• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok pardon kızlar, acil iş çıktı.. kaçmadım kaçmamda :) dedim yen katıldım ve çok acemiyim, gelen mesajları kaçırabiliyorum, yanlış yere cevap yazıyorum :)) ama alışıcam idare edin.. BEN HAZIRIM sizler gibi bende gün be gün kilo vermek istiyorum ve yönlendirmenizi önerilerinizi bekliyorum...

canim biz gun be gun menu paylasiyoruz, sen de yediklerini paylas bundan sonra; miktariyla ve saatiyle paylasmaya calisiyoruz. Su ve spor da paylasiyoruz.

kendinden bahset evlimisin çalışıyomusun ne zaman aldın kiloları adın gibi ben nilgün kaptan yardımcısıyım evlii 2 çocuk annesiyim bence vericek çok kilon yok o yüzden çabucak başarabilirsin ben 84 kilo ile başladım 2.5 ay oldu şuan 75 kiloyum birde nasıl besleniyorsun biraz anlat yapmaman gerekenleri söyliyelim:) ve muhakkat kahvaltıyı atlamıyoruz
yediklerimizi
kahvaltı.....
ara öğün.........
öğlen ...........
ara öğün.......
akşam ..........
su ..........
spor .........
olarak bu şekilde listeleyip yazıyoruz ve herkes yorum yapıyor

birde ne güzel bir grupsunuz..dedim ya burada çok acemiyim, bana hitaben yazılanları selamları hoşgeldinleri geç görebiliyorum lütfen hoş görün, tekrardan herkese
canim biz gun be gun menu paylasiyoruz, sen de yediklerini paylas bundan sonra; miktariyla ve saatiyle paylasmaya calisiyoruz. Su ve spor da paylasiyoruz.
tamamdır, çok çok teşekkür ediyorum güzel insanlar, ben şimdi çıkıyorum, yarın gün içinde menümü paylaşacağım.. Sevgiler...

Ben de paylasayim :)

Sabah 9.00:
150 g hindi fume
62.5 g light ucgen peynir
1.5 yk yulaf kepegi ile 200 ml light sut (ama yiyemedim bunu yine de kalorisini saydim)

Ogle 12.40 :
150 g schnitzel
1 cokonat

Aksam 17.00
Light ton baligi (160 g)

Kalorim fazla fazla hesapladim : 1200
Spor: Leslie 5 mile yapacagim
Su: 2 litreyi simdiden gecti,aksam 3'u de gecer.

Cezami kes kaptan morordek morordek nilsub nilsub

Sabah 9.00:
150 g hindi fume
1.5 yk yulaf kepegi ile 200 ml light sut (ama yiyemedim bunu yine de kalorisini saydim)

Ogle 12.40 :
150 g schnitzel
1 cokonat

Aksam 17.00
Light ton baligi (160 g)

ay senin şu çokanatına hastayım bende yapıcam bu akşam hadi bakalım yazarsın sonra bana uykular haram bundan sonra 5 mile yapmadan uyumak yok.....

kendinden bahset evlimisin çalışıyomusun ne zaman aldın kiloları adın gibi ben nilgün kaptan yardımcısıyım evlii 2 çocuk annesiyim bende vericek çok kilon yok o yüzden çabucak başarabilirsin ben 84 kilo ile başladım 2.5 ay oldu şuan 75 kiloyum birde nasıl besleniyorsun biraz anlat yapmaman gerekenleri söyliyelim:) ve muhakkat kahvaltıyı atlamıyoruz
yediklerimizi
kahvaltı.....
ara öğün.........
öğlen ...........
ara öğün.......
akşam ..........
su ..........
spor .........
olarak bu şekilde listeleyip yazıyoruz ve herkes yorum yapıyor

bende iki çocuk annesiyim, bir oğlum 22 yaşında diğer oğlum 2 yaşında, evliyim, normalde hep 55 ile 59 arasında olan ben başarısız bir iki hamileliğim oldu bu arada 64 kg oldum ve 64 kg ile başlayan hamileliğimde 25 kilo aldım, 10 kilosunu verdim gerisi kaldı, boy olmayınca :) ,özel bir firmada yöneticiyim, çok yoğun ve stresli bir işim var, spor yapmaya hiç fırsatım olmuyor maalesef ama artık düzenli yürüyüş yapmaya gayret edeceğim..
güzel kilo vermişsiniz sizi tebrik ediyorum, maşallah, sizlerden bunları duymak gerçekten çok ilham veriyor..
kahvaltı : 1 yumurta, az bir peynir birkaç zeytin.
ara öğün olmuyor
öğlen 12:30-13:00 gibi ofise ne gelirse, bugün barbunya+bulgur pilavı+cacık+ekmek oldu.
ara öğün çok olmuyor ama bugün bisküvi ikram ettiler hayır demedim :) birde yeşil çay ve 2-3 türk kahvesi günlür oluyor
akşam evde ne piştiyse hiç ayırt etmede yiyorum,
ama akşam yemeğinden sonra dondurma çok yiyorum :(
su en fazla 1,5 tüketiyorum
spor yok du ama başlıyorum yani yürüyüş..

Sabah 9.00:
150 g hindi fume

Ogle 12.40 :
150 g schnitzel
1 cokonat

Aksam 17.00
Light ton baligi (160 g)

Bugun gönlümden 200 koptu :KK70:
nilsub nilsub

bende iki çocuk annesiyim, bir oğlum 22 yaşında diğer oğlum 2 yaşında, evliyim, normalde hep 55 ile 59 arasında olan ben başarısız bir iki hamileliğim oldu bu arada 64 kg oldum ve 64 kg ile başlayan hamileliğimde 25 kilo aldım, 10 kilosunu verdim gerisi kaldı, boy olmayınca :) ,özel bir firmada yöneticiyim, çok yoğun ve stresli bir işim var, spor yapmaya hiç fırsatım olmuyor maalesef ama artık düzenli yürüyüş yapmaya gayret edeceğim..
güzel kilo vermişsiniz sizi tebrik ediyorum, maşallah, sizlerden bunları duymak gerçekten çok ilham veriyor..
ara öğün olmuyor
öğlen 12:30-13:00 gibi ofise ne gelirse, bugün barbunya+bulgur pilavı+cacık+ekmek oldu.
ara öğün çok olmuyor ama bugün bisküvi ikram ettiler hayır demedim :) birde yeşil çay ve 2-3 türk kahvesi günlür oluyor
ama akşam yemeğinden sonra dondurma çok yiyorum :KK43:
Akşam yemeginden sonra dondurma mı? :KK57:
Hey maşallah, öyle nasıl kilo vereceksin? Karbonhidratları çoğunlukla sabah kahvaltıda alman lazım, aralarda da olsa öyle dondurma gibi tatlılar olursa keseriz cezanı :KK11:

ara öğün olmuyor
Allah bağışlasın evlatlarını evet çalıştığın için zor oluyor ama eğer gerçekten kararlıysan ara öğün yap metabolizma hızının düşmemesi için
sadece kahvenin yanına 1 kuru kayısı 1 kuru incir gibi yada evden yanına elma al onu ye öğlen pilav yediysen ekmek yemiceksin tatlım ve en buyuk sorun akşam yemekten sonra bir şey yemiyoruz bol bitki çayı ve su ile mideni doldur canım hepimizin yaptığı gibi birde su 2 litren aşağı düşmicek bunları yapıp birde hafif hafif yürüyüşlerle desteklesen bile kilo vermeye başlarsın tatlım:)

ay senin şu çokanatına hastayım bende yapıcam bu akşam hadi bakalım yazarsın sonra bana uykular haram bundan sonra 5 mile yapmadan uyumak yok.....

Bana da, bana da. Ne yapayim cokonatsiz gunum gecmiyor ahaha :)

nilsub nilsub

Hey maşallah, öyle nasıl kilo vereceksin? Karbonhidratları çoğunlukla sabah kahvaltıda alman lazım, aralarda da olsa öyle dondurma gibi tatlılar olursa keseriz cezanı :KK11:

Acima bana beybi, vur kamciyi 300 olsun istersen ama istersen valla 5 mile'dan sonra ne olurum bilmiyorum; simdi konusmasi kolay sanki :D

nilsub nilsub

kesin valla, o yüzden aranızdayım, bende sizler gibi sağlıklı beslenip kilo vermek istiyorum, bu sabaha kadar saçma sapan şeyler denemeye kalkmıştım ama buradaki arkadaşların birbirlerine verdiği güçle zayıfladıklarını görünce hemen katıldım..çok ümitliyim, gerçekten desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar, çok psikolojik bozuk bu kilolardan dolayı, evliliğime de olumsuz yansıyor artık, benim acilen bir çözüm bulmam lazım...

benim bugün ki menum, sabah yağda 1 yumurda 30 gr civarı peynir ve 3-4 adet zeytin, öğlen barbunya + bulgur pilava + cacık ve 3 dilim beyaz ekmek :KK43:, az önce 4-5 adet çikolatalı bisküvi...ama inşallah akşam yemek yemeyeceğim ve an itibari ile yürüyüşe başlıyorum, yani evimle işim arası yaklaşık 10 km, hergün arabayla gelip gidiyordum veee birazdan çıkıp yürüyerek gideceğim... yani yarın itibari ile daha dikkatli besleneceğim.. Ama sizden yarın başlamak üzere bir diyet listesi istesem..
mesela bugun yediklerini yemeyerek baslayabilirsin ;)
savurgan'ın menüsü asagıdaki uzun mesajın içerisinde gizli :)
cok gizli olmus o da yaw :)

tabi işin yok kalkınca yaparsın 3 mile benim tersim dönüyor resmen çocuklar eşim kahvaltı anam savaş oluyor evde resmen:)

Colugum cocugum yok tabii de, bilgisayar muhendisiyim ben ya isim basimdan askim; deli gibi calisiyorum. Ise gitmesem de, evden falan da calismak zorunda kaliyorum bazen.

200 zıplamayı da 2 mil sayıyoruz normalde, sen cezanı yapmıs sayılırsın :) Gene de zıplarsın bence sen :)

Ay tabii ziplarim ya ask olsun; 200 ne ki elimin kiri :D Bu arad 1 mil = 1.6 km arklar :D

ara öğün olmuyor
Merhaba hoşgeldiniz aramıza :) bende burda yeniyim burada olmak bizi baya gazlıyor.Buraya yazacağımı bildiğimden biçok şeyi yemiyorum mesela yada kalkıp azda olsa hareket ediyorum yürüyorum,zıplıyorum filan.Zaten düzenli takip ederseniz menülere yapılan yorumlardan neleri yememiz yemememiz gerektiğini, neler yapmamız gerektiğini göreceksiniz.Bu arada 39 yaşındayım demiştiniz gibi hatırlıyorum hay maşallah 22 yaşında çocuğunuz varmış.Allah bağışlasın baya genç anne olmuşsunuz.Kız btlbetul btlbetul kalk gidelim boğaz köprüsüne anladın sen onu :KK70:

Hoşgeldin canım

Ağzından bal damlıyor canım .az kaldı diycem ama iki aya ancak olur.hiç olmamasındansa yine iyi
Tabi yaa 2 ay neki göz açıp kapayana kadar geçiyor.ben geçen aralıkta giremediğim pantolonlara girdim 3 ayda sıkıyorlardı şimdi hafif bollaştılar bile :) aralığa göre 8 kg fazlam gitti nasıl rahatım anlatamam.4 ay sonrasıma bi bu kadar daha gitse fena olmaz yani :KK5:

Colugum cocugum yok tabii de, bilgisayar muhendisiyim ben ya isim basimdan askim; deli gibi calisiyorum. Ise gitmesem de, evden falan da calismak zorunda kaliyorum bazen.

Ay tabii ziplarim ya ask olsun; 200 ne ki elimin kiri :KK70: Bu arad 1 mil = 1.6 km arklar :KK70:
ahahaah güldürme beni kız evlenince çocuklarda der annemiz bilgisayar mühendisi hiççççççççççççç yormayalım zaten yoruluyor derler eşinde eve gelince temiz çamaşır istemez çalışıyosunya:KK70::KK70::KK70:

Back
X