- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #185.561
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyle yapıyım bakalım teşekkürler tatlım yoksa bende öylee 30 gün yapmaya çalışırdım ..morordek tatlım level 1i 1 ay 2yi 1 ay yaptım 3u yapıyorum simdi olculerimi yazdım bi ara yine yazarım istersen cok farkediyo ve vucut alısıyo beni simdi 3 bile kesmiyo
![]()
illa her seyin cılkını cıkarcam diyon yani yarın 700 kaloriyi gecmeden ne isttersen ye !!! 3 magnum 720 kalori yapar !!!iyi olum yarın 3 tane magnum yiyim kalanını da sadece salatalık yiyim oldu mu okey mi....
morordek tatlım level 1i 1 ay 2yi 1 ay yaptım 3u yapıyorum simdi olculerimi yazdım bi ara yine yazarım istersen cok farkediyo ve vucut alısıyo beni simdi 3 bile kesmiyo
![]()
zaten 1 haftada kondusyon saglayıp level 2 ye gecemezsin, 1 haftada da en fazla 4 gun yapbende öyle yapıyım bakalım teşekkürler tatlım yoksa bende öylee 30 gün yapmaya çalışırdım ..
Ha gayret vazgeçmek üzereyim![]()
yediklerime bakıyonda sporuma niye bakmıyon cakal !!!!siz buna bakmayın bu saybörg.....
illa her seyin cılkını cıkarcam diyon yani yarın 700 kaloriyi gecmeden ne isttersen ye !!! 3 magnum 720 kalori yapar !!!
yediklerime bakıyonda sporuma niye bakmıyon cakal !!!!
tamam tum gun agzıma bisey surmem diyosan ben ceza yazmam2,5 magnum yerim bende....
daha vazgeçmedin yane 5 sayfadır bombalıyoz :)))
yaw arkadas iki gun once sabah 63.8 dim bugun aksam o begenmedigin menuyle 62.8 dim yani sabah 61 li bisey cıkcam demekki ben bu isi biliyomsenin kalori mantığın yanlış hojaaam.... erman toroğluna bağlatma beni :))) nerden baksan ofsayt bi menü.... bu spor bunu kurtarırr mıııı ehhhh fifti fittiii....
Ay yok ben başka bişeyle karıştırdımAaa öyle miymiş onun dogrusu
Devam etmeyecegim başından belliymiş, 30 day shred diye gorunce herhalde 30 gün yapmak lazım diye düsünmüstüm ben hep. Diyetimin en istikrarlı oldugum zamanlarında bile haftada 3 yapmısımdır maksimum![]()
hadi baakalımAha beklediğim motivasyon şeysi geldi :)))) tamamdır kaptan :)))
tamam tum gun agzıma bisey surmem diyosan ben ceza yazmam![]()
Demirden korksaydik trene binmezdik![]()
![]()
yaw arkadas iki gun once sabah 63.8 dim bugun aksam o begenmedigin menuyle 62.8 dim yani sabah 61 li bisey cıkcam demekki ben bu isi biliyom![]()
Öyle bundan sonra, alışma döneminiz de bitti zaten. Elimi korkak alıştırmıyorum artıkVur deyip öldürünler derneğine hoşgeldiniztöbe bismillah akıl kayar yaramazlık yapamaz insan nasış ceza o öyle sevgili ördek
![]()
![]()
![]()
Sesli güldüm ya Betüşiyi olum yarın 3 tane magnum yiyim kalanını da sadece salatalık yiyim oldu mu okey mi....
Evet görmüstüm o mesajı, bence de baya işe yarıyor Jillian. Gönül ister her gün yapmak da yemiyor iştemorordek tatlım level 1i 1 ay 2yi 1 ay yaptım 3u yapıyorum simdi olculerimi yazdım bi ara yine yazarım istersen cok farkediyo ve vucut alısıyo beni simdi 3 bile kesmiyo
![]()
Tmmdır :)Aslında menün cok kötü sayılmaz ama patates ve bezelye sebzeler icerisinde en masum olmayanları, karbonhidratı yuksek. O yuzden 100 zıpla canım
@nilsub