• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay bugun kursda bi karın mide ağrısı oldu deliriyodum ....akşam lesli yapıcam birde yarın başlıcak 3 gün şifa oruçları var tutmak istiyorum belki rahatlar metabolizmam
Of of of :( çok zor olur yaa tahmin edebiliyorum.insan 1 gün çıkmayınca çatlayacak gibi oluyo.inşallah en kısa zamanda kurtulursun

Ayni durumdayız nilsub nilsub benimde bugün 4 gün WC sorunu için sancidan kivraniyorum artik :( fazda yaninda ilavesi
:(
Bu arada msj saygılarımızı kendi profilinizden yazdığınız msj kardan görebilirsiniz kızlar ;)

Selam kızlar,bugün çok yoğundu bu saat oldu 2ltyi daha tamamlayamadım su için..ama yatana kadar bitecek o sular aldım önüme 2şişe.. sporu da gelınce halettım. yenı seyler arastırp yapmaya calısıyorum faydasını görürsem paylaşırım sizinle de ;)

morordek morordek ya çok laf kalabalığı oluyo sonra diye ben pek dahil olmuyorum muhabbetlere sabah akşam bakmaya çalışıyorum ama haklısın sen de kural kuraldır :) bu 4.mesaj sanırım akşam menümü de toplu atınca 5 olur sanırım.. bi de bilmediğimden soruyorum hergün kilo bildirimi de yapıyo muyuz kızlar morordek morordek B blanche_ea kollontai kollontai muska77 muska77

Ya ben Bi sürü mesajda yazdım menüde yazdım ..Ayrıca wifi da arıza yaşadığımida yazdım. .arkadaslara yorum da yazdım ..Bunların kontrolü bu şekilde mi oluyo ..
gormemis olabilirim de bu sinir niye? 3-5 mesaj gercekse seni takımda yer alamazsın zaten canım ayrılman dogru bi karar

Aynı şeyi ben de sabah düsünmüstüm. Bazı arkadaslar (deryalimm ve deep_fat gibi) bir süreligine yogun olduklarından pek bakamayacaklarını muska'ya söylemislerdi ama bu sekilde bir süre daha devam ederlerse onları da cıkarmak gerekecek. Diger yeni gelenlerden mesajları azalanlar oldu, onları bi uyarabiliriz. Ben şimdi bakıp yazacagım.
deryalimm bu haftada boyle giderse son kez uyarıcam sonra diskalifiye olacak

Arkadaşlar mesaj sayımızı yazalımda saymanın kolay bi yolu varmı :) yoksa geriye doğru dönüp tek tekmi saycaz?
profilinden bakabilirsin canım ;)

morordek morordek ya çok laf kalabalığı oluyo sonra diye ben pek dahil olmuyorum muhabbetlere sabah akşam bakmaya çalışıyorum ama haklısın sen de kural kuraldır :) bu 4.mesaj sanırım akşam menümü de toplu atınca 5 olur sanırım.. bi de bilmediğimden soruyorum hergün kilo bildirimi de yapıyo muyuz kızlar morordek morordek B blanche_ea kollontai kollontai muska77 muska77
zaten listeye girince biz seni hergun gordukce mesaj sayısı da yazmazsın tatlım merak etme ;) hayır hergun degil p.tesi ve cuma :)

Bugün ki menum morordek morordek kollontai kollontai

Sabah (geç kahvaltı): bir kk peynir 5 ad zeytin 2 dilim ekmek, marul. Şekersiz çay

Ara: 3 yk yoğurt

Aksam fırında patatesli tavuk, 2 yk yoğurt, bolca marul :)

spor: bugün kizim huysuzdu sürekli kucak istedi yapamadım.

Su: şu ana kadar 2 lt ama yatana kadar daha fazla olur.

Bir de saat 9 gibi ihlamur ekinezya çayı icecegim. Unutmadan yazayim.

Mesaj sayim bu mesajla birlikte 4 oldu.

Bugün ki menum morordek morordek kollontai kollontai

Sabah (geç kahvaltı): bir kk peynir 5 ad zeytin 2 dilim ekmek, marul. Şekersiz çay

Ara: 3 yk yoğurt

Aksam fırında patatesli tavuk, 2 yk yoğurt, bolca marul :)

spor: bugün kizim huysuzdu sürekli kucak istedi yapamadım.

Su: şu ana kadar 2 lt ama yatana kadar daha fazla olur.

Bir de saat 9 gibi ihlamur ekinezya çayı icecegim. Unutmadan yazayim.

Mesaj sayim bu mesajla birlikte 4 oldu.

Kucagimda cocukla mesaj yazmak çok zor olmasina ragmen bu 5. mesajim :)))

gormemis olabilirim de bu sinir niye? 3-5 mesaj gercekse seni takımda yer alamazsın zaten canım ayrılman dogru bi karar

deryalimm bu haftada boyle giderse son kez uyarıcam sonra diskalifiye olacak

profilinden bakabilirsin canım ;)

zaten listeye girince biz seni hergun gordukce mesaj sayısı da yazmazsın tatlım merak etme ;) hayır hergun degil p.tesi ve cuma :)

Ben her gun saniyordum ya :)))

6. Mesaj :))

Selam takımcıyım bugunu yazayım hemen...
Sabah
Zeytin 3tane
Peynir kibrit kutusunun yarısı kadar
Bir domates
Bir salatalık
Bir tutam maydanoz
Bir tane yeşil biber
Bir haşlanmış yumurta
1dilim tb ekmek
Şekersiz çay

Öğlen
6-7kaşık semizotu zeytinyağlı
1tane zeytinyağlı enginar
1kase yoğurt

Akşam
Semizotu enginar yoğurt salata
Sabah işe yürüyerek gittim
Öğlen arası yürüdüm aşırı sıcaktan fenalaştım ama..
Su iki litre olmuştur daha içerim
Bir yeşil çay içtim
Yatmadan yoğurt yerim.

Son düzenleme:
kızlar muskayla konustum 2 saat once ancak yazabiliyorum size hepinize selamları var ve dualarınız eksik etmeyin diyor
annesine kolon kanseri teşhisi konmuş, tedavisine baslanacakmıs. muskam icin uzun ve zorlu bir sürec olacak Allah yardımcısı olsun

Allah yardımcıları olsun. Annesine de şifa versin bu arada

kızlar muskayla konustum 2 saat once ancak yazabiliyorum size hepinize selamları var ve dualarınız eksik etmeyin diyor
annesine kolon kanseri teşhisi konmuş, tedavisine baslanacakmıs. muskam icin uzun ve zorlu bir sürec olacak Allah yardımcısı olsun
ya çok üzüldüm Allahım yardımcısı olsun tedavi başarılı bir şekilde sonuçlanır inşallah....
muska77 muska77 defne ablacım Allah sanada kolaylık ve sabır versin anacığında iyi olsun inşallah....

Back
X