoruz. Kampus icinde falan surelim diyoruz
Muskam zaten her gun deli gibi yürüyor. Diyet sonrasi biraz kacamak artmistir da ben de Defnemi taniyorsam toparlar kendine gelir
Evet iste demek istedigim buydu
Karatay karbonhidrat almayin demiyor ki sağlıksız karbonhidrat almayin diyor
Ve muskam sahalara geri dönüyor
Reglinden mi yoksa yaptigin kacamaklardan mi acaba?
Canim sen ceza listesine girmek istiyor musun? Bir de bence meyveyi gece gec saatlere bırakma. Seker neticede...
15 nisan başlangıç 73 kiloyum hedefim 60 . Gerçekçi olmayacağı için 57 hayalim. Bu arada bunlar doğum kilolarım. İlk bebeğimde çok hızlı geri verebilmiştim ama emMiyordu. Şimdi ikinci bebeğim ve emziriyorum süt için yapamadım
Merhaba 5. Takim ben 84 kiloluk bir kütle yığını olarak katılıyorum. Bu arada en son 84tüm daha da fazla olabilirim
Şimdi ben emziriyorum bu diyeti yapmamın bir sakıncası olur mu?
Bilemedim ki çok kalorili değil diye düşündüm. Canım da çok istedi sütüm çekti desem Bir daha olmaz amaSorma tatlı canavarı kesildim resmenama toparlıyorum bugünden itibaren.
Listeye el atmışsın sağol sultanım.
Hadi bakalım tambağım senden çok ümitliyim
Tatlım menü güzel ama akşamdan sonra ara yapma helede meyveyle.
Hayırlı olsun canım hoşgeldin.
İveet![]()
ay şekerim biraz öncede yaptım bugun toplamda 4 mile 40 sgat 40 şınav oldu:)Bu nedir böyle kocaman alkış sana
Bentopikte emziren anneler çoğaldı Ben de sendenim canım benim bebiş de 2.5 aylık. Diyet sütünü olumsuz etkiliypr mu? Ben bilemedim. Aynı gibi yoksa bana mı öyle geliyor.
İlk gün en zoru ya, kocaman mideye minicik şeyler koyuyoruz ya me işkence amaSonrasında da baya alışıyorsun hatta fazla yediğini düşünüyorsun canım. Neyseki ilk günü atlatmuşsın