Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nilsub nilsub aldınmı kızının cicilerini 23 nisan için ? :)
Aldım canım arılı kıyafeti önceden almıştıkta dun ayakkabı çorap hiç eksik bıtmiyorki Allah izin versin bi olsunda bebişlerin görürsün o zaman bugünde oğlum tutturdu ablamın ayakkabılarını giyivem diye ayevde biri çalıyo biri oynuyo delirmek uzereyim:)

Sağol tatlım bugün diyete başladığım 12. Gün bitti 78.400 le başladım cuma günü 75 kiloydum bidaha tartılmadım yavaş yavaş gidiyor kilolar ama olsun birden almadımkii birden vereyim inat ettim sabırla vericem aslında ne kadar uzun olursa verme süreci o kadar sağlıklı yaşama alışmış oluruz :KK66:bak daha şimdiden akşam hafif yemeği bol su içmeyi bol hareket etmeği alışkanlık yapmaya başladım :KK24:
Süper :KK9:

Aldım canım arılı kıyafeti önceden almıştıkta dun ayakkabı çorap hiç eksik bıtmiyorki Allah izin versin bi olsunda bebişlerin görürsün o zaman bugünde oğlum tutturdu ablamın ayakkabılarını giyivem diye ayevde biri çalıyo biri oynuyo delirmek uzereyim:)
ayyy çok şeker olur arılı kıyafetle göstermiştin :KK36:
oğluşunuda yerim ablası büyük yaa özeniyo kıyamam ben onaa :KK15:
kız 4 tane erkek yiğenim var tahmin edebiliyorum evin halini yengem aradaa çıldırıyoo.. :D

canim oluyor oyle zamanlar, liste konusunu ne yaparsin muska77 muska77 soylesin; izne mi ayirir, bir hafta bildirim yapmadi mi der bilmiyorum.

ama bence sen bu yogun zamani guzel degerlendir, yogun zamanlarda insan islerine odaklandi mi yemek yemeyi unutuyor ama eger oturup stresten yersen sen kaybedersin. Bence pozitif ol ve islerine odaklan, emin ol yogunluk insana kilo veridiryor; yemek vakti geldiginde de ne yedigine ne ictigine dikkat et.

Biliyorum tatli yemeyi seviyorsun ama 21 gun agzina seker koymasan vucut istemeyecek artik halbuki, dengeleyeceksin kendini. Bence bunu bir dene, cok zor degil 21 gun sadece.

Cok sagol canim destegin için madem oyle. 21 gunum baslasin o zaman bugun...

Günaydın herkese. Dün 84.8 çıktığım tartida bugün 84.2 çıktım. Ac kalmadan beslenmemden gereksiz öğeleri çıkararak iki günde 1.5 kilo verdim. Günden güne eriyen biri olarak karsinizdayim :))
Harika bi sonuç canım. Çok iyi gidiyorsun. Sanırım çokda hareketlisin. Yoksa 2 günde bu kadar fark şaşırtıyor. :KK58:

canım benim sana dogrudan soyledigim bisey yoktu zaten gayet kibar bir sekilde seni morordek takip etsin dedim cunku onunla daha iyi anlastınız menulerde alınganlıga gerek yok, yanlıs bisey soylediysem kusura bakma :)

uzatmıycam o mesaj benimle blanche arasındaydı ki o yuzden onu etiketlemistim, arkadaslar ben buranın bekcisi degilim istediginizi yiyin

kız ceza yok ortalık biraz karıstı dun, sen bisey yaparsan sana ben ceza yazcam onu diyodum sana ceza yazmayı seviyorum :KK66:
aynen canım boluselim daha mantıklı benim tarzıma alısık arkadaslara ceza yazayım ben, kimsenin huzurunu kacırmayım :KK66: az sonra sınava gitcem dondugumda hallederiz :KK66:
Sınavın nasıl geçti canm??

muska77 muska77 diger kizlar. Evimi tasiyipta yanimda ki misafirlerimi gonderene kadar sizden izin istiyorum. Kurallar nasil bilmiyorum ama evimi taşıyıp misafirlerimi gonderene kadar musade istiyorum.

gerçekten çok geriliyorum nedenini de bilmiyorum. Suan aglmak istiyorum. Hemde hungur hungur yaa

Back
X