- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #183.641
bende senden gaza geldim sipariş verdim dambıl adımsayar atlama ipi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende senden gaza geldim sipariş verdim dambıl adımsayar atlama ipi
Tartılarda hassas ayarlar olur ya o makinaların kalibrasyonudur en basit boyle açıklarım yani bir tartıda 50kilısundur diğer tartıda 50.5gelirsin o işte kalibrasyondan oturu farklıdırO ne kız çok mu cahilim yoksa spor terimi mi?
Biri bozuk çıkarsa diye şettirdimKız benimde dikkatimi çekti 2 taneyi nedicen.
Afiyet olsun canım.Pilavı öğlen yemen iyi olmuş ama miktarı azaltsan daha iyi olur. 3 kaşık ye mesela :)) Birde pirinç pilavı olduğunu varsayarak bu yorumu yapıyorum bulgur daha sağlıklı olduğu için miktar değişebilir.Evet gunumu ozetleyeyim ben:)
Kahvaltı:salatalık domates zeytin peynir iki dilim tb ekmeği
Öğlen:zeytinyağlı yeşil fasulye mini cam kase dereotlu mısırlı pilav kendi yaptığım yoğurt
Öğlen yuruyus yaptım
Akşam:bir çorba kasesi yeşil salata bir çorba kasesi yoğurt
Yatmadan evvel de zencefil zerdeçal tarçın yoğurt yerim...su şimdiden iki litreyi aştım yqtana kadar 3.5olur yaz geliyor benim su tuketimim musluğa döner...![]()
Birde canım yürüyüşün miktarını yazarak güncelle menünüEvet gunumu ozetleyeyim ben:)
Kahvaltı:salatalık domates zeytin peynir iki dilim tb ekmeği
Öğlen:zeytinyağlı yeşil fasulye mini cam kase dereotlu mısırlı pilav kendi yaptığım yoğurt
Öğlen yuruyus yaptım
Akşam:bir çorba kasesi yeşil salata bir çorba kasesi yoğurt
Yatmadan evvel de zencefil zerdeçal tarçın yoğurt yerim...su şimdiden iki litreyi aştım yqtana kadar 3.5olur yaz geliyor benim su tuketimim musluğa döner...![]()
Evet pirinçti sen dedin ya azaltıyorum yavaş yavaş iş yerindekiler o küçük kaseleri görünce şaşırmaya başladılar :)Afiyet olsun canım.Pilavı öğlen yemen iyi olmuş ama miktarı azaltsan daha iyi olur. 3 kaşık ye mesela :)) Birde pirinç pilavı olduğunu varsayarak bu yorumu yapıyorum bulgur daha sağlıklı olduğu için miktar değişebilir.
Çok güzel bi menü tebriklerrSelam Kızlar :)
Sabah 1 bardak ılık limonlu su
1 fincan sade kahve
Kahvaltım
2 yumurta
2 ceviz
maydanoz.Şifa olsun bana
2. Öğünüm
1 tabak mantar
1 kase yoğurt
3 adet ceviz.Çok şükür doydum :)
Sabah kahveden sonra 1 saat tempolu yürüdüm.
Su 1.5 olmuştur gün sonuna kadar 2 lt olur inşallah.
Anladım.. teşekkürler.Tartılarda hassas ayarlar olur ya o makinaların kalibrasyonudur en basit boyle açıklarım yani bir tartıda 50kilısundur diğer tartıda 50.5gelirsin o işte kalibrasyondan oturu farklıdır![]()
Hıı yoksa ikisinide aynı anda çalıştırıp toplamını mı bize yazıcann.Biri bozuk çıkarsa diye şettirdim![]()
Ben daha ceza listesinde değilim öğlen aram bir saat yemeği ısıtıp yedim çıktım diyesiye anca o yüzden yeni evime taşınınca girecek listeye ha birde bana bir günlük Ankara eğitimi var mayıs onda 9-10nunda paylaşımda bulunamayabilirim şimdiden haberiniz olsunda o zamanda hatırlatırımBirde canım yürüyüşün miktarını yazarak güncelle menünü
30 dk az ise ceza yazılıyor
Önemli sonuçtamorordek e kolaylık olsun.
Çok güzel canım.Yakında kilo verdiğini de görüp şaşıracaklarEvet pirinçti sen dedin ya azaltıyorum yavaş yavaş iş yerindekiler o küçük kaseleri görünce şaşırmaya başladılar :)
Bazen karıştırıyorum canım. Kusura bakmaBen daha ceza listesinde değilim öğlen aram bir saat yemeği ısıtıp yedim çıktım diyesiye anca o yüzden yeni evime taşınınca girecek listeye ha birde bana bir günlük Ankara eğitimi var mayıs onda 9-10nunda paylaşımda bulunamayabilirim şimdiden haberiniz olsunda o zamanda hatırlatırım
Kulağıma karpız kabıııığğğ kaçtıHıı yoksa ikisinide aynı anda çalıştırıp toplamını mı bize yazıcann.![]()
yok canım o tembellikle ilgili degil onun ozelligi terletmek :)Doğru valla
Ben yaptığımda sırılsıklam kalmıştım.Terim şıp şıp yere damlıyordu düşün artık.Nasıl tembel bi bünyem varsa aşırı fazla gelmişti.![]()
canım listeye girmeden once eve dijital tartı al mutlaka cunku farklı sonuclar cıkarAa bildirim yapıldığını bilmiyordum ben deavmye gidip tartılmam gerek giderdim erkenden
![]()
Sağol şekerim :)Çok güzel bi menü tebriklerr![]()
Bu iyi haber bence
valla sinir sistemim alt ust olmus durumda dusun ki subat ayında regl oldum en sonyürüyüşten geldim kızlar bi keyifsizim anlatamam mahvetti beni bu regl butun düzenimi bozdu anamkollontai kız seni düşünemiyorum
![]()