• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de menumu yaziyorum arkadaslar:

morordek morordek nilsub nilsub

Sabah 8.45:
Beyaz peynirli, domatesli kepek ekmegine tost (Ekmekler tost ekmegi gibiydi uno sandvic ekmegi boyutlarinda ya da daha kucuk)

Ogle 12.45:
Firinda somon,
1 dilim kepek ekmek,
1 bardak portakal-havuc-limon taze meyve suyu,
1 kucuk patates kadar firinda patates

Ara 15:
1 cokonat

Su: 2litre
Spor: 8k yuruyus

2 haftadir bitmeyen bir kanamam var (regl gibi) bugun doktora gittim, gun icinde halsizligim ve sonrasinda kacamak yapmam bu kadar bu sebepten biraz da bahane gibi olmasin da :D

Cezami kesebilirsiniz sayin kaptanlarim.

Ben de kendi adima morordek morordek 'in kaptan yardimciligini cok begeniyorum, kaptan olmani isterim eger kollontai gercekten birakmak istiyorsa.

Sabah 8.45:
Beyaz peynirli, domatesli kepek ekmegine tost (Ekmekler tost ekmegi gibiydi uno sandvic ekmegi boyutlarinda ya da daha kucuk)

Ogle 12.45:
Firinda somon,
1 dilim kepek ekmek,

Ara 15:
1 cokonat

2 haftadir bitmeyen bir kanamam var (regl gibi) bugun doktora gittim, gun icinde halsizligim ve sonrasinda kacamak yapmam bu kadar bu sebepten biraz da bahane gibi olmasin da :KK70:

Ben de kendi adima morordek morordek 'in kaptan yardimciligini cok begeniyorum, kaptan olmani isterim eger kollontai gercekten birakmak istiyorsa.

ooooo çokonaaat kaçamak hakkın doldu gari o çokonat totoya yapışıyo biliyon demi.....

eee doktor ne dedi...

ooooo çokonaaat kaçamak hakkın doldu gari o çokonat totoya yapışıyo biliyon demi.....

eee doktor ne dedi...
Ya betusum oyle de ben bu hafta cidden iste cok yoruldum, sekerim dusuyor ogleden sonra. Ha diyeceksin ki hurma ye, kuruyemis ye siz de haklisiniz bu hafta boyle oldu, haftaya telafi artik :D

ya hava degisiminden duzen bozulabiliyormus, en son regl olmustum 20 gun once sonra bitti, 5-6 gun sonra yeniden basladi iste hala devam ediyor. Yumurtaliklarimdaki kan bosalmamis tamamen, oyle olunca sonrasinda orada biriken bosaliyormus; bir dahaki aya duzelir dedi. Bakalim, insallah :D

Ya betusum oyle de ben bu hafta cidden iste cok yoruldum, sekerim dusuyor ogleden sonra. Ha diyeceksin ki hurma ye, kuruyemis ye siz de haklisiniz bu hafta boyle oldu, haftaya telafi artik :KK70:

ya hava degisiminden duzen bozulabiliyormus, en son regl olmustum 20 gun once sonra bitti, 5-6 gun sonra yeniden basladi iste hala devam ediyor. Yumurtaliklarimdaki kan bosalmamis tamamen, oyle olunca sonrasinda orada biriken bosaliyormus; bir dahaki aya duzelir dedi. Bakalim, insallah :KK70:

aaaa öyle bir şey mi oluyomuş daha neler duycaz acaba... ne değişik bir organizmayız....

valla ablam almış bir sürü kuru üzüm ama siyah çeirdeklilerden tatlı krizinde onları yiyiyomuş.... bende denedim süper aklımızda bulunsun... hurma pahalı :) bu daha uygun hem :)) ben gibi cimrilere dipnot geçiim dedim :)

aaaa öyle bir şey mi oluyomuş daha neler duycaz acaba... ne değişik bir organizmayız....

valla ablam almış bir sürü kuru üzüm ama siyah çeirdeklilerden tatlı krizinde onları yiyiyomuş.... bende denedim süper aklımızda bulunsun... hurma pahalı :) bu daha uygun hem :)) ben gibi cimrilere dipnot geçiim dedim :)
Evet benim anneme de Umre'den bir suru hurma getirmisler, o da sevmiyor diye bana verecek simdi; hafta sonu memlekete gidecegim de, hem de 1 kilo. Yani haftaya cokonat devri bitiyor :D

Kızlar hemen araya girip kaçıcam misafir bekler :KK70: kahvede türk kahvesini tercih edin.americano ve diğer işlenmiş kahveler zararlı baya. öyle bol bol tüketmeyin.hatta baya nadir tüketin.Ben eskiden çok içerdim artık gün içinde türk kahvesini tercih ediyorum.diğerlerini daha nadir içiyorum.inanın sinir sistemimde bile inanılmaz düzelme var

Kızlar hemen araya girip kaçıcam misafir bekler :KK70: kahvede türk kahvesini tercih edin.americano ve diğer işlenmiş kahveler zararlı baya. öyle bol bol tüketmeyin.hatta baya nadir tüketin.Ben eskiden çok içerdim artık gün içinde türk kahvesini tercih ediyorum.diğerlerini daha nadir içiyorum.inanın sinir sistemimde bile inanılmaz düzelme var

yapan olsa bende içerim tembellikten makinesini aldım onun da temizlenme işi var yok mu bu işin daha kolayı hocam yeaaa

kızlar menüm

sabha
1 tabak taze fasulye

ara 1 kase kiraz

öğlen 1 tavuk but kalçalı

ara 3 adet mısır lı bişi varya etinin ondan

akşam 1 kase çorba

su 1 litre anca oldu şimdi 2 ye tamamlıyiciğim

spor
koşmalı bir leslie 3 mil
bir deee 300 zıplama

şimdide bir duble kahve içicem yemişim tartıyı....
Yine sabah kahvaltınla beni benden aldın :)))
Ben ceza listesine girmek istiyorum sevgili takimim. Nasıl yapsakki
Cumadan cumaya yeniliyoruz zaten listeyi, yarından itibaren alırız ;) Sen pek spor yapamıyorum dedin diye almamıstık sanırım degil mi?

Sabah 8.45:

Ogle 12.45:
Firinda somon,
1 dilim kepek ekmek,

Ara 15:
1 cokonat

2 haftadir bitmeyen bir kanamam var (regl gibi) bugun doktora gittim, gun icinde halsizligim ve sonrasinda kacamak yapmam bu kadar bu sebepten biraz da bahane gibi olmasin da :KK70:

O zamaaan sana 300 ceza kestim!
Bu arada tesekkur ederim :) kollontai bırakmaz bence, onu bi sinir anında söyledi gibi geldi bana :)

Icem ben icem blanche dedi bak ödem attiriyomus :p
Fazla içme blanche'nin de dedigi gibi. Özellikle de emzirme döneminde dikkatli olmak lazım, fazla çay/kahve iyi degil ;)

Ya betusum oyle de ben bu hafta cidden iste cok yoruldum, sekerim dusuyor ogleden sonra. Ha diyeceksin ki hurma ye, kuruyemis ye siz de haklisiniz bu hafta boyle oldu, haftaya telafi artik :KK70:

ya hava degisiminden duzen bozulabiliyormus, en son regl olmustum 20 gun once sonra bitti, 5-6 gun sonra yeniden basladi iste hala devam ediyor. Yumurtaliklarimdaki kan bosalmamis tamamen, oyle olunca sonrasinda orada biriken bosaliyormus; bir dahaki aya duzelir dedi. Bakalim, insallah :KK70:
Senden fazla fazla gelenin bi kısmını ben mi alsam :D

Bende hala gelen giden yok malum :D

Back
X