• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım şimdi öorordek yazmış zaten sıkıntı yok, yarın ki bildirimin %0,3 üzerinde olursa listedesin ve öyle olduğundan emin gibiyim :)

hayır canım takım listesi, sen geçen hafta 100 gr vermişssin, senin kilonda biri için çok düşük bir rakam bu, yine öyle olursa listeye alamam seni
ha ben daha takıma girmedim mi yani :KK57::KK57::KK57::KK57:

parkbyull parkbyull @denizmineymis @denhizx @melampusefe kızlar yarın listeye gireceksiniz, ama hiçbiriniz iki hafta üstüste %0,3 üzerinde kilo verememişsiniz, bu hafta %0,3 üzeri kilo verirseniz listeye alıcam yoksa haftaya kalacak.

Ben geçen hafta 3.15 verdim ama bu hafta 0.3u bulamayacak sanırım. Sadece 200 gr verebildim çünkü. Kilo vermem acayip yavasladi bu hafta. Hizlandiracak tavsiyelere ihtiyacım var

Bu durumda takıma da giremiyorum sanırım :/

Ben geçen hafta 3.15 verdim ama bu hafta 0.3u bulamayacak sanırım. Sadece 200 gr verebildim çünkü. Kilo vermem acayip yavasladi bu hafta. Hizlandiracak tavsiyelere ihtiyacım var

enee ben öyle kendimi takımda sanıyodum :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Aksam bilgisayardan bakıp yazayim canim :KK66:

Bir seyi de bana inat olsun diye yapma zaten :p ne dersem tersini yapiyosan, yarin kilo alarak gel diyeyim bakalim ise yarayacak mi :))

Evet garezim sana zamaninda yaptigin fenaliklara karsilik :p

Ben mezun oldum sekerim yerim yemem artik orasi beni baglar :KK70:

Kaptan yardimcisi olduktan sonra oyle kelimeler kullanmak çifte cezaya tabii. Bak ben eskiden andigim o muhtesem yiyeceğin adını anıyor muyum eskisi kadar :KK70:

Sen ceza da istiyosun ya zaten, menune yazdigin her kacamaga bir de tesvik cezasi yazayim :)))
Bu arada cidden ne guzel hatunmussun masallah :KK200: :)

Ay tesekkur ederim, ay yaz ya bana bugun de yedim tam kacamak olmasa da, cezalik seylerim var, ilerleyen saatlerde kacamak da dusunuyorum :D
aaa zamanında yaptığın kaçamakları ne unuttun takımın kaçamak kraliçesiydin be ooooooooo limonlu kek hala aklımda :KK70::KK70::KK70:

Cok canin istemis herhalde o zaman limonlu keki ahaha :D

morcuyum bu mesaj sayılarına nasıl bakıyoruz peki malum benim kk da elim kolum çok uzun :KK59::KK59::KK59:
profilinden bakabilirsin canım

ha ben daha takıma girmedim mi yani :KK57::KK57::KK57::KK57:
yarışma listesine girmedin daha zaten ilk sayfadaki kurallarda yazıyor, iki hafta deneme süresi diye :)

senin deneme süren haftaya doluyo zaten canım bu hafta ikinci cuman listeye 3. cuma girebilirsin

profilinden bakabilirsin canım

yarışma listesine girmedin daha zaten ilk sayfadaki kurallarda yazıyor, iki hafta deneme süresi diye :)

senin deneme süren haftaya doluyo zaten canım bu hafta ikinci cuman listeye 3. cuma girebilirsin

Ohh sevindim işte buna... ben de bugün sporumu artirdim metabolizmami harekete gecirmek için. Leslie arti zumba yaptim bugün. Tabii zumbam yarim kaldi kizim mizmizlaninca ama yarim saate tamamlicm bugün. Haftada 3 gün de 200 ip atlayayim diyorum. Nasil olur saygıdeğer kaptanlarim var mi sizin de tavsiyeleriniz :)

Ohh sevindim işte buna... ben de bugün sporumu artirdim metabolizmami harekete gecirmek için. Leslie arti zumba yaptim bugün. Tabii zumbam yarim kaldi kizim mizmizlaninca ama yarim saate tamamlicm bugün. Haftada 3 gün de 200 ip atlayayim diyorum. Nasil olur saygıdeğer kaptanlarim var mi sizin de tavsiyeleriniz :)
Bayağı hareketli bu günmüş ben ziplayamiyorum en fazla 50 jillian düşünüyorum ama önce 100 un altına bi duseyim

yani tatlım emzirdiğin için çok bi öneri yapamıyorum, ama sporu arttırman iyi olmuş :)

Back
X