• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar teknik bir sorun sebebiyle evde giremiyorum nete malum eşya toplamasıda var..şimdi benim moralim çok bozuk.
İnanın fazladan ne bir ekmek yedim ne aburcubur...ama 96.8kiloykan tartıya çıkma gafletini gosterdim 99.9u görünce yığıldım kaldım bir şey yemediğim halde bu 3kşlo nerden çıktı anlamadım...bedenim resmen beni zorlayıp gardımı kırmaya çalışıyor..sanırım ben şu am me kan grubu diyetiyle ne başka diyetle uğraşabilcem..abancam proteine ama bu 3kilo :((((((

Günaydın kızlar teknik bir sorun sebebiyle evde giremiyorum nete malum eşya toplamasıda var..şimdi benim moralim çok bozuk.
İnanın fazladan ne bir ekmek yedim ne aburcubur...ama 96.8kiloykan tartıya çıkma gafletini gosterdim 99.9u görünce yığıldım kaldım bir şey yemediğim halde bu 3kşlo nerden çıktı anlamadım...bedenim resmen beni zorlayıp gardımı kırmaya çalışıyor..sanırım ben şu am me kan grubu diyetiyle ne başka diyetle uğraşabilcem..abancam proteine ama bu 3kilo :KK43:(((((
tatlım şişkinlik falandır birden 3 kilo almam mümkün değil devam moral bozmak yok:KK15:

13007200_846281538811031_8403188208297323268_n.webp

günaydım kızlar bugun pazar ve kaçamak yapmamaya özen gösterin lütfen şeytana uymayalım:)

Günaydın kızlarrr.Ben dün uyuyakalmışım menü bildirimi yapamamıştım.Dünkü menüm kızlar
toplight toplight B blanche_ea morordek morordek kollontai kollontai

Sabah:1 dilim tb ekmeği+1 haşlanmış yumurta+yarım kk peynir+ 4-5zeytin+domates,salatalık,biber

Öğlen:1 kase yoğurt çorba+1 kk peynir+domates,salatalık,biber+2 adet ceviz

Ara:1 yeşil elma+1.5bardak ayran
Akşam:1 tabak bezelye+1 tabak salata
Su:3 lt üstü
Spor: 2 saate yakın yürüyüş

İnanın fazladan ne bir ekmek yedim ne aburcubur...ama 96.8kiloykan tartıya çıkma gafletini gosterdim 99.9u görünce yığıldım kaldım bir şey yemediğim halde bu 3kşlo nerden çıktı anlamadım...bedenim resmen beni zorlayıp gardımı kırmaya çalışıyor..sanırım ben şu am me kan grubu diyetiyle ne başka diyetle uğraşabilcem..abancam proteine ama bu 3kilo :KK43:(((((
Hay Allah yaaa nasıl olduki acaba cidden.Yediklerine baya dikkat ediyordun.Acaba tartının yerinimi değiştirdinki yine :) Acaba regl olacaksan sumu topladıki vücudun?3 kg çok fazla olmuş bence bu hafta takip edip doktora gidebilirsin belki metabolik bi sorun vardır.

kızlar hesabıma göre ağustos ayının sonuna doğru 60 olucam kısmetse... istediğim kiloda oluyorum ayda 4-5 kilo arası verebilirsem olcak bu iş .. bu yazda bikini giyemiycem ama olsun zayıf olayım afakanlar basmasında sıcakta razıyım ben :))
Neeee 169 boya 60 kiloyken bikinimi giymiycen.Ben geçen yaz 165 boya 80 kiloykan giydim valla :KK70: Başka bi sebebi varsa bilemem ama 70 ken bile giyebilirsin bence

sagol canım :) spor candır ben 10 kilo verdigimde belim 15 cm incelmisti :KK66:
tamam canım o zmn baska bir arkadastan rica edeyim, cunku bize surekli yardım edecek biri lazım, takım cok kalabalık:KK43:

bana ne baaarıyon yaaaa :KK43:(((

isyana tesvikten 100 ceza yazdım sana git zıpla simdi :KK66: canımızı cektirdin :KK43:
Peki peki öyle olsun ama ben midemdeki isyanı bastırmak için yardım istemiştim aslında :KK70:

İnanın fazladan ne bir ekmek yedim ne aburcubur...ama 96.8kiloykan tartıya çıkma gafletini gosterdim 99.9u görünce yığıldım kaldım bir şey yemediğim halde bu 3kşlo nerden çıktı anlamadım...bedenim resmen beni zorlayıp gardımı kırmaya çalışıyor..sanırım ben şu am me kan grubu diyetiyle ne başka diyetle uğraşabilcem..abancam proteine ama bu 3kilo :((((((

Ben de dün 2 kilo fazla çıktım nasıl oldu diye düşünüp durdum koca gün. Bugün tekrar 83 çıkınca rahatladım. Hemen bozma moralini ödem falandir yarına atarsin. Bu dikkat etmeyle 3 kilo alman imkansız

Kizlar günaydın güne süper bu K ahvaltiyla başladım yeşillik ağırlıklı ama öğlen kayinvalidemlerin yazlığına gidecez ve esim lahmacun yaptıracak napicam ben ya
canım normalde kaptanımız lahmacuna kızıyor ama çok mecburda kalırsan 1 tane yi geçme sakın bol bol yeşillik ve ayran iç bence:) sakın 1 taneyi geçme diyetteki en buyuk yanlışlarımız bugun yiyimde telafi ederim oluyor ama o bizim için değil kilosunu koruyanlar için geçerli tamam mı tatlım:) sadece kendin için yeme kendine saygın için canım:):KK15:

Ben de dün 2 kilo fazla çıktım nasıl oldu diye düşünüp durdum koca gün. Bugün tekrar 83 çıkınca rahatladım. Hemen bozma moralini ödem falandir yarına atarsin. Bu dikkat etmeyle 3 kilo alman imkansız
evet bu sabah bendede oldu aynısı cuma 75.8 iken bu sabah 76.8 çıktım tam bir kilo yuh dedim ama çok şişim ve adet sancım var ondan galiba :)

Kizlar gunaydinnnnnnn ben aksami bile bitirdim parkbyull parkbyull kesin birşeyi yalnış yaptik ama neyi :KK34:bende bu subahhh şokkkkladımmm 74.600 çıkdım kesinlikle detoks yapmayi dusunuyorum cumaya kadar gitsin bari gidebildigi kadar varmisin yapalim beraber arkadasim yapardi kilosu takildiginda sebze meyveyi at blandira ic icine ya yogurt yada diyet sut su koy ic gitsin :KK66:
Sabah
Omlet
Peynir
Ogle
Hicbirsey
Aksam
Buharda börülce
Yogurt
3 litre su
Yatmadan yavas tempoyla 30 dk kesin yuruyecem leslie ablamla bacaklarim yoksa sisecem gene:mad:
Sanirsam karatay teyzemi dinleyip cok uzun süre aç kalmamdan kaynaklaniyor kilo verememem az ve sıkmı yemeliyim kilo veren arkadaşlar bi el atin lutfen:KK66:

Kizlar gunaydinnnnnnn ben aksami bile bitirdim parkbyull parkbyull kesin birşeyi yalnış yaptik ama neyi :KK34:bende bu subahhh şokkkkladımmm 74.600 çıkdım kesinlikle detoks yapmayi dusunuyorum cumaya kadar gitsin bari gidebildigi kadar varmisin yapalim beraber arkadasim yapardi kilosu takildiginda sebze meyveyi at blandira ic icine ya yogurt yada diyet sut su koy ic gitsin :KK66:
Sabah
Omlet
Peynir
Ogle
Hicbirsey
Aksam
Buharda börülce
Yogurt
3 litre su
Yatmadan yavas tempoyla 30 dk kesin yuruyecem leslie ablamla bacaklarim yoksa sisecem gene:mad:
Sanirsam karatay teyzemi dinleyip cok uzun süre aç kalmamdan kaynaklaniyor kilo verememem az ve sıkmı yemeliyim kilo veren arkadaşlar bi el atin lutfen:KK66:

Karatay ne der bilmem ama benim diyetisyrnim ac kalmanin metabolizmayi yavaslattigini söylemişti.

Back
X