Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

2 mile yapıcaktım ama bel ve sırt ağrım çok şiddetlendi kızlar bugun sadece 30 dk yürüyüşle bırakcam ağrı kesicimi içtim yatıyorum hepinize iyi geceler belim oturunca yada yatınca geçiyor ama sırtım sürekli ağrıyo malesef:KK43: neden bu kadar başladı anlamadım incittim galiba
geçmiş olsun canım bi doktora görün böyle devam ederse ihmal etme

kızlar menüm
muska77 muska77 kollontai kollontai morordek morordek B blanche_ea @d_mndc
sabah 1 kayısı toz tarçın serptim
kahvaltı 1 haş yumurta 1kk peynir 2-3 dilim domates yarım dilim köy ekmeği
ara 1 kayısı
öğlen kabak yemeği 1 küçük tabak 1 kase yoğurt(kabakları yuvarlak doğradım azıcık yağda soğan salça kabak 1 avuç bulgur )
ara 1 kayısı
akşam 1 kase yoğurt 1 tabak fırında ızgara tavuk
su 3 litre ( çok şükür artık 3 litreyi tamamlamaya çalışıcam )
spor 30 dk dışarda yürüyüş birazdan 2 mile yapıcam :)
Kuşhan'ı bıraktın mı yani sen?
Sanahtan beri bi girip bi çıkıyorum. Oğluma tvyi az izletmeye hatta hiç izletmemeye çalışıyorum. İş böyle olunca durmadan onunla oynamam gerekti. Ee ben de elime teli alınca hemen kapatıyor. Hafta sonşarı bçyle geçiyor kızlar paylaşım çok yapamıyorum kusura bakmayın.Sonunda büyük uyudu küçük babada babası da maç izliyor. Ben de duşumu aldım dinleniyorum. Bugün çok acayip diyeti bozmak istedim. Önüme bir sürü şey alıp yemek istedim,tam ucundan başlayacaktım çikolatayı ekmeğe sürdüm. İçimden diyorum ki biri beni bı halde bassa da elimdekini alsa.tesmen gözüm dönmüştü.neyse bir ısırık aldım sonra hoppp deyip oğluma ızattım.o yerken ben yiyormuşum hissine kapıldım ve diyetimi 1 ısırıkla bozdum ve ceza olarak da ip atladım:)
muska77 muska77 kollontai kollontai @morordek@blanche_ea@d_mndc

Sabah:1haşlanmıl yumurta domates salatalık çeyrek kk kadar beyaz peynir yarım dilim çavdar ekmeği
Ara: 1 portakal 4 çilek
Akşam: 5 köfte Yarım domates iki ısırım ekmek( dışarıda yeyince kaçamak oldu. Bunu cwzası yarına artık) saat4 de yedim.
Saat 7 gibi bir ısırım çikolatalı ekmek
Yatmadan önce humana stil süt arttırıcı çay mecburen
Su:2.5 litre
Spor:100 ip atlama 25 mekik ceza için de 100 ip atlama
Bravo canım.
1 ısırmalık yediysen cezalık bir durum degilmis aslında ama sen zaten vicdanının sesini dinleyip atlamanı da yapmıssın süper olmus ;)

Ya ben de yaziyim; biraz degisik oldu bugun :

Sabah kalkar kalkmaz cok ac uyandim, kahvaltiyi hazirlamadan once evde ev yapimi elmali kurabiye vardi, erkek arkimin annesi yapmisti. Hem sekerim dustu diye hem de zaten hic tadina bakmamistim ayip olmasin bakayim diye yedim bir tane , cok severim ikinciyi ve hatta ucuncuyu yememek icin kendimi zor tuttum :)

Sabah 12:
2 yumurtali menemen,
1 dilim kizarmis tb ekmek,
40 g ezine beyaz peynir

Erkek arkimla yuruyuse ciktik, 10 km falan yuruduk ama hava cidden sicakti ve bir gun oncesinde de deli gibi yurudugumden biraz zorlandim.
Canim nasil buzlu bisiler istiyor, erkek arkim dondurma alalim dedi; yok dedim su aldim ben 1 adet. O yedi dondurmasini, ben suyumu ictim. Kizlar ama canim cok istemedi biliyor musunuz, vucudum alismis artik.

Aksam 17.30:
1 kumpir (Mumkun mertebede en masumunu yedim icinde kasar ve biraz sosis vardi yalnizca)

Bir de garip bir sekilde regl olmusum bugun anlamadim daha 10 gun once olmustum.
Belki bir kereliktir devami gelmez ama gelirse de doktora giderim.

O 16 kiloyu emzirmeyle beraber afacan 2 çocukla uğraşarak verdi.. ev taşıdı ortanca okula başladı onu götürüp getirdi okula..kızcağız koltukta uyuya kalıyordu garibim. İlk çocukta aldığı kiloyu o da çok zor verdi ikincisinde de ayni ama 3 cude rekor kırdı resmen :KK66:
İki çocuk zormuş bir de ikisi yaramaz üç çocykla uğraşırken diyete de ihtiyaç duymayabilir mormal bir insan ama beni bunlar bile etkilemeyebilirdi Nasıl yediğimi bir ben bilirim neyse kş dur diyebildim

Baslarda ben mutfağa gelir buzdolabının açar bakar bakar yok der çıkardım..sonra sonra tartıda iyice kilo verdiğini görünce o kadar fazla kopma noktasına gelmezsin tatlım merak etme mideni kucultuyorsun şuan .. :KK66:
İnşallah canım öyle olur daha yolun çokkk başındayım

Bravo canım.
1 ısırmalık yediysen cezalık bir durum degilmis aslında ama sen zaten vicdanının sesini dinleyip atlamanı da yapmıssın süper olmus :KK66:

Teşekkür ederim canım. Atlatım ki vereyim bu kiloları. Çokkk azinli ve kararlıyım

Bugun 10 oldu sadece :)
Neeeee. 10 mu

Sabah
Yaklasik yarim sogan,1 er biber domates ve 1.5 yumurtadan melemen
Yarim salatalik
1 dilim ekmek
2 catal ev yapmi yogirdun kaymagi

Ara: 1 kasede kucuk cilek ve erikler

Ogle
1 kase corba
1 kucuk kase kisir
1 kucuk kase yogurt

Ara: 1 kremasiz kapucino

Su 1.5 litre
1.5 saate ykin yuruyus. 100 ip atlama. Twisterda 200 bel cevirme. Tabii rakam cok ama en fazla 5 dkmi aldi;)

Not: sabahi gec yiyince oglen de gec oldu 15 00- 15 30 gibi. Dolayisiyla aksam yok.

Sabah
Yaklasik yarim sogan,1 er biber domates ve 1.5 yumurtadan melemen
Yarim salatalik
1 dilim ekmek
2 catal ev yapmi yogirdun kaymagi

Ara: 1 kasede kucuk cilek ve erikler

Ogle
1 kase corba
1 kucuk kase kisir
1 kucuk kase yogurt

Ara: 1 kremasiz kapucino

Su 1.5 litre
1.5 saate ykin yuruyus. 100 ip atlama. Twisterda 200 bel cevirme. Tabii rakam cok ama en fazla 5 dkmi aldi;)

Not: sabahi gec yiyince oglen de gec oldu 15 00- 15 30 gibi. Dolayisiyla aksam yok.
Ya ben de yaziyim; biraz degisik oldu bugun :

Sabah kalkar kalkmaz cok ac uyandim, kahvaltiyi hazirlamadan once evde ev yapimi elmali kurabiye vardi, erkek arkimin annesi yapmisti. Hem sekerim dustu diye hem de zaten hic tadina bakmamistim ayip olmasin bakayim diye yedim bir tane , cok severim ikinciyi ve hatta ucuncuyu yememek icin kendimi zor tuttum :)

Sabah 12:
2 yumurtali menemen,
1 dilim kizarmis tb ekmek,
40 g ezine beyaz peynir

Erkek arkimla yuruyuse ciktik, 10 km falan yuruduk ama hava cidden sicakti ve bir gun oncesinde de deli gibi yurudugumden biraz zorlandim.
Canim nasil buzlu bisiler istiyor, erkek arkim dondurma alalim dedi; yok dedim su aldim ben 1 adet. O yedi dondurmasini, ben suyumu ictim. Kizlar ama canim cok istemedi biliyor musunuz, vucudum alismis artik.

Aksam 17.30:
1 kumpir (Mumkun mertebede en masumunu yedim icinde kasar ve biraz sosis vardi yalnizca)

Bir de garip bir sekilde regl olmusum bugun anlamadim daha 10 gun once olmustum.
Belki bir kereliktir devami gelmez ama gelirse de doktora giderim.

Bu kadar yurumeye erken adet normal geldi bana

Canlar bugünüm
sabah 1 bardak ılık limonlu su
1 saat 20 dk tempolu yürüdüm
40 dk belediyenin spor aletleriyle egzersiz yapıldı.
Kahvaltım 11:00
bol lor peyniri
1 greyfurt
maydanoz
1 kase sütlü yulaf ezmesi

2. Öğünüm 18:00
1 tabak 2 yumurtalı ve 2 kabaklı yapılmış omlet
1 kase yoğurt. Şifa olsun bana:)
1 fincan 10 lu bitki çayı
su 2 lt olmuştur.Çok şükür

muska77 muska77 kollontai kollontai morordek morordek B blanche_ea
İyi geceler hepinize pek güzel bi gün geçiremedim diyet konusunda cezamada razıyım:KK1:

Sabah
Domates salatalık maydanoz
Beyaz peynir
Zeytin
Şekersiz cay

Öğle
Zeytinyağlı taze fasulye
Bol yoğurt ( aslında herşeyi bol yiyorum:KK43:

Ara öğün.
Çerez fındık antepfıstığı leblebi

Gelelim akşama eşime uydum kanıma girdi sonra yemeseydin dedi
Lahmacun
Salata
Ayran ve bi dilim baklava

Bide bi parça tablet çikolata yedim :KK43:
Spor olarakta 20 dk spor aleti bisiklet evde.
Hafta sonları böyle oluyor hafta içi tam gaz devam edicem

Evde çok güzel içiyorum canım da dışarıda yapamıyorum tuvalete gitmek istemiyorum çünkü.

Kızlar mümkün olduğunca toplu tuvaletleri kullanmayın birkaç yıl önce bende mikrop kaptım aman allahım ölümlerden döndüm az serum iğne yemedim bide hemen çıkmadı mendaburrrrr birkaç özel test daha yaptırdı yoğun bakım doktoru gecenin 2 sinde öyle çıkdı aman allahım diyimmm aman dikkat edin yaaa kızlar bu sabahhhh çok şiş uyandım dün arkadaşım şu alkalin suyunu bir metttt ettti nasıl bir beyin yıkamaysa daha öncede denedim dana gibi şiştim eeee daha ne halt yemeye denediysem dün içtim sabah şiş uyandım:KK61:ve doktora sordum çok eski bir yöntem oda idrar yolu enfeksiyonları için ilaç bulunmadığı yörelerde içermiş insanlar dedi karbonat koyup suya dedi kızzzzlarrrr bende bikarbonat koydum içtim kek gibi kabardımmmmmm:eek:ahanda yazıyorum buraya bidaha içersem namertim cam şişem var içine limon portakal salatalık doğrayıp içiyorum :63:

Bravo canım.
1 ısırmalık yediysen cezalık bir durum degilmis aslında ama sen zaten vicdanının sesini dinleyip atlamanı da yapmıssın süper olmus ;)
Bıraktım tatlım liste yapmak sıkıcıymış birde herkes bırakınca bide kollontai dönünce yalan oldu kuşan amca :)

Aşk olsun olurmu öyle şey sorun bir hevesle gelip tam liste haftasında hiç haber vermeden çıkıyorlar düzgün gelenin başımız üstünde yeri var dışarda olduğum zamanlar hariç yeri geliyor işleri ertelip yinede buraya katılıyoruz herkestende bekliyoruz tatlım:)
o zaman ben kaliiim:KK75::KK76:

günaydın sevgili takımcıyım bir sendromlu güne daha başlamanın vermiş olduğu mutlulukla saygıyla eğilirim.:KK52:..
nassınız inşaallah..ben dikkatime devam ediyorum çok şükür sabah ki sevimli kahvaltımla güne başlıyorum menüm belli olduğu için yazayım diyecemde akşam içtiğim suyla toptan yazarım artıkın:KK68:

Back
X