- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #184.181
Fıstıklarım ben yatayım artık uykum geldi.Hepinize iyi geceler. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yatsak daha iyi olurda sankimm.![]()
Hiç bozma sakın canım. Ne kadar çok gitse o kadar kardır.Ben doğum yaptıktan sonra adet görmedim daha hic. Acaba bu yüzden mi bu kadar hızlı gidiyor diye düşündüm bugün. Aman gitsin gitsin gramina para mi verdim sanki :))
Benim de 1 süre sonra yavaslar bence. Ilk gunlerim ya ondan
Fıstıklarım ben yatayım artık uykum geldi.Hepinize iyi geceler.![]()
OluurrrDaha sayiklamalarim bitmedi ama neyse yarın devam ederim artık :))) dükani kapatalım bugunluk :)))
evet canım en çokta eşime moral oldu diyoo kıyafet masrafından yırttım sanırım .. ahh şu erkekler :)Çok sevindim canım. Senin içinde çok iyi bi moral olmustur.
Teşekkür ederim.İyi geceler![]()
Makarnayi da cok severim. Ama 30 kilo verene kadar kasigimi vurmiciiimm.
Diyet yapan bir kadının gece sayiklamalari vol 2 :)))
Canım bende 30 kilo vermek istiyorum sen kac kilosunMakarnayi da cok severim. Ama 30 kilo verene kadar kasigimi vurmiciiimm.
Diyet yapan bir kadının gece sayiklamalari vol 2 :)))
Harika şeyler yaizsiniz inşallah kac kilosun canim ve kac yasindasinA ayhan zeynep kız kilolarımız yakın beraber devam edecek bu yolda iki ay sonra 80-85arası olcaz bak gör sonra gelsin 70ler gelsin 60mışlar hobaaa![]()
Bu pek mümkün olmuyor maalesef gorumcem kızına geçen gün dediki kizim ye dayin gibi biri Seni de alır korkmabitti canım 3 gun oldu biteli
canım bence bu kadar yuklenme kendine, kilolu olabilirsin ama kendine saygını kaybetme, esinden once kendini dusun ve kiloyu da kendin icin ver kimse icin degil![]()
Çok inanıyorum sizlerin manevi destegineHiç canini sıkma. Takil buraya hayatini yaşa :)) ben de bu takım sayesinde gaza gelip basladim yoksa 90a doğru gidiyodum
Inşallah su obezlikten kurtulsam yeter bana ya bide ben tlfdan yazıyorum biraz zor oluyor yaaSıkma canini. Geçen dışarı çıkarken aynaya baktığımda ben de kötü hissettim kendimi. Sonra da bu kilolari vermek benim elimde yapılacak sey belli dedim kendime geldim:) yani biz kilolardan değil canım onlar bizden korksun. Şimdi artık fazlaliklarimizzi silkeleme zamani![]()
Bu sabahta gine bisikletle başladım yarım saat bugün orucluyum allah kabul ederse
Canım bende 30 kilo vermek istiyorum sen kac kilosun
Bu pek mümkün olmuyor maalesef gorumcem kızına geçen gün dediki kizim ye dayin gibi biri Seni de alır korkma
ay geç oldu canım kusura bakma akşam misafirlerim geldi en güzeli çelik tencere canım ben çelik tencere kaynatıp soğuyunca kaynattığım tencerede mayalıyorum canım birde serçe parmağını hafif yaksa yeter çok ılık değil sıcakta değil birde tam ısısını tutturdun mu 3 saat yeterli akşamdan sabaha bekletirsen yoğurdun tatlı olmaz ekşi olur iyi olmaz:)Organiğim bide cam veya metal farkeder mi?
Kaynattığım tencerede mayalasam olr mu?
tatlım genç yaşta menapoza bebek tavsiye ediyorlar sen ve bebek süper ikili çocuk doğarken jiillian yaparken doğarbitti canım 3 gun oldu biteli
canım bence bu kadar yuklenme kendine, kilolu olabilirsin ama kendine saygını kaybetme, esinden once kendini dusun ve kiloyu da kendin icin ver kimse icin degil![]()