Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

B blanche_ea kollontai kollontai
Dun moralim cok bozuk oldugu icin sabah ve oglen cok cok az yedim. Cikolatali biskuviler cok kucuk ve uc dort taneydi. Bu haftanin odulu olarak da sayabilirsiniz. Malum 1 kg gitti..
Oglen 1 30- 2 00 gibi yedim ve aksam basim donuyor, gozlerim karariyordu. Corba ictim 1 kase gecmedi. Ekmek de yedim ki boyle durumlarda yenmeli. Ben bu sekilde gecen yil hastanelik oldum. Ekmekler bu kafayla yendi yani.

kızlar menulere geenel olarak bi baktımda bi iki menu dısında gerisi fiyasko, aksamları ekmek yiyenler neyin kafasını yasıyo bilmiyorum ama diyet kafası degil onu diyim!!!

ahaha elinde sopasiyla geri dondu, simdi yapin bakalim kacamaklarinizi :)

[QUOTE="blanche_ea, post: 46077644, membyapinca3]neyse kizcagiz rencide olmasin arkadaslar, 3 lahmacun yememis olabilirim ama 35000 tane patates kizartmasi yedigim zamanlar olmuyor degil :)

sen de bizdensin E elvin cennet cicegim ama artik saglikli ve fitiz tatlim :KK70:[/QUOTE]
Olunca yiyiyorum cnm e bide evde kendim yapinca hic tutamadim o_O

Canim buradaki gibi(bizimkiler gibi) menun olursa sutun ciddi azalir. Ben kizim 12 aylikken gecen yil basladim diyete. Sutum zaten azdi. 14.ayda diyet dolayisiyla epey azaldi ve sutten kestim mecburen. Istersen sebn su an sadece sporunu yap, bartmalarin varsa birak. Allah in izniyle o sekilde zaten zayiflarsin

Canim zaten ac kalmayacagim ki. Aşırıya kaçmadan yiyeceğim yediklerimi. Bir de abur cuburdan uzak duramiyordum buranin gazi sayesinde onu yapacağım :))

yine verecegim ;) bende senin gibi oldum alıp alıp geri veriyorum ;)
kız yapamıyorum ya spor yasak hala sadece yuruyus :(

canım emzirmedim cok bi bilgim yok bu konuda ama emzirmek icin de yemege abanmaya gerek yok onu biliyorum insanlar emzirirken forma giriyo genelde süt yapan seylerden yese kafi, elbette diyet menusu yapsın demiyorum ama emzirmeye ekmegin ve tatlının bi yararı yok onu biliyorum

Süt yapan şey en başta su... bol bol su tuketecegim. Onun dışında marulda sütü artırıyor mesela

Bu arada ben de erken uyanan tayfadanim haftasonu olmasina ragmen..8de kahvaltiyi ettim yarim saat de yuruyus yaptim.bugun okuldayim tum gun kosturmaca yine.aksama donunce halim kalirsa spora devam.. ayrica bugun öğle icin yemek vaktim olmicak maalesef bende sut ve kucuk bi muz aldim yanima bu beni atlatir umarim.
@muska77 @morordek kollontai kollontai
Kahvalti
Yarim domates,bi kucuk salatalik
4yesil zeytin
Az peynir
sekersiz cay / 1dl kepek ekmegi
Ogle
Light sut 1bardak
Bi kucuk muz
Aksama da
Tavuk izgara
Yogurt olacak
Ayrica sabah cesaret edip tartiya ciktim normalde cikmicaktim 4-5 gun ama 2gunun biloncosu 91->89.9 oldu :KK9:
Sonuç harikaaa :KK9:

Kızlar yine akşam oldu bugün yani ben akşama girdim gelelim yediklerime
Sabah
1 tane simit yedim:KK43:
Zeytin peynir
Öğle
Hiçbirşey
Akşamda
Salata yedim yağsız dengelensin diye
Şimdi spor olarak
Sabah
30 dk zumba
Akşam 30 dk tempolu yürüyüş:KK66:
4 litre su :21:
Mor ördekciğimin verdiği cezayıda yaptım 100 kere zıpladım
Canım aslında çok az kalori almışsın. Keşke öğlende bişeyler yeseydin. Akşam sadece salata yemişsin zaten.

Süt yapan şey en başta su... bol bol su tuketecegim. Onun dışında marulda sütü artırıyor mesela

Canım okulda arkadaş da emziriyor ve yemesine dikkat ediyor. Çok güzel kilo verdi. Hatta doğum öncesinden bile aşağıya düştü. Sadece sağlıklı şeyler yiyiyor. Suyu ve ayran çom içiyorum diyor. Emzirmek günde 2 saat yürüyüşe bedelmiş.

Hemen 57 lere geçmek istiyorum.. Ondan bu gayret. :KK45:

Ben de hemen ilk hedefim olan 72 lere gelmek istiyorum.

Canim zaten ac kalmayacagim ki. Aşırıya kaçmadan yiyeceğim yediklerimi. Bir de abur cuburdan uzak duramiyordum buranin gazi sayesinde onu yapacağım :))
Tatlım benden bi kardeş nasihati kollontai kollontai milleti fena paralıyorr. Sakın abur cubur yeme. Püskürt meyin şu hatunu üzerimize :KK48:

Canım okulda arkadaş da emziriyor ve yemesine dikkat ediyor. Çok güzel kilo verdi. Hatta doğum öncesinden bile aşağıya düştü. Sadece sağlıklı şeyler yiyiyor. Suyu ve ayran çom içiyorum diyor. Emzirmek günde 2 saat yürüyüşe bedelmiş.

Böyle seyleri duymak iyi geliyor :) emzirmek çok efor kaybettiriyor cidden. Benim hatam da zaten harcadigim eforu hemen arkasından şekerli yiyerek fazlasıyla geri almam oldu. Sonuç gittikçe artan kilo. Dün tartildim 85 olmuşum

Geliceksin tabiki Hep birlikte başaracağızz :21:

Back
X