• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek morordek tatlım level 1i 1 ay 2yi 1 ay yaptım 3u yapıyorum simdi olculerimi yazdım bi ara yine yazarım istersen cok farkediyo ve vucut alısıyo beni simdi 3 bile kesmiyo :KK66:
bende öyle yapıyım bakalım teşekkürler tatlım yoksa bende öylee 30 gün yapmaya çalışırdım ..

senin kalori mantığın yanlış hojaaam.... erman toroğluna bağlatma beni :))) nerden baksan ofsayt bi menü.... bu spor bunu kurtarırr mıııı ehhhh fifti fittiii....
yaw arkadas iki gun once sabah 63.8 dim bugun aksam o begenmedigin menuyle 62.8 dim yani sabah 61 li bisey cıkcam demekki ben bu isi biliyom ;)

Aaa öyle miymiş onun dogrusu :KK70:

Devam etmeyecegim başından belliymiş, 30 day shred diye gorunce herhalde 30 gün yapmak lazım diye düsünmüstüm ben hep. Diyetimin en istikrarlı oldugum zamanlarında bile haftada 3 yapmısımdır maksimum :KK70:
Ay yok ben başka bişeyle karıştırdım :KK70: bende onu denemiştimde o daha beter .benim kafa gitti yine :-)

Vur deyip öldürünler derneğine hoşgeldiniz :KK70: töbe bismillah akıl kayar yaramazlık yapamaz insan nasış ceza o öyle sevgili ördek :KK70: :KK70: :KK70:
Öyle bundan sonra, alışma döneminiz de bitti zaten. Elimi korkak alıştırmıyorum artık :D
iyi olum yarın 3 tane magnum yiyim kalanını da sadece salatalık yiyim oldu mu okey mi....
Sesli güldüm ya Betüş :D
morordek morordek tatlım level 1i 1 ay 2yi 1 ay yaptım 3u yapıyorum simdi olculerimi yazdım bi ara yine yazarım istersen cok farkediyo ve vucut alısıyo beni simdi 3 bile kesmiyo :KK66:
Evet görmüstüm o mesajı, bence de baya işe yarıyor Jillian. Gönül ister her gün yapmak da yemiyor işte :D

Back
X