• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim doktorum 10 gun gecikme olmadan kullanma demisti ve hcg yaptırmıstı oncesinde, bende bu ay onunla regl oldum ama ilacı 10 gun kullanıyosun sonraki 10 gun icinde adet oluyosun ve yan etkileri berbat, beni perisan etti 10 gunde, gece 2 sabah 1 alıyodum yoksa gunduz alırsan ddeli gibi uyutuyo bas donmesi mide bulantısı falan filan ve gebelik durumu varsa hormon testi yapmadan vermiyolar bebege zarar verebiliyo bazı durumlarda bence 10 gun gecikme olmadan kullanma

benim doktorum 10 gun gecikme olmadan kullanma demisti ve hcg yaptırmıstı oncesinde, bende bu ay onunla regl oldum ama ilacı 10 gun kullanıyosun sonraki 10 gun icinde adet oluyosun ve yan etkileri berbat, beni perisan etti 10 gunde, gece 2 sabah 1 alıyodum yoksa gunduz alırsan ddeli gibi uyutuyo bas donmesi mide bulantısı falan filan ve gebelik durumu varsa hormon testi yapmadan vermiyolar bebege zarar verebiliyo bazı durumlarda bence 10 gun gecikme olmadan kullanma

Çok baş dönmesi yapıyor cidden. Bebeğe zararli mi bu ilac? Hamileyken 3ay kullandim bibilseydim ağzıma surmezdim herhalde

Ya neyse burayı da hamilelik konusuna döndürmek istemem :)

%99 hamile degilim, dün idrar testi yaptım kocaman negatifti yani silik çizgi bile yoktu :) Reglim gelsin diye kullanıp kullanmama konusunda kararsızım, ne zaman karar veririm onu da bilmiyorum :D

Ya neyse burayı da hamilelik konusuna döndürmek istemem :)

%99 hamile degilim, dün idrar testi yaptım kocaman negatifti yani silik çizgi bile yoktu :) Reglim gelsin diye kullanıp kullanmama konusunda kararsızım, ne zaman karar veririm onu da bilmiyorum :D

Testi yukleyip sizce ikinci çizgi var mi diye sormazsan olmaz ama :D

Kızlarrr benim internet kafayı yedi resmen yaa bi gidiyor bi geliyor geldiği zaman çooookkkk yavaş en komiğide benim kampanyayı aradım adamın söyleyişi aynen şöyle hintli kendisi sırf çene
Adam wifiyi kapat aç
Ben defalarca yaptım şimdi tekrar yaptım yine aynı
Adam kabloları sök çıkar yerine tak
Ben ok yaptım
Adam wifiyi kapa aç
Ben kaçkez yaptım aynı şeyi niye tekrarlıyorsun
Adam yine yap
Ben ok yaptım
Adam yine aynımı aynı
Ben evet hiç bir değişiklik yok
Adam wifiyi kapa aç
Eşim araya girer şimdi o kabloları senin bi yerine monte edicem gerizekalı der:eek::eek:adam bu kim diye soruyor
Ben eşim bidaha ona verme hanımefendi :KK70:beni safmı gördü ne etti :KK20:adam tekrar hanımefendi hadi yeniden dediklerimi yap deyince bende o kablolar tamamen koptu eşimide geçtim adam ailecek delüüüüüü zannetti bizi:cool:neyseeee sabah düzelmiş:KK60:

benim bebeğimi düştüğü zaman vermişti kanamam şiddetlendi .. çocuk sakat olabilir ama tutunmasını istiyosan al demişti ama ben o kadar kanama görünce almadım doğanın kanunu tutunmak istemeyen çocuğu zorla tutmak mantıklı gelmedi..

Kızlarrr benim internet kafayı yedi resmen yaa bi gidiyor bi geliyor geldiği zaman çooookkkk yavaş en komiğide benim kampanyayı aradım adamın söyleyişi aynen şöyle hintli kendisi sırf çene
Adam wifiyi kapat aç
Ben defalarca yaptım şimdi tekrar yaptım yine aynı
Adam kabloları sök çıkar yerine tak
Ben ok yaptım
Adam wifiyi kapa aç
Ben kaçkez yaptım aynı şeyi niye tekrarlıyorsun
Adam yine yap
Ben ok yaptım
Adam yine aynımı aynı
Ben evet hiç bir değişiklik yok
Adam wifiyi kapa aç
Eşim araya girer şimdi o kabloları senin bi yerine monte edicem gerizekalı der:eek::eek:adam bu kim diye soruyor
Ben eşim bidaha ona verme hanımefendi :KK70:beni safmı gördü ne etti :KK20:adam tekrar hanımefendi hadi yeniden dediklerimi yap deyince bende o kablolar tamamen koptu eşimide geçtim adam ailecek delüüüüüü zannetti bizi:cool:neyseeee sabah düzelmiş:KK60:
bizimkiler bir derece iyi desene .. ttnet saolsun o yönden daha yardımcı en azından ben ne zaman arasam baya ilgili davrandılar..

Arkadaşşş ne magnummuş 100saattir oku oku yetişemiyorum.. bu kadar magnum denir mi peşpeşe..valla düşünce suçu işliyorum şuanda..uygulamaya geçirmiyorum size uymiciiimmm hanımlar :63::63::63:
Heh doğru noktaya parmak basmışsın canım ben yemediğim şeyleri söylediğimde bana ceza kesmişlerdi her söylenen .... içinde ceza kesilsin :KK70:

1. hafta level1-6 gun,
2.hafta level2-3'er gun,
3 hafta level-3 kacar gun?

Dogru mu anladim yahu?

Ay yarildim ya ahahah :KK70:
Bu arada ben de sagliksiz buluyorum ama kisa vadede ise yariyor az kalori oldugu surece, yine de surdurulebilir degil. Uzun vadede metabolizmayi da uzebilir bence kollontai kollontai

Ordekcim ya, papatya cayi dener misin? Bende ise yariyordu. Regl sokmesi icin, icirirler hep.
Yok tatlım benim dediğim başka bişeyde adını hatırlayamadım ilk hafta 1. Seri 6 gün yapılıyo 2. Ve 3. Hafta 2. Seri haftada 6 gün 4,5,6. Haftalardada 3. Seri haftada 6 gün yapılıyo üfff çok fena bişey ama :KK70:

Çok baş dönmesi yapıyor cidden. Bebeğe zararli mi bu ilac? Hamileyken 3ay kullandim bibilseydim ağzıma surmezdim herhalde
yok canım senin düşük tehliken varmış, progestan seviyesi düşük olanlarda bebek tutunsun diye veriyorlar ama normal bir gebelikse zararı olabiliyo doktor zararı olacak olsa vermezdi zaten sana :) ama emin olmaları lazım gebelrde kullanımı ve dozu farklı olabiliyo

bizimkiler bir derece iyi desene .. ttnet saolsun o yönden daha yardımcı en azından ben ne zaman arasam baya ilgili davrandılar..
Valla bunları özel eğitiyorlar sanırsam canım yaaa adamlara allah bi çene vermiş gerisini koy vermiş hintlilerin ingilizceleri oluyor şimdi hepden değişmiş ilk dilleri ingilizceymiş tüm çene işlerini bunların elinde hızlı motor gibi bıdııııı bıdıııııı hiç nefes almadan konuşuyor adamlar hayır anlamıyorum makineli tüfek gibi o kadar lafı bi arada nasıl konuşuyorlar mikemmel türkçemi bile bu kadar hızlı konuşamıyorum ben yaaaa:confused:amaçları ilgi değil adamı çıldırtma en sabırlı beni bile çileden çıkardılar kapat aç sok çıkar bu nedir yahuuuu:KK20:

İyi geceler kızlar bende bugünkü menümü paylaşayım
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub B blanche_ea
Sabah: 1 küçük simit( ekmek yerine :) )+ 1 kk peynir+4 zeytin+domates,salatalok,biber,maydonoz+yarım ince dilim karpuz
Öğlen:yarım kase çorba+1 porsiyon fırında tavuk+1 kase salata+1 bardak ayran
Ara: yarım çay bardağı çekirdek+ birde bu çekmeceli çikolatalar varya hani napoliten işte onun içindekinden 1 tane yedim kahvenin yanında :)
Akşam:madımak yemeği+yarım kase yoğurt

Su: 3lt üstü
Spor: leslie 1 mil+200 atlama
nilsub nilsub 100 atlama cezamı silermisin yaptım :) benden bu kadar

yok canım senin düşük tehliken varmış, progestan seviyesi düşük olanlarda bebek tutunsun diye veriyorlar ama normal bir gebelikse zararı olabiliyo doktor zararı olacak olsa vermezdi zaten sana :) ama emin olmaları lazım gebelrde kullanımı ve dozu farklı olabiliyo
Evet bendede düşük tehlikesi olduğunda vermişlerdi türkiyede bide bulunduğumuz eczanelerde yoktu kaç yer dolandık sonunda bulup hemen geri gitmiştik aynı doktora eşim deliiii gibi koşuşturmuştu korkudan zor bulduğumuz bebişimiz düşecek diye eyyy gidi günler şimdi çırrrrçırrrr çenebaz oldu akşam kaç derece ateşle gel aşkım diyor babasına annemin yanına oturma ben senin aşkınım kıskanırım yanyana oturmayın ikinicde yanımda oturun ok ben çok hastayım tamammı ben ne dersem o diyor kaynanalık yapıyor bize daha şimdiden:KK70:

Testi yukleyip sizce ikinci çizgi var mi diye sormazsan olmaz ama :KK70:
Valla o kadar yoktu ki o ikinci cizgi fotosunu cekmek aklima bile gelmedi :D ama haklisin o bi rituel resmen :D
benim bebeğimi düştüğü zaman vermişti kanamam şiddetlendi .. çocuk sakat olabilir ama tutunmasını istiyosan al demişti ama ben o kadar kanama görünce almadım doğanın kanunu tutunmak istemeyen çocuğu zorla tutmak mantıklı gelmedi..
Haklisin canim :(
Ben beklemeye karar verdim simdilik, sonucta 10 gune kadar normal sayılıyor gelmemesi...
İyi geceler kızlar bende bugünkü menümü paylaşayım
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub B blanche_ea
Sabah: 1 küçük simit( ekmek yerine :) )+ 1 kk peynir+4 zeytin+domates,salatalok,biber,maydonoz+yarım ince dilim karpuz
Öğlen:yarım kase çorba+1 porsiyon fırında tavuk+1 kase salata+1 bardak ayran
Ara: yarım çay bardağı çekirdek+ birde bu çekmeceli çikolatalar varya hani napoliten işte onun içindekinden 1 tane yedim kahvenin yanında :)
Akşam:madımak yemeği+yarım kase yoğurt

Su: 3lt üstü
Spor: leslie 1 mil+200 atlama
nilsub nilsub 100 atlama cezamı silermisin yaptım :) benden bu kadar
Simit ve cikolata hiiiic olmamis :KK12: 100 daha ziplarsin artik
nilsub nilsub

Back
X