• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok ya mesela sut icmek, yogurt ayran bana da olum... Mahvediyor beni de..
nilsub nilsub canim sen de o kadar kasma saglikli diye, her sey herkese iyi gelmiyor sonucta. Bence icme artik, dene yanil olmus iste.

Ben de keci sutu deneyecegim artik, inek sutu cok net rahatsiz ediyor beni belli.
Evet canım içmicem artık bu ne ya mahvoldum

Ağrı
Süt urunleri bazilarini rahatsiz eder ama agri filan biraz fazla geldi bana..baska biseyden olmasin canim..bana iyi geliyo kefir..sonucta zararli bisey yok icinde bagirsak florasi icin cok yararli bakteriler var icinde..
Ağrıdan kastım şişkinliğin verdiği bi rahatsızlık yok tatlım bu hafta bu kadar şiş olmamım sebebi kesinlikle kefir çünkü başka bir şey yemedim değişik olarak

o kutu sütleri ben içtim mi 3 gün komalığım :) ama açık süt alıyorum şimdi hiç problem yok ohhh bi de kaymağı oluyo mmmhh... o kutulra ne katıyolarsa içine çok fena....

Kiz o sut kaymagina bayılıyorum ben dee

Kız tatli
Kız tatliş tambak bu hafta sen bana rakip ol bakem benim kilom sana yakın olar mı?

He kapılmışsınız hadi bakem bende hakemim size o zaman:)

gel gel üçlü takılırız nolucek :)) vak vak takip eder bizi... benim gizli amacım @kollantie yi geçmek aramızda kalsın okey ? o yüzden sıkı rakip olcem ona göre....

Ben yoğurdun kaymaklarını toplayıp tereyağı yapıyorum :)

marifetli hatun :)

Eki Görüntüle 1818032 tığ gibi görüntülerde veririm inşaallah
canım verirsin tabii kilo dediğin bugün var yarın yok :)))))
oğluşunda çoookkk tatlı maşşallah subanalllah :KK15:
Kızlarrrrr eşimin tatiliyle kızımın okul tatili aynı haftaya denk geldi eşimde izin al tatile gidiyoruz dedi çıkdık geceden sabahda bol oksijenli yerde kahvaltı yaptık
Sabah
Mısırgevreği tartım yoktu diyet sütle 1 kase
Öğle
Somon balığı
Salata
Akşam
Hindi eti soslu
Birkaç kaşık makarna
Karışık sebze buharda kızlar evde değilim birkaç gün buraya uyucam artık otelde ne bulursam ayarlayacam kendime göre:kk77:
Yürüyüş 7 saat kesintisiz orman yürüyüşü:KK50:
ohhh iyi tatiller tatlım:KK24:
benim en çok sevdiğim zaman..:KK68: ilkbaharda kısa tatiller çook güzel oluyor yaza bomba gibi oluyo insan ..

T tatlitambak canım inşallah hemen iyileşir yavruların çookk geçmiş olsun ...

bu arada nilsub nilsub canım ortim ...senin oğlanda güzel poz veriyor hee geçende betüşe şifreli mesaj yollamıştı bugünde elinde içeceklerle bence şifre yolluyo '' gel aşkım seni ben ellerimle beslerim'' diyor btlbetul btlbetul bak aranızdaki şifreler çözülmedi sanmayın biz kaçın kurasıyızzzz :KK8: :-):-)

canım verirsin tabii kilo dediğin bugün var yarın yok :)))))
oğluşunda çoookkk tatlı maşşallah subanalllah :KK15:

ohhh iyi tatiller tatlım:KK24:
benim en çok sevdiğim zaman..:KK68: ilkbaharda kısa tatiller çook güzel oluyor yaza bomba gibi oluyo insan ..

T tatlitambak canım inşallah hemen iyileşir yavruların çookk geçmiş olsun ...

bu arada nilsub nilsub canım ortim ...senin oğlanda güzel poz veriyor hee geçende betüşe şifreli mesaj yollamıştı bugünde elinde içeceklerle bence şifre yolluyo '' gel aşkım seni ben ellerimle beslerim'' diyor btlbetul btlbetul bak aranızdaki şifreler çözülmedi sanmayın biz kaçın kurasıyızzzz :KK8: :-):-)

öfff deşifre olduk karı koca arasına girmeyelim lütfen yaneee :))

Back
X