- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #184.041
Kız tabi uyrum o saatte ben bu aralar 11 den önce uyanamıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız tabi uyrum o saatte ben bu aralar 11 den önce uyanamıyorum.
Yersen dondurmaları tabi + çıkarsın kuzum.gunaydiin kizlar
ya ben bu sabah + ciktim moralim bozuldu biraz valla![]()
bakın yeni gelen arkadaşlar ( herkes için söylemiyorum lütfen kendini bilen üstüne almasın)
tabiki zor oluyor bu şekilde yediklerimizi yazmak gr gr ama neden anlamak istemiyorsunuz ancak bu şekilde kilo verebiliriz hayır kabul etmiyorum kaptan ve yardımcılarına lafı neden yeri geldi bana çok kızdılar ama iyiki kızmışlar şimdi teşekkür ediyorum arkadaşlarıma 2 ayda 9 kilo verdim umutsuzluğa kapıldığımda hep yapıcaksın dediler ve bu listeleri hiç bir şey beklemeden yapıyorlar emek ve mesai harcıyorlar neymiş laf demiş dedirtmeyin kendinize laf burası katılım ve motivasyon amaçlı zamanın yoksa girme takıma burdaki yeni gelen arkadaşların hakkınıda çalma yapmayın kızlar bu kadar şeylere kızıcaksan bu uzun yolu nasıl atlatıcaz o yüzden herkes bazı şeyleri görmezden gelicek kaldıki kimsemin saygısızlık yaptığı da yok![]()
Kefir için maya bulamadım yaaz olur 5 lt süte ben 2 yk kaşığı yoğurt koyarım canım
kefirin mayasını nasıl aldın toz halindemi?
Kefir için maya bulamadım ya
Hemen hemen butun şehri dolaştım. Ama yok bulamadm.
Ben nette izledim kefiri kefirle mayalamışlar.Öyle deneyeceğim. Belki tutar diye
1çay bardağı piyasa kefiriyle mayalamışlardı. Olur mu sence duymuşmuydun hiç.
ay aynen light kefir de var :)kız başka bişiy üretecen sonunda boşver git hazır al... zaten çok güzel değil tadı boşuna çaba.... bütün zayyıflar kefirle mi zayıflamış pehh....
ay aynen light kefir de var :)
Çok geçmiş olsun ya üzüldümm.kızlar muska ile konuştum annesi hastanedeymiş bir süre tedavi görecekmiş muskanın onunla ilgilenmesi gerekiyormuş bir süre gelemeyebilir ben elimden geldiğince onun yokluğunu size hissettirmemeye çalışacağım
İtiraflar tek tek dökülüyor.ya ben dun 2 tane cola zero ictim biraz da ondan mi oldu acaba?
Ayy sen de.. Seni tanidigimdan beri kendine surekli tembelim, fenayim, kiloluyum, sacim az vs vs soylenip duruyorsun. Bir kere de kendine iyi bir sey soyle yaa :)heee ben tembelim zaten uğraşamam :)
ebrucum sen biraz geriden geliyorsun galiba :)İtiraflar tek tek dökülüyor.
Sanki sen daha öncede gelmemişmiydin.Bende takıma katılmak istiyorum mumkunmu acaba son çare olarak bunu yapmalıyım 104 kiloyum suan 112 kiloyken başlamıştım 99 a düştüm geri aldım muska 77 nin hikayesi kafama bir balyoz yedim etkisi yaptı bende ağlayarak okudum 30 kilo en az vermem lazim ve 26 yasindayim
bilmem olurmuki karnıbahar gibi göstermiştim ya hiç duymadım belki olur:)Kefir için maya bulamadım ya
Hemen hemen butun şehri dolaştım. Ama yok bulamadm.
Ben nette izledim kefiri kefirle mayalamışlar.Öyle deneyeceğim. Belki tutar diye
1çay bardağı piyasa kefiriyle mayalamışlardı. Olur mu sence duymuşmuydun hiç.
Çok iyi
kime yazdın etiketlede bilekAyy sen de.. Seni tanidigimdan beri kendine surekli tembelim, fenayim, kiloluyum, sacim az vs vs soylenip duruyorsun. Bir kere de kendine iyi bir sey soyle yaa :)
O kadar isin gucun, meslegin var nasil tembel olabilirsin?
Gelmissin buraya ugrasiyorsun diyet miyet, daha ne olsun takdir ediyorum ben seni.
Gayet de gensin, guzelsin, fitsin, sagliklisin, caliskansin, komik ve eglencelisin bence. Benden sana bir takdir.
evet uzakta oturuyor ya saat farkı varebrucum sen biraz geriden geliyorsun galiba :)
Canım karışıklıklar olabilir. Hepimiz insanız nihayetindeKabul ettim de yazmıştım üstelik
En ufak bi engelde pes etmeyin yaaBen çıkıyorum arkadaşlar 3 mesaj 5 mesaj beni gercek bu durum...size hedeflerinizde basarilar ..Sağlıklı zayiflamalar diliyorum![]()
kız ebru bu sefer sapıttın heeeee pazartesiyi okuyorsun sen kaç gündür yoktun? uykunu alamadın mıCanım karışıklıklar olabilir. Hepimiz insanız nihayetinde![]()