- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #185.461
Ben yürüyüşe çıkıyorum kızlar birazdan gelirim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapcan leslimi trambolin zıplamıyon mu daha sen?
Benim belim sakat olmada çok efor harcatıyor jillian yapardım:)
nere yatcam ben hala mesaideyim 16:00 da çıkmam gerekirdi oğlum bakıcıyla sokak sokak fink atıyor çocuk misafirliğe iyi alıştıhep yatışonu ispikliyonda sen yapıyon mu bakim spor???
tamam canım ama bu hafta yuzden ikiye bolunecek biraz fazla eksi gel lutfen :) bugunden itibaren ceza listesindesin
2 gun olduuuuu!!!! evde zıplayaydın
sen yapmayanları bana ispikle iki katı ceza yazayım ya da ceza listesinden cıkarayım![]()
hep yatışonu ispikliyonda sen yapıyon mu bakim spor???
tamam canım ama bu hafta yuzden ikiye bolunecek biraz fazla eksi gel lutfen :) bugunden itibaren ceza listesindesin
2 gun olduuuuu!!!! evde zıplayaydın
sen yapmayanları bana ispikle iki katı ceza yazayım ya da ceza listesinden cıkarayım![]()
Azıcık delo olacan kız yoksa iş ortamları kuzu kurt hibi kim kimi yoyebilirse. O yüzden deli olursan kimse sana birşey diyemiyor.
Selam tatlım haklısın pek uğrayamadım.Benim kendi günlüğüm ve Defneyle tanıştığım bir topik var oralara katılım sağlıyorum.Biraz dah motivasyon için Defne sayesinde katıldığım sizin takımınız var fakat Defne dışında menülerime pek yorum yapılmadı.Zaten çalıştığım içinde çok yoğunum en iyisi sadece diğer iki sayfayla devam etme kararı aldım.İnşallah hepimiz dilediğimiz kilolara kavuşuruz.İlgin için çok teşekkürler.@kollontaiulasimiz canım 2 gündür yoksun nerelerdesin? foruma gelip başka topiklere yazmışssın, ama bize menü bile birdirmedin?
Anam ben kamudayım. Kamuda dz drli olacan ki kimse sana laf söģleyemesin. Tabi öztllerin çalışms sgilleri fagklı. Ama benim don zamandaki hayat görüşüm bu oldu artık. İste veya sosyal hayatta biraz deli olmak her zsman için çevrendrkiler tarafından daha itibar gördn oluyosun.burası özel sektör janım delileri yiyiler....
Canım pazar gece cezamı 30 dk yapmıştım bugünde kalan 15 dk yi yaptım bitti şükür :)kızlar bu cezalardan hariç
T tatlitambak 23 nisan cezandan 200 dü 100 yaptın 100 kalmıştı yaptınmı?
Ay Isigim 300 cezan vardı 24 nisandan yaptın mı yapınca beni etiketleyip yaz tatlım
@denhizx 100 cezan vardı zaten 24 nisandan yapınca yaz canım sende
tamam canım siliyorum:)Canım pazar gece cezamı 30 dk yapmıştım bugünde kalan 15 dk yi yaptım bitti şükür :)
bu 4 mile mi
Evet tabikigörüşemedik özlersin tabi :)
Vooovvv 300 hemen yapıyorum bayan kaptan24/25 nisan toplam cezalar
kollontai 600 jj(90 dk yürüyüş yapıcam, zıplama yapınca ameliyat yerleri ağrıyor hala)
@d_mndc 200
nilsub 100
ebrusonmez 300
ulasimiz 600
T tatlitambak 400
btlbetul 200
nilsub canım betülün iki gün önceki cezası hala yapmadı, yeni ceza değil :) ip atlayamayanlar her 100 atlama 15 dk yürüyüş :)
Yahu canım ne yaptın, diyet konusunda paylaşılacak şey mi buMerhaba Hanımlar
Şerbetli tatlılar oylamasına oylarınızı bekliyoruz
Oylamaya katılmak için linke tıklayın lütfen..
Şerbetli Tatlılar Oylama![]()
Yahu canım ne yaptın, diyet topiginde paylaşılacak şey mi bu![]()
Oyumu verdim gitti, şimdi burdakilerin nefsini köreltmesi kaldı
Bende diyette sayılırımAma hanımlar o kadar uğraşmışlar oy verirseniz mutlu olacağız
![]()