Öncelikle bu uslubunuzu doğru bulmuyorum.Şahsım adına laf kalabalığı yapmak gibi bir niyetimin olmadığını belirteyim,keza yazdıklarımı ve yazdıklarınızı yeniden okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.Benim yada konuyla ilgili benle aynı doğrultuda mesaj yazan arkadaşımız
@afife lale nin ceza ağır aman ip atlayamam yapamam gibi bir ifadesi olmadı.Evet istersek ceza listesinde olmayabilirizde onuda biliyorum.Ancak bu ceza olayı insanları psikolojik olarak aslında diyeti bozmamaya yönlendiriyor güzel bir şey.Siz keşfetmişsiniz güzel bi iş yapmışsınız.Bizde kabul ettik.Özel bir grubamı hitap ediyor?Bir mesajımda sordum şartları varsa mesela ;ceza grubunda olanlar asla ekmek yemeyecek gibi (bir örnek sadece) açıklayın bizde girmeyelim.Şimdi burda sizin dışınızda 2 kaptan yardımcısı ve bir kaptan var onlarla ceza konusunda problem yaşamıyoruz ama sizde sıkıntı çıkıyor... Ayrıca o yazdığım mesajların başlangıcı
B
blanche_ea
ye simit ve pilav konusunda yazdığınız mesaj oldu.Şu an alıntı yapamıyorum ama lütfen bakın mesajınıza.Herkesin 36 beden olmadığından ,simit yiyemeyeceğinden 2 kaşıkta olsa pilav yiyemeyeceğinden bahsediyorsunuz, sonrada sizin özel durumunuz varsa söyleyin diyorsunuz !! Evet burda bir çok kilo ve bedende insan var burası bir zayıflama yeri biz bunu biliyoruz, kabul ediyoruzda, siz kaptan yardımcısı olarak bunların gerçekten farkındamısınız? Yazdığım mesajların sizin gösterdiğiniz tepkiyi hakettiğini düşünmüyorum.Evet listede kişi sayısı fazla olabilir ,tek tek takip etmek zor olabilir ama bu sizin bu şekilde yazarak insanları demorolize etmenize bi neden değil.Burayıda fazlasıyla bu konuda meşgul ettik sanırım gereksiz bir tartışma gibi oldu.Sonuç olarak ben dengeli ve sağlıklı beslenmeyi doğru buluyorum ,ceza listesine kendi isteğimle girdim, bundan önceki yazdığım mesajlardaki fikirlerimdede hala kararlıyım.