Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evettt istiyorum ama pazartesi başlasam olur mu? Yoksa bu hafta ceza alayım haftaya hepsini yapayım. Spor olmadan yakamam bu yağları

Ben de ilk oğlumda çok çabuk vermiştim ve onda da emziriyorduö. Diyet çok oluösuz etkilememişti sütümü aksine düzenli yediğim içim sütüm artmıştı. Bu sefer de sıkıntı yok gibi. Bu hafta belli olur sütü etkileyip etkilemediği

Bilemedim ki çok kalorili değil diye düşündüm. Canım da çok istedi sütüm çekti desem Bir daha olmaz ama

Benim bebeğim de 5 aylık :)) inşallah sutumuze zarari olmaz. Ama ac kalmayacagiz ki sonuçta sadece dikkat edeceğiz. Azalmaz sut bence. Zaten bol su icecegiz

Benim bebeğim de 5 aylık :)) inşallah sutumuze zarari olmaz. Ama ac kalmayacagiz ki sonuçta sadece dikkat edeceğiz. Azalmaz sut bence. Zaten bol su icecegiz
Canım sebzeni bol bol ye. Aç kaldıkça salatalık ye marul ye bunlar diyete uygun şeyler nasılsa
Zaten kilo aldıran şeyler - çikolatalar cipsler tatlılar - süt yapmaz ki

Canım sebzeni bol bol ye. Aç kaldıkça salatalık ye marul ye bunlar diyete uygun şeyler nasılsa
Zaten kilo aldıran şeyler - çikolatalar cipsler tatlılar - süt yapmaz ki

Süt yaptığından değil de emzirdikten sonra aciktikca cikolataya daldım ben. Neyse bugünden itibaren çıkardım hayatimdan. Dediginiz gibi bol bol sebze yiyeceğim

gecmis olsun canim, biliyordum midenin kotulestigini az cok ama ameliyattan haberim yoktu :KK43:

Yok ozellikle son zamanlarda yag beni de rahatsiz ediyor; yagdan kastim light urunleri saglikli bulmuyorum ornegin. Dukan light oneriyor ya; light urunler yagi azaltmak icin karboyu artiriyor, bir de cok fazla islemden geciyorlar.
sagol canım mideden degil safradan ameliyat oldum, safra kesem alındı maalesef ama simdi iyiyim :) evet light urunleri bende cok saglıklı bulmuyorum ama dr yagı yasakladıgı icin uzun sure tuketmek zorunda kaldım :(

Yok canımcımmm. Benim olucakkkk. Bu hafta ben istiyorumm. Aylardır buradayım.Hak ettim bence
hissst hooop bu hafta napıyosanız yapın haftaya cuma bende ceza listesine gircem ayık olun ;)

Betüşe yaklaşmışsın. Baktın o gelmiyor sen mi çıkıyorsun yukarılara :KK70:
ay o kadar cıkamam 64 falan olmusumdur diyodum hepi topu 62.7 olmusum p.tesi 61.7 yim kısmetse ;)

Bu arada şekerim seni geçmiş bulunuyorumm.. :cool:
Gerçi senin ameliyat regl mevzularından dolayı kilon arttı ama neticede geçtimm. :KK47:
ya buna resmen fırsatcılık denir, ameliyat oldum 10 gun yattım, ustune 1 aydır regl olamıyorum, ama zaten beni baska turlu gecme sansın yoktu :)

sagol canım mideden degil safradan ameliyat oldum, safra kesem alındı maalesef ama simdi iyiyim :) evet light urunleri bende cok saglıklı bulmuyorum ama dr yagı yasakladıgı icin uzun sure tuketmek zorunda kaldım :KK43:

hissst hooop bu hafta napıyosanız yapın haftaya cuma bende ceza listesine gircem ayık olun :KK66:

ay o kadar cıkamam 64 falan olmusumdur diyodum hepi topu 62.7 olmusum p.tesi 61.7 yim kısmetse :KK66:

ya buna resmen fırsatcılık denir, ameliyat oldum 10 gun yattım, ustune 1 aydır regl olamıyorum, ama zaten beni baska turlu gecme sansın yoktu :)
Spor canavarısın sen nasıl geçelim seni..
Arada fırsatları değerlendiriyoruz işte :KK66:

Günaydın hanımlar :)
Sonunda bugun erken uyanıp bir güzel sapsağlıklı kahvaltımı yapıp( akşam menümü atıciiim ) yürüyüşe çıktım erkenden :) 6.30ta uyandım bugünü bayram ilan ediyorum normalde anca 12de uyanıyorum da :KK70:
Herkese minnacık kalorili günler :)
Sana da günaydın canım. Be güzel sporunu yapmışsın şimdi ne dinçsindir. Güya ben de erken kalktım ama daha kahvaltı bile yapmadım. Yarın saatd ancak yaparım Hep böyle oluyor 7.30 kalkıyorum kahvaltıyı 10 gibi yapıyorum maalesef

Günaydın hanımlar :)
Sonunda bugun erken uyanıp bir güzel sapsağlıklı kahvaltımı yapıp( akşam menümü atıciiim ) yürüyüşe çıktım erkenden :) 6.30ta uyandım bugünü bayram ilan ediyorum normalde anca 12de uyanıyorum da :KK70:
Herkese minnacık kalorili günler :)
12 de uyanılır mı kız gün bitiyor ben her sabah 05.30 uyanırım ama erken uyurum:)

tatlım belirli bir listeye göremi yapıyosun?
sabah az geldide acaba listemi var diye düşündüm..
eğer liste yoksa akşamki tatlı atağının nedeni sabahı hafif geçirmen midende yer eden bir şey yememişsin sabah .. tamam süt güzel balda güzel enerji veriri ama acıktırır mideni keşke 1 de elma yeseydin sabah ..
Belirli bi listem yok cnm o an ne bulduysam ne pratikse biraz öyle yaptım . Haklısın sabah biraz az ama sabahları çocuklarla ilgilenmekten fırsat olmuyor çoğu Zaman.
Bugün pazara çıkıcam evde sebze namına pek bişey yoktu.
İlk günü kaçamaksız atlattığım için çok mutluyum . :KK49:

Günaydın kızlar kilo kontrolünü Nasıl hangi sıklıkta yapıyorsunuz yani her sabah tartıya çıkmalı mıyız ? Yoksa haftalık cuma yi mı beklicez . Sizler Nasıl yapıyorsunuz

Herkese merhaba arkadaşlar ben de bugün başladım ama ilk gün iyi geçti şu anda hafiften biraz tatlı krizine girdim ama bir elma ile atlatacağımı umuyorum bugünün menüsü ne yazayım
Sabah
Ballı süt
İki tane ceviz

Öğle.
Mercimek çorbası (2 tabak) ve turşu

Akşam
Haşlanmış tavuk ( tavuğa sos hazırladım limon zeytinyağı sarımsak tuz ile) ve iki bardak ayran
Birazdan da bir elma yicem, 2 lt su da içmişimdir
Spor olayı bugün zor. Ev işi koşuşturmaca spordan sayılsın benim için bugün:KK45:

Canim sabah-aksam seker almissin zaten, niye tatli krizine giresin.
Ayrica tatliyi kesmedigin surece tatli krizlerin artacaktir.

1- Sabah balli sut olmamis, yumurta-peynir-zeytin tok tutan seyler ye, gecistirme boyle; ceviz guzel.
2-Bence hicbir seyden 2 tane yemeye, icmeye gerek yok. mercimek corbasi 1 tane icip yanina bi ana yemek ya da et-tavuk eklersen daha iyi olur.
3- Ben tursuyu cok tavsiye etmiyorum, inanilmaz odem yapiyor ve moral bozuyor dolayisiyla. Yemesen daha iyi bence ama cok seviyorum dersen bilemem; sagliksiz degil sadece cok sisiriyor.
4- Aksam guzel, ayrani da 1 tane icseydin :) Meyveni de aksam yeme mumkunse, sabah-ogle saatlerinde daha iyi olur :)
5- Genel olarak cok az kalori almissin, biraz daha cesitlendir menunu; daha diyetin basindasin sonucta.

Back
X