• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

normalde pazardan meyve almadığımdan fiyatları bilemiycem ama kiraza 5 tl vermek pahalı geldi bana.. hele bide sabah pazarı olsaa oo 8-9 liradır o şimdi.. peehhh sen gel haziran gibi ben sana bahçesinde dalından beleşe yediriyim tatlım :KK66:

10 dan aşağı değildir... 5 tl çok değil yaaa kg si... fiyatlar artık öyle... en çok enginara üzülüyom tanesi 2,5 tl insaf valla yaaa....

Evet ben de kirazlari bekliyorum, cok severim; ben de gelirim haziranda o zaman :KK70:

seni mi çağardı kızım beni çağaardı ne atlıyon hemen :)))

anlamadim, neden yazmiyorum?
arada bir olunca herkes yazıyor zaten, ya nasıl istiyorsanız öyle yapın o zman saatlerce canım çekti tartışmaları dönmesin okurken bile sıkılıyo insan

yoldan çıkasımız geliyo sanırım ondan :KK70:
bu arada ben 300 ip atlamamı yaptım nilsub nilsub ve kollontai kollontai cimm
dün akşam da atlayacaktın toplam 600 dü canım o şekilde mi yaptın?

Merhabalar..
Ben geçen hafta cuma ilk defa tartı ilettim. İlk başladığım hafta başlangıç kilomu yazmıştı sevgili Muska :) bu 2.tartım olucak iletmek istedim..
bu 3. cuman ama mesaj sayın 1 haftada 17 sadece katılımın yetersiz canım

bence bu fikir olmamış... sende magnum yiyiyorsun, pastanın 4 te üçünü yiyiyorsun... hatta magnum yedim killo verdim diyosun .... bir dönem her gün helva yiyiyordun.... vs. vs....

biz sana yazma bunları demedik hiç paşam :)
o gün kalori çok düşük olduğu için yazdım, helvayı da midemi sadece o yatıştırdığı için yiyodum, pastayı söyle söyle dediğiniz için söylemiştim betül, ama dikkatini çekerim ben 2 aydır doğru düzgün menü paylaşmıyorum, çok yedim yazmayım deyip geçiyorum

10 dan aşağı değildir... 5 tl çok değil yaaa kg si... fiyatlar artık öyle... en çok enginara üzülüyom tanesi 2,5 tl insaf valla yaaa....

seni mi çağardı kızım beni çağaardı ne atlıyon hemen :)))
Oyle kendimi zorla davet ettirdim :D Ben az yerim, sana zararim dokunmaz ahaha d_mndc d_mndc

arkadaşlar kaptan olmak istemiyorum ben, benim yerime kaptanlık yapmak isteyen varsa bu hafta devralsın ben devam etmek istemiyorum, takım benim sadece motivasyonumu düşürüyo bi süredir. menülr böyle giderse iki hafta sonra da nota alıcaz sadece herkes yemek yiyo diye ben bir ay sonuç listesi düzenlemek istemiyorum

arada bir olunca herkes yazıyor zaten, ya nasıl istiyorsanız öyle yapın o zman saatlerce canım çekti tartışmaları dönmesin okurken bile sıkılıyo insan

o gün kalori çok düşük olduğu için yazdım, helvayı da midemi sadece o yatıştırdığı için yiyodum, pastayı söyle söyle dediğiniz için söylemiştim betül, ama dikkatini çekerim ben 2 aydır doğru düzgün menü paylaşmıyorum, çok yedim yazmayım deyip geçiyorum
Evet, nasil istiyorsak oyle yapacagiz zaten. Benim senin yazdiginla da yazmadiginla da bir derdim yok acikcasi, o senin tercihin bu da benim. Bu ikinci oluyor; sahsim adina konusayim, bir daha bana buraya ne yazip yazmayacagimi soylemezsen sevinirim.

Son düzenleme:

tatlım ne yediğinin önemi yok... ama menü yazma dersen insanlar burdan soğur bence.. katılım yapan arkadaşa sen gelme der gibi biraz öyle düşün.... bana desen çok pis bozulurum şahsen :) hee ben bozuldum demem sessizce terk ederim topiği....

yani ne kaaa özgür platform o kadar hoş ortam düşüncesindeyim :) fikrimi söyledim negatif olarak algılama lütfen...

tatlım ne yediğinin önemi yok... ama menü yazma dersen insanlar burdan soğur bence.. katılım yapan arkadaşa sen gelme der gibi biraz öyle düşün.... bana desen çok pis bozulurum şahsen :) hee ben bozuldum demem sessizce terk ederim topiği....

yani ne kaaa özgür platform o kadar hoş ortam düşüncesindeyim :) fikrimi söyledim negatif olarak algılama lütfen...
canınız nasıl istiyorsa öyle yapın arkadaşlar, gerçekten ilgilenmiyorum, saatlerce ay canım çekti ay bende yiycem ay bende yedim muhabbeti oluyo, daha önce bunun ters teptiğini de elli kere gördük, ben bi ara kaçamağın ne olduğunu yazmayıp cıss yediim yazıyodum kimsenin canı çekmesin diye, ve gerçekten tartışmıycam isteyen zayıflasın isteyen kilo alsın! kilo alan listeye giremez, diskalifiye olur falan filan, ayrıca ben kaçamaklı menülerini yazma demiştim, çünkü zaten blanche kaçamak yaptığında telafi ediyo kendisi

listedeki arkadaşlar ben ceza listesi de tutmuyorum bu günden sonra morordek morordek devam etmek istiyorsa ondan sizinle de bu konuda ilgilenmesini rica edebilirsiniz. ben sadece cuma yapmam gerekeni yapıcam. paylaşıma da yazarım bi kaptan bulununca takımı bırakırım

arkadaşlar kaptan olmak istemiyorum ben, benim yerime kaptanlık yapmak isteyen varsa bu hafta devralsın ben devam etmek istemiyorum, takım benim sadece motivasyonumu düşürüyo bi süredir. menülr böyle giderse iki hafta sonra da nota alıcaz sadece herkes yemek yiyo diye ben bir ay sonuç listesi düzenlemek istemiyorum
Ama sen bizim şirinemissin.
Bizi bırakamassın...

canınız nasıl istiyorsa öyle yapın arkadaşlar, gerçekten ilgilenmiyorum, saatlerce ay canım çekti ay bende yiycem ay bende yedim muhabbeti oluyo, daha önce bunun ters teptiğini de elli kere gördük, ben bi ara kaçamağın ne olduğunu yazmayıp cıss yediim yazıyodum kimsenin canı çekmesin diye, ve gerçekten tartışmıycam isteyen zayıflasın isteyen kilo alsın! kilo alan listeye giremez, diskalifiye olur falan filan, ayrıca ben kaçamaklı menülerini yazma demiştim, çünkü zaten blanche kaçamak yaptığında telafi ediyo kendisi

hırçın yarim..... neyse kabak gene bana mı patladı hep ben hep ben zaten :)

ortalığı karıştırdığıma göre dağılabiliriz ben ufaktan araziye uyum sağliyim iyisi mi....

Ama sen bizim şirinemissin.
Bizi bırakamassın...
kız kaç gündür senden cevap bekliyorum, yarın sabit de olsan bildirim yap lütfen! ortalamamız fena olacak yoksa :(

yok tatlım ya şirinelik falan değil herkes canının istediği gibi olacak ama cezası bana kalacak, öyle olmuyo o işler üzgünüm :(

ama sana özelden gaz vermeye devam ederim istersen :)

kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek
Kızlar dünün menüsü:
Sabah yolculuktan dolayı çıkardım. Ve bişey yemedim.
Akşam: 2 şiş cağ kebabı
2 parça el kadar yufka ekmeği
1 bardak ayran
1 közde biber
1 kaşık salata
3 incir ceviz
Spor olarakta bol bol yürüyüp şehri gezdim ve alışveriş yaptım. Kendime geldim resmen.
5.30 saat yürüdüm.Ve ayağımın tabanı su topladı ama çok harikaydı...
2 saatini cezaya sayabilirmiyiz.

kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek
Kızlar dünün menüsü:
Sabah yolculuktan dolayı çıkardım. Ve bişey yemedim.
Akşam: 2 şiş cağ kebabı
2 parça el kadar yufka ekmeği
1 bardak ayran
1 közde biber
1 kaşık salata
3 incir ceviz
Spor olarakta bol bol yürüyüp şehri gezdim ve alışveriş yaptım. Kendime geldim resmen.
5.30 saat yürüdüm.Ve ayağımın tabanı su topladı ama çok harikaydı...
2 saatini cezaya sayabilirmiyiz.
Nereye gittiniz kız şehir dışına? :) Bu kadar yürüdügüne göre güzel bi yer olmalı :)

hırçın yarim..... neyse kabak gene bana mı patladı hep ben hep ben zaten :)

ortalığı karıştırdığıma göre dağılabiliriz ben ufaktan araziye uyum sağliyim iyisi mi....
yok canım sana kabak falan patladığı yok, bu sinirle gidip eniştenizi paralamayı düşünüyorm :) şahsen blanche ye bi daha hiçbirşey yazmayacağım onun dışında konuya cevap verenlere cevap yazıyorum sen de cevap vermişsin sana da cevap yazdım, sen bu hafta 63 olacaksın ona odaklan boş ver tantanayı :)

bugün ki menüm

toplam 887 kalori

sabah 14,00
salatalık domates
2 has yumurta
5 zeytin
2 dlm cavdar ekmegi( 40gr)
30 gr kaymak
15 gr peynir

öğlen 16,00
40 gr nesquik gevrek 200 ml light sütle

ara 18,00