• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyidiiir sendennn naptın yarın kaç kg olcan bakalımmm heyecan var mı heyecan kıızz artık mezun ol hadi.... haftaya ekşın bekliyorum senden...
hiiişt seni çok pis fena solladım bu hafta, yarın 60 lı olmadı 61 li bişey bekliyorum :)

yapan olsa bende içerim tembellikten makinesini aldım onun da temizlenme işi var yok mu bu işin daha kolayı hocam yeaaa
koca al kendine, ben çok keyifsizzdim bitki çayı istedim o da yaptı getirdi sağolsun şimdi evi falan temizlememe yardım edecek :) ama zengin koca al sen de avakado ananas inek felam alsın sana ;)

hiiişt seni çok pis fena solladım bu hafta, yarın 60 lı olmadı 61 li bişey bekliyorum :)

koca al kendine, ben çok keyifsizzdim bitki çayı istedim o da yaptı getirdi sağolsun şimdi evi falan temizlememe yardım edecek :) ama zengin koca al sen de avakado ananas inek felam alsın sana :KK66:

regl oldum bu da sana ve binimum rakiplerime yaradı.... isyeaaannn....

Merhabalar hanımlar,
Kahvaltım;
Yarım dilim tam buğday ekmeği
2 çeri domates
2 dal marul
1 haşlanmış yumurta

Akşam;
2 parça pirzola
3 yuvarlak halka soğan
2 çeri domates
1 bardak ayran

Su: 2 lt
Spor: 2 saat yürüyüş. .

Evet spor yapmays vaktim olmayabilir demiştim almamistiniz. Ama spor yapıyorum bir şekilde. Leslie 1 numaram :) zumba da girdi sıralamaya girdi bugün :)
Leslie yapıyorsan alalım tabi ya :)
kızlar listeyi yatmadan önce eklerim bişey söyleyecek olan varsa söylesin, morordek morordek tatlım ben de blanche nin geçen haftaki kilosu kayıtlı değil, buraya yazar mısın sende kayıtlıysa?
Gecen hafta blanche 59,2 bildirmis canım
Kızlar ayaklarıma sıcak su torbası koydum yattım karnım ağrıyo ya ben ne zaman biraz fazla yorulsam böbreklerim hemen sinyali veriyo:KK66:
Gecmis olsun canım, zorlama kendini fazla :(

Kahvaltıda ciğer yenirki :) ohhj mis olur
ben diyarbakır gezimde yemiştim sabah 7,30 da gece de urfadaydık 00,30 da yemiştik, hem yenir mi deyip hem de yemiştim :) güneydoğu gezisi yapmıştım 2 sene evvel hayatım boyunca bana yetecek kadar et yemiştim sanırım betüşü de yollayalım :)

Canım sen ciddi ciddi bırakacak mısın ya?
Ben inan ciddiye almamıstım o dedigini. Bence devam et.
ya hakkıyla uğraşıp yapacak biri olursa bırakırım, muskamdan önce de kaptan ben olacaktım çok istememiştim muska haketmişti :) şimdi de onu ve toplightı yüzüstü bırakmak istemediğim için kaptan oldum, hepimizin son bir yılda toplightın çok çok daha fazla zamandır emeği var, ama kimse zayıflamayacaksa uğraşmanın bi anlamı olmuyo, takım analizlerine bakıyodum o kadar iyi dereceler almışız ki bugüne kadar :) ama son zamanlarda o kadar tempo harcadım ki burası için menüler vs düzelsin diye, bu kadar emeğe böyle tatsızlıklar canımı sıkıyo, aynı simit muhabbetlerini seninle de yaşadım ama hiçbiri bu noktalara gelmedi :) sanırım hakkaten kötü polis oldum :)

ya hakkıyla uğraşıp yapacak biri olursa bırakırım, muskamdan önce de kaptan ben olacaktım çok istememiştim muska haketmişti :) şimdi de onu ve toplightı yüzüstü bırakmak istemediğim için kaptan oldum, hepimizin son bir yılda toplightın çok çok daha fazla zamandır emeği var, ama kimse zayıflamayacaksa uğraşmanın bi anlamı olmuyo, takım analizlerine bakıyodum o kadar iyi dereceler almışız ki bugüne kadar :) ama son zamanlarda o kadar tempo harcadım ki burası için menüler vs düzelsin diye, bu kadar emeğe böyle tatsızlıklar canımı sıkıyo, aynı simit muhabbetlerini seninle de yaşadım ama hiçbiri bu noktalara gelmedi :) sanırım hakkaten kötü polis oldum :)

Bence birakmamalisiniz. Sizin yorumlar kamciliyor beni açıkçası :) canım kaçamak yapmak istediginde siz aklima geliyorsunuz hemen vazgeciyorum hinzirliktan :))

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Günün menüsü

Sabah: 2 dilim kepekli ekmek 1 haşlanmış yumurta 1kk peynir 5 zeytin 1 cay kaşığı bal

Ara: 1 orta boy elma

Öğle: 1 kase mercimek çorbası, 2 yk yoğurt.

Ara: 1 orta boy elma

Aksam: 1 kase mercimek çorbası, salata, 2yk yyoğurt

Yemekten 2 saat sonra sade Türk kahvesi ve sade soda

Su: 3 lt

Spor: Leslie 1 mile, zumba 15 dk.

Leslie yi iki mile yapmayı düşünüyorum yarından itibaren

Son düzenleme:
Back
X