• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek morordek conemmmm kuzuuuum Allaaaaaaaaaaam en sevdiğimden :KK68::KK68::KK68::KK68:
ben fayansın birinde 97,1 diğerinde 96,8 geldim ikinciyi kabul edip 100 gram vermiş sayıyom kendimi :KK53::KK53::KK53:
oy gadasını yidiğiiiim:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
(suç kapatan ergen staylaaaaaaaaa:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:)

oyyy kemikçiklerimde ağriyy... bi taylot içiim ben bakiim....taylot kurtar beniii :)

Şimdi tartildim uykuda kalmışım ve iyi haber o kadar diyet yaparım ilk defa hızlı kilo verdim pazartesi 104.6
Bu sabah 102.9
Fark 1.7 hemde 5 günde yuzdemi hesaplayamadim
Ben gene ögreteyim de egitimci kisiligimle, yapamazsan canın sagolsun, biz hesaplarız :KK48:

104,6-102,9 = 1,7
1,7 / 104,6 = 0,0163
0,0163 * 100 = 1,63

Bu hafta %0,3'ün baya üzerindesin yani, panik yok ;) İleriki haftalarda da böyle eksiler bekliyoruz.

morordek morordek conemmmm kuzuuuum Allaaaaaaaaaaam en sevdiğimden :KK68::KK68::KK68::KK68:
ben fayansın birinde 97,1 diğerinde 96,8 geldim ikinciyi kabul edip 100 gram vermiş sayıyom kendimi :KK53::KK53::KK53:
oy gadasını yidiğiiiim:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
(suç kapatan ergen staylaaaaaaaaa:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:)
Bak şimdi bunun yolu şuymuş, ben de bu takımda ögrendim:
5 lt.lik su şişesi alıyorsun. Tartının üzerine koyuyorsun değişik yerlerde. Nerde 5.00 ölcüyorsa bundan sonra orda tartılıyorsun :)

yok bu 3. gün geçer dedim ama bu günde aynı... ne biliyim noldu. metabolizmamda çalışıyo çalışmasa dicem kabızlıktan ben böyle bir şey yaşamadım içi boş çuval gibiyim şu an gece elli kere ağrıdan uyandım... yazık banaaaa :)

sabah domates salatalık üzerine az zeytin yağı - 1 de haşlanmış yumurta yarım dilim tam buğday ekmeğee.....
domates yeme bir süre miden fazla yemek yemediğinden domates tarzı asitli şeyler sık yenildiğinde midede gastrit yapar ağrı olur 1 hafta yeme asitli yiyecekler ..

Şimdi tartildim uykuda kalmışım ve iyi haber o kadar diyet yaparım ilk defa hızlı kilo verdim pazartesi 104.6
Bu sabah 102.9
Fark 1.7 hemde 5 günde yuzdemi hesaplayamadim

tebrikler tatlım çokk güzel gitmiş ;)
yüzde hesaplama
eski kilo - yeni kilo= fark
(fark/ eski kilo ) * 100 şeklinde hesaplanıyo :KK39:

Bak şimdi bunun yolu şuymuş, ben de bu takımda ögrendim:
5 lt.lik su şişesi alıyorsun. Tartının üzerine koyuyorsun değişik yerlerde. Nerde 5.00 ölcüyorsa bundan sonra orda tartılıyorsun :)
eneeeeeeeeeeeeeeeeeeee olur ben onu yapimmmm de artık bahane yok diyosun :KK53::KK53::KK70:

domates yeme bir süre miden fazla yemek yemediğinden domates tarzı asitli şeyler sık yenildiğinde midede gastrit yapar ağrı olur 1 hafta yeme asitli yiyecekler ..

tebrikler tatlım çokk güzel gitmiş :KK66:
yüzde hesaplama
eski kilo - yeni kilo= fark
(fark/ eski kilo ) * 100 şeklinde hesaplanıyo :KK39:

eee dünde ağrıyodu dün domatesim yoktu benim... bence üşüttüm zaannımca.... şu an kışın giyinmediğim kadar kalın giyindim.....

Ben ne zaman sabah Leslie yapmaya niyetlensem benim kiz huysuzluk da nirvanaya ulaşıyo. Bugün de yine emzirme sporuyla basladim hayatıma. Siz deyin 5 ben diyeyim 6 kere emzirmisimdir 2 saat içinde. Offf zombi annenin dert sayiklamalari vol 1 :/

Back
X