• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

btlbetul btlbetul canım motivasyonun gerçekten düşük seni ceza listesinden çıkarıyorum, eğer gerçekten zayıflamaya tekrar karar verirsen ben buradayım

niye düşük olum yaaa spor yerine yürüyüş yaptım neyimi beğenmedin beybi :)) 2 saat yürümüş adamım.... aburcuburda yok mönülerimde....

yaa onda sıkıntı yok tam tarttığı yerde tartılıyorum zatende mesela çıktım şimdi diyelim 72 geldim inip bi daha çıkıyorum 72,5 geliyor bi daha inip çıkıyorum 71,5 geliyo gibi :) aynı noktada aynı anda farklı tartıyo nedenini anlamadım

Bu kadar fark olmasi normal degil. Benim de oyleydi sonra fakt ettim ki tartimin yere temas eden ayak kismi kırılmış.

@kollontai kızlar ben neden şiş olduğumu anşadım kızlar sağ böbreğimde taş var biraz buyukmuş olduğu yeri iltihap yapıyor akşamları ara ara ateşim çıkar ameliyat dedi ama oğlum ufak diye ertiliyorum eşim ondan kilo vermem yavaş ve şişkinliğin oluyor diyor bencede kesin ondan bendeki bu geçmeyen şişkinlik
menüm
sabah 1 kk peynir 1dtbe 1 haş yumurta
ara 2 kayısı
öğlen 1 kase yoğurt 1 salatalık pul biberli
ara kahve 2 ceviz
akşam 3 tane haş baget
su 3 lt
spor 1 saat yürüyüş

Gecmis olsun canim. Saglik daha onemli.

evet canım farkındayım ama o kadar isteksiz görünüyor ki, mesela dün yazdığım cezayı fark etmemiş bile, zorlamak istemiyorum kimseyi :KK43:

tatlım geçen hafta kaptan değişikliği tekrar organizasyon derken biraz ortalık karıştı bizim listelerde karıştı haliyle :KK43: bu hafta birinciye ve en çok kilo verene bizzat ben yazıcam ödülü söz :) dün sana seni sevdiğim için 100 ceza yazmıştım gördünmü?

görmedim çünkü dün dışarlardaydım.... eve gelince de misafirim geldi ... ee bu günde iş çok fırsat olmuyo ki doğru düzgün kaçamak kaçamak bakıyorum ama 20 - 30 sayfa okuyamıcam yani geçmişi....

aman beee çıkar pehh... benim hedefim belli cuma ya 63... 2 saat yürümüşüm hem ne cezası ki bu :) cumartesi de yürüdüm pazar da yürüdüm....

Kizlar yani artik bagira bagira aglamak istiyorum. Bu kizim yüzünden hala kusuyor ishal oldu. Karin agrisi da var. Yemek yemiyor ben de hic ustelemiyorum midesi kotu diye. Nane limon desem yok birseylere uğraşıyorum yok. Napacam bilmiyorum yaaa...

Kizlar yani artik bagira bagira aglamak istiyorum. Bu kizim yüzünden hala kusuyor ishal oldu. Karin agrisi da var. Yemek yemiyor ben de hic ustelemiyorum midesi kotu diye. Nane limon desem yok birseylere uğraşıyorum yok. Napacam bilmiyorum yaaa...

geçmiş olsun kaç yaşında

Back
X