- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #184.301
evde olsam ben de tutardım ama gel görki iş stresli anacım..bu arada kilolu hallerinizi resmettiniz mi burda hiçAllah kabul etsin canım.Bende niyetliyimm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evde olsam ben de tutardım ama gel görki iş stresli anacım..bu arada kilolu hallerinizi resmettiniz mi burda hiçAllah kabul etsin canım.Bende niyetliyimm.
ben zaten vejeteryan sayılırım kırmızı eti bayramdan bayrama yerim çünkü aramam pişirmeyi de pek beceremem ama tavuk hindi kaz dedin mi anasını ağlatırım domates patlıcan beyaz lahana patates ve biberden de uzak durmaya çalışayım artık sarımsağı soğanı zaten çok severim sütü sevmem ayran severim kefirden haz etmem ama kendimi kefire alıştırmaya çalışayım ..meyve olarak ta can eriği severim ne yalan söyleyim elmadır ayvadır havuçtur yemezdim ama bundan sonra yemeye çalışır çok sevdiğim mandalina ve kividen de uzak dururum ay ne güzel yazdım ben en iyisi bunu bir deneyeyim ekmeğide tam çavdar deneyecekmişim kendim yaparsam daha iyiymiş annem ekmek makinasını bana getircek kullanmıyor yaparım artık.
yok ilgilenmez ayrı yerdeler civcivler buyuk tavuklar dövüyor kendi yavruları olmadığı için civcikler buyuyunce koyucam aralarına:)aaa evlatlık civcik peki onlarla ilgileniyor mu
ee onayladıkları diyet var mıda sağlık örgütünün sağlıklı beslenin gidin az ötede oynayın deli gibi spor yapın diiiiiler durmadankız bu diyet onaylanmamış yani evet doğrudur işe yarar dememiş sağlık örgütleri... artık onlar kimlerse :)
içtikçe alışıyor insan yaaaben yayla diye bir markanın kefir mayasını almıştım toz eşim kefiri çok seviyor onun hoşuna gitmişti..olmadı taşındıktan sonra bebek kefirleri diye grup var facede organik maya isteyebilirim o grupta kendimi alıştırayom barsak florası için muhteşem yararlı bakteri ama gel benim damak zevkime anlat artık kapatcaz gözleri tıkayacaz burunları![]()
Canım sen zayıflamaya başlayınca hepsine kapak olur zaten. Ağızları açık kalır.Bu pek mümkün olmuyor maalesef gorumcem kızına geçen gün dediki kizim ye dayin gibi biri Seni de alır korkma
Canım lütfen kendini severmisin.Milletin ne dediği ne yaptığı senin sınırın olmasın.Sen kendinden memnun değilsen zayıflamalısın.Inşallah su obezlikten kurtulsam yeter bana ya bide ben tlfdan yazıyorum biraz zor oluyor yaa
günaydın ebru naber:)Canım sen zayıflamaya başlayınca hepsine kapak olur zaten. Ağızları açık kalır.
Teşekkür ederim canım. Ama sabaha kadar bekletmiş oldum.Bakalım tutmuş muay geç oldu canım kusura bakma akşam misafirlerim geldi en güzeli çelik tencere canım ben çelik tencere kaynatıp soğuyunca kaynattığım tencerede mayalıyorum canım birde serçe parmağını hafif yaksa yeter çok ılık değil sıcakta değil birde tam ısısını tutturdun mu 3 saat yeterli akşamdan sabaha bekletirsen yoğurdun tatlı olmaz ekşi olur iyi olmaz:)
ızgara balıkkk :)Ay askolsun ne alakasi var, ben de dun aksam tavuklu salata yedim, 1 yk zeytinyagli ve bol limonlu.
Aksama yemege cikacagiz da erkek arkimla, salata mi yesem, sadece corba mi icsem yoksa izgara balik mi yesem bilemedim :)
Allah bağışlasın maşallah :)
Allah kolaylık versin canım.Gerçekten herşey üstüste gelmiş. Çabucak atlatırsın umarım.Gunaydin kizlar. @muska77 ma soz verdim donebilecwgim en kisa surede gelecem diye. Su 1 hafta da neler yaşadım anlatamam. dedem yogun bakimda yattigi icin annem apar
Topar gitti. Cok üzüldüm annemin gitmesine ama napalim. Dedem simdi daha iyi. Kayivalidemler geldiler. Yarin gidiyorlar.onlar varken toplanamadim zaten. Gittikten sonra toparlanacam.
oglum orta kulak iltihabi geçiriyor. Ilk defa basimiza geldi. Kulak agrisi cok fazlaydi. Elhamdülillah düzeldi. Beni en cok uzen ise kizim oldu. Dr götürdük idrar yollari enfeksiyonu diye. Dr muayene ederken kalbinde üfurüm oldugunu söyledi 2 yerde. Cocuk kardiyolojisine gonderdi ama dr da izne ayrilmis. Maalesef bu sehir de 1 tane çocuk kardiyoloji dr var. Ne zaman gelir vellu degil. Muayene olupta icim rahat olana kadar ben catlarim herhalde. kocam da midesinden rahatsiz. Bir tek saglam ben kaldim.
Hele yeni evi temizlerken aglayacaktim neredeyse. Bu kadar mi dolaplari yagli olur. Temizlikci tutsan bile benim kadar yapmazdi.
Geldimi hersey üstüste geliyor. Ama gececek diye sabirla bekliyorum. Tasinsaydim rahat edecektim bir nebze de olsa.
Sende az değilsinne terbiyesizmiş görümcen bacım tutup saçından atamadın mı dışarı aaaa ağzını yırttardım valla seni alan olduysa kardeşinden daha enayileri var diyemedin mi![]()
Ben niyeyse susup oturuyorum.Senden de korkulur valla ama bence de ben de olsam agzinin payini verirdim; bende bu gorumcelerdeki kiskancligi anlayamiyorum yani! Nolur iyi davransan, destek olsan..
Böyle olmak lazım işteya diyorum ya ben karadenizliyim çabuk sinirlenirim tek kızdığım şey isanların birbirine saygısız davranmaları sanane kadının kilolarından benim 3 tane görümcem var eşimin 2 ablası 1 kardeşi titrerler karşımda![]()
o ne demekmiş yahu? ben kalın giyindin diye söyledi sandım ama başka bi imasımı varki acepçok güzel atışırım onda problem yok
eliğm iyi laf yapar klavyede..
ama gerçek hayatımda birisi çok çirkinsin giydiklerin hiç yakışmıyor dese mesela geçen hafta kendini bilmeyen iş arkadaşlarımdan biri dedi modun -60 alaska mübarek![]()
Çok iyiymiş yaaGünaydınnn kızlarrr, su içiyosunuz dimi.. su için su iyidir su candırBen akşama kadar elimde şişe dolaşıyorum.. Gördüğüme diyorum görmediğime mesaj atıyorum su için diye
Kafayı kırdım galiba yeme annem yeme kuzum diye dolanmaya başlarım yakında sanırım
![]()
![]()
![]()
Oğluşun çok tatlı
allah razı olsun canım hepimizinki allah bağışlasın inşallah:)Allah bağışlasın maşallah :)
sağol eee betüş beni al diye boşuna mı diyorOğluşun çok tatlı