• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Acayip bir gaz sancısıyla uyandım..yapmamam gereken şeyi yaptım gittim tartıldım ve tartıda doğal olarak +500 u gördüm..
Karnım acayip şiş:KK42:

Acayip bir gaz sancısıyla uyandım..yapmamam gereken şeyi yaptım gittim tartıldım ve tartıda doğal olarak +500 u gördüm..
Karnım acayip şiş:KK42:
Ya ben de cok gazliyim dun dondurma yedim diye oldu biliyorum; dondurma sekersiz ama sut beni sisiriyor malesef :(
Sikma canini kahve ic tuvalete cikmana yardim eder

Ya ben de cok gazliyim dun dondurma yedim diye oldu biliyorum; dondurma sekersiz ama sut beni sisiriyor malesef :KK43:
Sikma canini kahve ic tuvalete cikmana yardim eder
Evet kahve içiyim doğru diyorsun canım ..
Banada yoğurt gaz yaptı sanırım normalde 1 öğün yemeye çalışıyorum fazlası gaz yapiyo :KK43:
bozma moralini canım ya ben tartılmaya bile korkuyorum bende kahve içeyim bari
Hava 10 derece düşecekmiş basınçta var her yerim balon gibi .. Denizin dibinde yaşamanın zararları :KK43:
Kahve içelim şekerim sade sade zaten canım da istiyordu gidiyimde yapiyim:KK15:

Evet kahve içiyim doğru diyorsun canım ..
Banada yoğurt gaz yaptı sanırım normalde 1 öğün yemeye çalışıyorum fazlası gaz yapiyo :KK43:

Hava 10 derece düşecekmiş basınçta var her yerim balon gibi .. Denizin dibinde yaşamanın zararları :KK43:
Kahve içelim şekerim sade sade zaten canım da istiyordu gidiyimde yapiyim:KK15:
evet tatlım öyle yapalım bari bende suyu koyup geliyorum:)

Günaydın kızlar, muska77 muska77 yi bende çok merak ediyorum bi haber gelirse beni de etiketlemeyi unutmayın kaçırıyorum muhabbet yoğun dönünce.. kahvaltı bitti sular içiliyor ve gün içinde heryere yürüyerek gidilecek ;)
Tartıda hızla - ler görmeye devam ediyorum bu arada.. hepimiz için giden kilolu mutlu günler :) ;)

Günaydın hanımlar..

ben yeni olduğumdan bilmiyodum bunu öğrenicem ama yavaş yavaş yazman iyi olmuş canım :) sabahki verilere göre 88,6 olmuşum .. daha başlangıçlar bunlar allahın izniyle.. Akşama tüm gün raporunu da toplu yazarım morordek morordek ceza yazmış bu yüzden :KK43: :KK66:
Yaa dün cok üzüldüm sonradan menün tammıs ceza yazmısım diye ama her zıplama eksi getirir öyle düsünelim :)
Selam Kızlar :)
Sabah 1 bardak ılık limonlu su
1 fincan sade kahve

Kahvaltım
2 yumurta
2 ceviz
maydanoz.Şifa olsun bana

2. Öğünüm
1 tabak mantar
1 kase yoğurt
3 adet ceviz.Çok şükür doydum :)
Sabah kahveden sonra 1 saat tempolu yürüdüm.

Su 1.5 olmuştur gün sonuna kadar 2 lt olur inşallah.
Canım senin ayagının şişliği inmis galiba yürümeye başladıgına göre? Bir sonraki hafta ceza listesine girmek istiyor musun?
İyi akşamlar herkese bugünkü menüm
muska77 muska77 B blanche_ea morordek morordek @kollontai
Sabah:1 dl tam buğday ekmeği+1.5 kk peynir+5 zeytin+yarım domates+yarım salatalık nane maydonoz
Öğlen: yarım kase çorba+80 gr kadar haşlama kırmızı et+1 kaseyoğurtlu semizotu
Ara: 1 sade türk kahvesi+1 elma
Akşam: 3 kaşık zeytinyağlı patlıcan+3 kaşık yoğurt+1 tabak salata
Ara: 5 adet çile+1 bardak süt
Su:3 lt üstü
Spor:20 dk ancak yürüyebildim. regl olduğumdan akşam ciddi bel ağrım oldu.cezalarımıda yapamadım.yarın telafi etmeye çalışcam
Regl olduysan zıplama cezalarını yürüyüs olarak yapabilirsin, zıplama bence o dönemde :)
Senin 300 cezan 45 dk yürüyüse denk. B blanche_ea
100 de bugunden yazdım 20 dk oldugu icin. Onu da sonra yaparsın 15 dk yürüyüs.
Bugünkü menüm muska77 muska77 B blanche_ea @kollontai morordek morordek

Sabah:
1adet avokado ( 1 kasık zeytinyağı yarım limon ve tuz ile sosladım) cok nefisti

Öğle:
6 kasık mercimek çorbası
2 tane çeri domates bir salatalık

Aksam:
3 kaşık saç kavurma et
Semizotu salatası bir kase
6 kasık yoğurt ( salatayla karıştırdım)

Su: 3 lt oldu sanırım
Spor: toplam 30 dk bisiklet

Birde ceza mı yaptım 300 zıplama parça parça yaptım. ama öldümm ne zor bana göre değil zıplamak . Cok yorgunum morordek morordek :KK31:
Alışırsın alışırsın :D Bizde ceza cok nasıl olsa ;)
gunaydiin kizlar
ya ben bu sabah + ciktim moralim bozuldu biraz valla :KK43:
Acaba neden? Dondurma, noodle falan ondan olmasın :p
Sana da 100 ceza yazdım bu arada ;)

Günaydın hanımlar..

Yaa dün cok üzüldüm sonradan menün tammıs ceza yazmısım diye ama her zıplama eksi getirir öyle düsünelim :)

Canım senin ayagının şişliği inmis galiba yürümeye başladıgına göre? Bir sonraki hafta ceza listesine girmek istiyor musun?

Regl olduysan zıplama cezalarını yürüyüs olarak yapabilirsin, zıplama bence o dönemde :)

Alışırsın alışırsın :KK70: Bizde ceza cok nasıl olsa :KK66:

Sana da 100 ceza yazdım bu arada :KK66:
ay ben onu yaptim bile sabah tuvalette, bana daha cok yaz; bana 5 kati falan yaz digerlerine gore :D

Günaydın hanımlar..

Alışırsın alışırsın :KK70: Bizde ceza cok nasıl olsa :KK66:

Sana da 100 ceza yazdım bu arada :KK66:
yaşa sen dondurmaları gözümüze gözümüze sokuyor atlasın ama 100 az nasılsa iş yerinde tuvalette atlıyor yaz 500:KK70::KK70::KK70::KK50:

Back
X