• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

muska77 muska77 morordek morordek kollontai kollontai B blanche_ea
Günün raporu kızlar

Sabah
2haşlanmış yumurta
1dl kepek ekmeği
az light peynir(Küçük küplere bölüyorum peyniri 4küp yedim. Tartan arkadaşlar varmışş ben yapamıyom onu henüz :KK70: )
çay(Zaten hep şekersiz tüketirim o yüzden belirtmiyorum artık :KK66: )

Öğle
Sabah kahvaltı kuvvetli olunca öğlede 3kaşık yoğurt yedim

Ara
1bardak kefir

Akşam
1kase tavuk suyuna çorba
1kase akdeniz salata

Ekmek günde 1dilim sabah tüketmeye çalışıyorum diğer öğünlerde yok

Su : 2lt tamamladım biraz daha artabilir
Spor: Bugün 3mile yaptık leslieciğimle çok sıcaktı dışarda yapmadım yürüyüşü
+ 30dk egzersiz
Hergün orda olduğundan bi haber olduğum başka bi kasımı keşfediyorum heryerim yanıyo a dostlar :KK70: :KK70: :KK70:

Benim de yanıyor valla :) ben de iç bacak basen egzersizleri yapıyorum yürürken bile acıyo kaslarım artık :)

eeee sen doktoranı bitirince ne yapmayı düşünüyorsun ne kadar kaldı bitmesine?
Şu kadar kaldı diyemem ki hocam ne zaman bitiyor derse o zaman bitecek :D
Seneye falan biter heralde. Bitince ne olacagım mechul valla, akademik devam etmek istiyorum da üniversitelerde kadro bulmak sorun. Kısmet, nasip :D
deryalimm bu haftada boyle giderse son kez uyarıcam sonra diskalifiye olacak
Canım o 28'ine kadar mı ne muskadan izin aldı ama sen diskalifiye edecegim diyorsan bi danıs derim.
kızlar muskayla konustum 2 saat once ancak yazabiliyorum size hepinize selamları var ve dualarınız eksik etmeyin diyor
annesine kolon kanseri teşhisi konmuş, tedavisine baslanacakmıs. muskam icin uzun ve zorlu bir sürec olacak Allah yardımcısı olsun
Off cok üzüldüm ya, Allah yardımcısı olsun :( muska77 muska77 canım dualarımız seninle.
Hangi alanda doktora yapıyorsun canım. Bir de ötle yoğunlukta diyet zor oluyordur. Ben çalışmaya başlayınca nasıl olacak bu diyet onu bilemiyorum. Şimdilik evde ıkduğum süreci iyi değerlendirmem lazım sonra düşünüyüm o kısmı da
Bilişim alanındayım ben canım. Ben zaten mezun oldum takımdan, koruma aşamasındayım da bu aralar pek korudugum söylenemez :D Regl haftam zaten karnım şiş geziyorum ortalarda.
Ayağım iyileşti şükür.Yaz şekerim yaz cezam neyse çekerim :)
Cumadan cumaya listeyi yeniliyoruz artık haftaya alalım ;)
kollontai kollontai morordek morordek B blanche_ea @toplight
Bugünkü menüm
Sabah:1 haşlanmış yumurta dımates salatalık 1 dilim çavdar ekmeği
Ara kahve
Öğle salata 3 yemek kaşığı bulgur pilavı( aslında yasak ama hazır pişirmişken süt olsun diye yedim)
Ara: 2 kaşık kısır
Akşam semizotu salatası 3 kaşık barbunya 2 kaşık bulgur pilavı
Yatmadan önce humana stil süt arttırıcı çay
Su 3 litre
Spor lessie 1 mil 50 mekik 200 ip atlama
Mesaj 5+
Bugun bulgur cok olmus, 100 ceza yazdım, haberin olsun :)

Lutfen beni duyan varmi goji beryy kurt uzumu zayiflamak icin kullanan varmi Allah rzasi icin kullananlar cevap yazsin

Goji berry i hic kullanmadim ama bu konuda soyle dusunuyorum; mucizeleri beklemeyip irademizi kullanip az yiyerek-spor yaparak bol su ile zayiflamak en guzeli ve sagliklisi;)

Goji berry i hic kullanmadim ama bu konuda soyle dusunuyorum; mucizeleri beklemeyip irademizi kullanip az yiyerek-spor yaparak bol su ile zayiflamak en guzeli ve sagliklisi:KK66:
Tewekkur ederim canim yanitladigin icin ben zaten az yemeye bawlamiwim 3 hafta oluyor sporu evde yalniz yapa biliyorum diwarda yapma wansim yok boyle gec zayifliyorum ama ben cabuk zayiflamak istiyorum

nilsub nilsub d_mndc d_mndc bayanlar burada bir arkadasimin kizinin surekli kabizlik problemi vardi. Arkadas 21 gun boyunca her gun 2 kivi yedirdi kizina. O problemi cozuldu. Turkye de kivinin fiyati nasil, bilmiyorum ama uygunsa mutlaka deneyin derim. Baska bir arkadasim da kendisi icin sanirim yine 21 gun yapti, onun da skntsi duzeldi

Sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
1.5 kk penir
Yarimsar salatlk,domates

Ogle
3 yk patates salatasi
0.5 kase yogurt
1 dilim borek
Ceyrek domates-salatalik

Ara: ceyrek portakal, yarim elma, 2 kucuk erik
Ara: 1 muz

Aksam
4 yk et sote
1 kaseden az nohut
Salata

1 sa 15 dk yaklasik yuruyus
Su 2 lt oldu sanirim(misafirlikteydim oglen su hesabi karisti biraz ama ya 1 az ya 1 coktur)

NOT: boregin cezasi olarak morordek morordek B blanche_ea 100 atlama verceginizi dusunerek atladim;) haberiniz olsun

Sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
1.5 kk penir
Yarimsar salatlk,domates

Ogle
3 yk patates salatasi
0.5 kase yogurt
1 dilim borek
Ceyrek domates-salatalik

Ara: ceyrek portakal, yarim elma, 2 kucuk erik
Ara: 1 muz

Aksam
4 yk et sote
1 kaseden az nohut
Salata

1 sa 15 dk yaklasik yuruyus
Su 2 lt oldu sanirim(misafirlikteydim oglen su hesabi karisti biraz ama ya 1 az ya 1 coktur)

NOT: boregin cezasi olarak morordek morordek B blanche_ea 100 atlama verceginizi dusunerek atladim:KK66: haberiniz olsun
Süper ya sen de ögrenmissin demek ki ceza mantıgını ;)

Boyun-kilon kac? Neden hizli zayiflamak istiyorsun?
Boyum 1.60 klom 75 cok kotu hiss ediyorum istediklerimi giyemiyorum guzel gorunmuyorum boyle boyumda kucuk gorunuyor boyle
nilsub nilsub d_mndc d_mndc bayanlar burada bir arkadasimin kizinin surekli kabizlik problemi vardi. Arkadas 21 gun boyunca her gun 2 kivi yedirdi kizina. O problemi cozuldu. Turkye de kivinin fiyati nasil, bilmiyorum ama uygunsa mutlaka deneyin derim. Baska bir arkadasim da kendisi icin sanirim yine 21 gun yapti, onun da skntsi duzeldi
elmada cocuklarda kabizliga yardim ediyor kivini cocuklarda fazla kacirmalari tansiyon duwukluyu yapa bilir

Back
X