• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy kızlarr şu an canım nasıl tatlı istiyor anlatamam :KK43: böyle kaşık kaşık dondurma yesem kaşık kaşık supangle yesem, profitorollü pastaya kafamı soksam filan yani o durumdayım.yaparmıyım tabiki hayır :cry: bide 3 gündür başım ağrıyo araada midem bulanıyo acaba karbonhidratı çok azalttığımdanmı oluyoki? Bir an önce 69 olmam lazım 69 da kendime bi ödül vermek istiyorum :-)

AAAAAAAAAAAAA KIZICAM AMA BEN ÖYLE DEMEK İSTEMİYORUM KIZLAR DÜNYADIKİ EN GÜZEL ŞEY BİR KADININ ANNE OLMASI HELE CANINDAN BİR PARÇA EMZİRMEK BİLE DÜNYALARA BEDEL ANLATAMIYORUM GALİBA DEMEK İSTEDİĞİM BEN 2 SENE SONRA DOĞUM YAPTIM ŞİMDİKİ AKLIM OLSAYDI 5 6 SENE DOĞURURDUM İLK ÖNCE GERÇEKTEN EVLİLİĞİ YAŞAMAK LAZIM
ŞİMDİ DEMEK İSTEDİĞİME GELELİM ŞURAYA GİDELİM OLMAZ ÇOCUKLAR VAR
YARIN BU İŞİMİZ VAR OLMAZ ÇOCUKLARIN DOKTOR KONTÜROLÜ VAR
AY ARKADAŞLARLA GEZELİM OLMAZ KIZIMIN TOPLANTISI VAR ANNE OLUNCA HERŞEY GERİ PLANDA KALIYOR BİR KADIN OLARAK KENDİNİ BİLE GERİ PLANA ATIYORSUN ZATEN HERŞEYİ ÖNCE ONLAR
İÇİN YAPMAK İSTİYORSUN KENDİNİ BİLE UNUTUYORSUN BUNU ANLATMAK İSTEDİM .....
O YÜZDEN DİYORUM ÇOCUK OLUCAK VE SEN HER ŞEYİ BIRAKICAKSIN O YÜZDEN KADIN OLARAK BİRAZ DAHA YAŞAMAK LAZIM BİR KADIN ANNE OLUNCA SADECE ANNE OLUYOR ÇÜNKÜ DİŞİLİK VE KADINLIK 2 PLAN OLUYOR ANLADINIZ MI ŞİMDİ BUNU ANLATMAK İSTİYORUM ÇOCUKLARIM BENİM HERŞEYİM....
kollontai kollontai morordek morordek M melampusefe T tatlitambak yok zor gelmiş falan lütfen yaniii

Kiz ben sana takilmak icin dedim. Tatlim uzmek icin demedim. Seni cok iyi anliyorum. Guzelligi kadar zorluğu da var cocugun

Kahvaltı 9.30
Tereyağlı yumurta
Peynir
Salatalık
domates
3 zeytin

Ara12.30
1 kaseden az yogurt
2 gün kurusu kayısı

Ara 15.30
1 minik yeşil elma

Aksam 17.30
1 tabak kabak yemegi
1 kase yoğurt

19.30 esim gelince
Kahve yanindana sari leblebi yedim 2y kadar

Su 2.5 lt
spor yok ama spir yapmaktan beterim.
kollontai kollontai
morordek morordek

Kahvaltı 9.30
Tereyağlı yumurta
Peynir
Salatalık
domates
3 zeytin

Ara12.30
1 kaseden az yogurt
2 gün kurusu kayısı

Ara 15.30
1 minik yeşil elma

Aksam 17.30
1 tabak kabak yemegi
1 kase yoğurt

19.30 esim gelince
Kahve yanindana sari leblebi yedim 2y kadar
Menun çok güzel olmuş ama spor ve suyu unutmayın kızlar:)

Kizlar ciddi anlamda benim.oglan cok emiyor beni. Saymadim ama 30 defa olmuştur. Bide beyfendi oturarak ta emmiyor. Illaki beraber yatacagiz. Suanki keyfini anlatamam. Temmuz sonu kesecem sutten. Ama nasil dayanacam bilmiyorum. Hem seviyorum emzirmeyi hem yoruldim

Duzenlemede ekledim canim. Ve emzirmekten mahvoldum bugun. O da spir sayilir napim.
Ben - 100 gr da olsa eksi bildirim yapmak istiyorum cunki bugun tartildim icler acisi napcam bilmiyorum.
Moral bozmak yok bak bende evdekilere patates kızarttım nasıl güzel kokuyor onlar yedi ben baktım o yüzden başarıcaz

yok kaçırmayın okuyun diye şey ettiydim:KK48:
ya herkesin bi huyu var benimkide yanlış anlaşılmaktan çok korkarım
Yok yok ben takılmıstım yanlıs anlamamıstım zaten :)
yok kız bugun dışardayken bile aklıma hep geliyosunuz kızlar ne yapıyor diye sizi özlemeye bile başladım o derece :KK19:
Evet ya bagımlısı oluyoruz galiba buranın :D
Ayyy kızlarr şu an canım nasıl tatlı istiyor anlatamam :KK43: böyle kaşık kaşık dondurma yesem kaşık kaşık supangle yesem, profitorollü pastaya kafamı soksam filan yani o durumdayım.yaparmıyım tabiki hayır :cry: bide 3 gündür başım ağrıyo araada midem bulanıyo acaba karbonhidratı çok azalttığımdanmı oluyoki? Bir an önce 69 olmam lazım 69 da kendime bi ödül vermek istiyorum :-)
Tarçınlı bi şeyler iç bastırsın tatlı krizini. Bitki çayı olabilir en kötü suyunun içine at biraz ;)

Sabahtan beri hic durmadan birseyler toparladim ama yatak odasi bitti sayilir. Mutfaga daha hic baslamadim bile.. zaten oglum uyudukca yapabiliyorum. Annem hastaydi is yapamazdi. Çocukları oyalar dedik ama acilen gitmek zorunda kaldi. Kayinvalidem ve görümcem geldi. 3 gun kalip gittiler. 10 15 gun kalirsaniz tasinir yerlesirim dedim. O kadar cok kalamayiz dediler. Bisey olmaz kafam rahat yavas yavas yaparim artık.
Esim cok çalışıyor. Evde olsa bu kadar yorulmam ama tek basima yoruluyorum..
bu arada sen hangi sehirdesin de 1200 bakici ucreti az diyorlar yuh yani

Kendi kendine daha güzel yaparsın canım orası öyle de çocuk olunca zor olur diye demiştim. Ben ankaradayım canım ve maalesef bulunduğum semtte ücretler böyle

Ya ben Kizimdan sonra eşimi çok da sevnemisim meğer diye aklımdan geçirdim resmen. Sizde de oldu mu bu
Aynen canım onun sevgisi bambaşka

AAAAAAAAAAAAA KIZICAM AMA BEN ÖYLE DEMEK İSTEMİYORUM KIZLAR DÜNYADIKİ EN GÜZEL ŞEY BİR KADININ ANNE OLMASI HELE CANINDAN BİR PARÇA EMZİRMEK BİLE DÜNYALARA BEDEL ANLATAMIYORUM GALİBA DEMEK İSTEDİĞİM BEN 2 SENE SONRA DOĞUM YAPTIM ŞİMDİKİ AKLIM OLSAYDI 5 6 SENE DOĞURURDUM İLK ÖNCE GERÇEKTEN EVLİLİĞİ YAŞAMAK LAZIM
AY ARKADAŞLARLA GEZELİM OLMAZ KIZIMIN TOPLANTISI VAR ANNE OLUNCA HERŞEY GERİ PLANDA KALIYOR BİR KADIN OLARAK KENDİNİ BİLE GERİ PLANA ATIYORSUN ZATEN HERŞEYİ ÖNCE ONLAR
O YÜZDEN DİYORUM ÇOCUK OLUCAK VE SEN HER ŞEYİ BIRAKICAKSIN O YÜZDEN KADIN OLARAK BİRAZ DAHA YAŞAMAK LAZIM BİR KADIN ANNE OLUNCA SADECE ANNE OLUYOR ÇÜNKÜ DİŞİLİK VE KADINLIK 2 PLAN OLUYOR ANLADINIZ MI ŞİMDİ BUNU ANLATMAK İSTİYORUM ÇOCUKLARIM BENİM HERŞEYİM....
kollontai kollontai morordek morordek M melampusefe T tatlitambak yok zor gelmiş falan lütfen yaniii
bir annenin sevgisini anneliğini sorgulamak kimseye düşmez canım. Biz dsana bir şey demedik ki Kordıysak affola.ama evlenir evlenmez çocuk yapmak da çok yanlış o fikrine kesinlikle katılıyorum. Önce eşinle gezip dolaşacaksın birbirinize doyacaksınız birbirinize iyice alışacaksınız ki çocuk yapacaksınız.sonra ister istemez hayatın sekteye uğruyor ama bu sefer de hayat tarzını değiştiriyorsun çocuklu Aktivitelere katılıyorsun. Neyse kırdıysam üzdüysem özür dilerim

Keşke hep haftasonu olsa.. iş güç ders düşünmeden istediğin gibi gününü planlayıp spor yapabiliyosun..haftaiçleri koştur koştur dönüyorum eve resmen spor yapıcam diye :KK12:
Yok yaaaa hafta sonu olmasın benim diyet ve spor sekteye uğruyor o zaman

kızmıyorum tatlım hayır o şekilde düşünseniz bile benim çocuklarımı ne kadar sevdiğimi kendim biliyorum zaten sadece anlatmak istediklerimi yazmak istedim kızmadım vallahi :KK15:
senin içinde geçerli bu söylediklerim insan her şeyi erteliyor kadın anne oluyor ama erkek yine erkek yaannneeeeeeee..................
İnsan her şeyi erteliyor kadın anne oluyor .... Kesinlikle katılıyorum canım her şeyden önce anneyiz

sagol canım :) spor candır ben 10 kilo verdigimde belim 15 cm incelmisti ;)
Ya ben yardimci olmak isterim ama is yogunlugum degisebiliyor, bu nedenle daha musait birini yapabilirsiniz; ben vazgecebilirim. Katilimci olarak devam ederim.
tamam canım o zmn baska bir arkadastan rica edeyim, cunku bize surekli yardım edecek biri lazım, takım cok kalabalık:(

bana ne baaarıyon yaaaa :((((

isyana tesvikten 100 ceza yazdım sana git zıpla simdi ;) canımızı cektirdin :(

kollontai kollontai morordek morordek B blanche_ea ( nilsub nilsub k.yardımcısı oldu mu bilemedim ekliym dedim ;) )
İyi akşamlar kızlar,
Sevgili günlük diye başlıcam artık :D

Sabah:
2parmak sosis 5küçük mantar 2yumurtadan omlet
1salatalık
az peynir
cay

Öğle :
2yk yoğurt
1tk keten tohumu
(Omlet sağlam doyurdu/ekmeğe de gerek kalmadı ;) )

Ara
1sb kefir
(Spordan önce)

Akşam:
Yarım porsiyon z.yağlı fasulye
(Tek başıma bitiremedim kaç gündür :D )
2yk yoğurt

Su : 3lt
Spor : 1,5saat yürüyüş
yarım saat dışardaki aletlerde egzersiz
Evde olduğum zamanlarda da zıp zıp dolanıyom, alt kattakile üstte at var tepiniyo diyecekler en sonunda :KK33:

Günün menüsü

Sabah (geç kahvaltı): 3yk karışık kizartma 2 yk yoğurt yarim dilim kepekli ekmek :KK22:

Ara: şekersiz Türk kahvesi, 1 küçük nektar.

Akşam: 4 yk etli türlü. 1 yk süzme yoğurt.

Ara: şekersiz çay

Spor: Leslie 1 mile, 30 dk zumba. 150 ip atlama. Biraz sonra nasipse 1 mile daha Leslie :))

Su: 3.5 lt

Mesaj sayim: 9

Back
X