• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hep yatış :KK66: onu ispikliyonda sen yapıyon mu bakim spor???
tamam canım ama bu hafta yuzden ikiye bolunecek biraz fazla eksi gel lutfen :) bugunden itibaren ceza listesindesin :KK66:

2 gun olduuuuu!!!! evde zıplayaydın

sen yapmayanları bana ispikle iki katı ceza yazayım ya da ceza listesinden cıkarayım :KK66:
nere yatcam ben hala mesaideyim 16:00 da çıkmam gerekirdi oğlum bakıcıyla sokak sokak fink atıyor çocuk misafirliğe iyi alıştı :(
belime adım sayarı taktım kurumun içinde bir o yana bir bu yana :D
suyumuda içiyom bildirimde yapıyom hem bugün benim ipim geldi artık zıplayacam evde :D

hep yatış :KK66: onu ispikliyonda sen yapıyon mu bakim spor???
tamam canım ama bu hafta yuzden ikiye bolunecek biraz fazla eksi gel lutfen :) bugunden itibaren ceza listesindesin :KK66:

2 gun olduuuuu!!!! evde zıplayaydın

sen yapmayanları bana ispikle iki katı ceza yazayım ya da ceza listesinden cıkarayım :KK66:

akşama yapıcaz çatlama aaa :)

ulasimiz ulasimiz canım 2 gündür yoksun nerelerdesin? foruma gelip başka topiklere yazmışssın, ama bize menü bile birdirmedin?
Selam tatlım haklısın pek uğrayamadım.Benim kendi günlüğüm ve Defneyle tanıştığım bir topik var oralara katılım sağlıyorum.Biraz dah motivasyon için Defne sayesinde katıldığım sizin takımınız var fakat Defne dışında menülerime pek yorum yapılmadı.Zaten çalıştığım içinde çok yoğunum en iyisi sadece diğer iki sayfayla devam etme kararı aldım.İnşallah hepimiz dilediğimiz kilolara kavuşuruz.İlgin için çok teşekkürler.@kollontai

burası özel sektör janım delileri yiyiler....
Anam ben kamudayım. Kamuda dz drli olacan ki kimse sana laf söģleyemesin. Tabi öztllerin çalışms sgilleri fagklı. Ama benim don zamandaki hayat görüşüm bu oldu artık. İste veya sosyal hayatta biraz deli olmak her zsman için çevrendrkiler tarafından daha itibar gördn oluyosun.
Ünlü kişisrl gelißim uxmanı ahmeg şerif izgören diyor ku türk yoplumunz bağırardk herşeyi ysptırabilirdin diyor.

kızlar bu cezalardan hariç
T tatlitambak 23 nisan cezandan 200 dü 100 yaptın 100 kalmıştı yaptınmı?
Ay Isigim Ay Isigim 300 cezan vardı 24 nisandan yaptın mı yapınca beni etiketleyip yaz tatlım
@denhizx 100 cezan vardı zaten 24 nisandan yapınca yaz canım sende
Canım pazar gece cezamı 30 dk yapmıştım bugünde kalan 15 dk yi yaptım bitti şükür :)

Back
X