• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben diyarbakır gezimde yemiştim sabah 7,30 da gece de urfadaydık 00,30 da yemiştik, hem yenir mi deyip hem de yemiştim :) güneydoğu gezisi yapmıştım 2 sene evvel hayatım boyunca bana yetecek kadar et yemiştim sanırım betüşü de yollayalım :)
Zaten en iyi ciğer diyarbakırda yenilir :) bende gitmiştim diyarbakıra kebap kültürü ikramlar filan çok iyiydi deyip muhabbeti burda sonlandıralım zira benim azımın suları akmaya başladı :KK70:

Kızlar iyi geceler herkese
Bugünkü menüm
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub B blanche_ea
Sabah: 1 dl tam buğday ekmeği+1 kk peynir+domates,salatalık,maydonoz

Öğlen:1 porsiyon ciğer :) +1 tabak salata
Ara:1 elma+1 sade türk kahvesi
Akşam:6 adet yaprak sarma+1 kase yoğurt
Su:3lt üstü
Spor:yoğun bigündü spor yapamadım
Yarın herkese tartıda bol eksiler diliyorum :)

Menumu yazayım
Sabah
2 yumurta omlet
Domates
Yeşilçay
1 dilim ekmek
5 tane zeytin
Öğle
Elma
Yoğurt
Ara
Türk kahvesi
2 şekerli
Akşam
Yaprak sarma
10 15 tane
Yoğurt

rızkım mı kesildi acaba açlıkla sınanıyorum varlık içinde yokluk çekiyorum ooofff
Valla bence seni bekleyen 4 pantolonu düşün. gözleri yaşlı ,dolabın bir köşesinde terkedilmiş, senin giyeceğin günü bekliyorlar.hem istatistiki bilgilere göre zengin kocalar 36 bedenden büyük hatun almıyorlarmış tatlım :KK70:hedefe giden yolda aç kalmak mübahtır

Menumu yazayım
Sabah
2 yumurta omlet
Domates
Yeşilçay
1 dilim ekmek
5 tane zeytin
Öğle
Elma
Yoğurt
Ara
Türk kahvesi
2 şekerli
Akşam
Yaprak sarma
10 15 tane
Yoğurt

Listen çok güzel canım ama akşam ki yaprak sarmalarini öğlen yesen daha iyi olurdu.

Bence birakmamalisiniz. Sizin yorumlar kamciliyor beni açıkçası :) canım kaçamak yapmak istediginde siz aklima geliyorsunuz hemen vazgeciyorum hinzirliktan :))
sağol canım bakıcaz artık :)

Zaten en iyi ciğer diyarbakırda yenilir :) bende gitmiştim diyarbakıra kebap kültürü ikramlar filan çok iyiydi deyip muhabbeti burda sonlandıralım zira benim azımın suları akmaya başladı :KK70:
gezilesi görülesi yerler :) hevsel bahçeleri 10 gözlü köprü falan çok güzeldi :)

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Iyi aksamlar hanimlar,
Gunu paylaşayim

Sabah
Peynir
Domates
Salatalik
Cay

Ogle
1kase sebze corbasi
Yarim tabak kiymali patlıcan
2yk yogurt
1kase 2yk yesil mercimek bol yesillikli salata

Ara
1sb kefir

Aksam
4kofte
Salata

Su 3u geckin
Spor yarim saat yuruyus
Yarm saat evde egzersiz

Bugun cok yorucuydu aksama kadar kosturdum halim kalmadi daha fazla spora

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Iyi aksamlar hanimlar,
Gunu paylaşayim

Sabah
Peynir
Domates
Salatalik
Cay

Ogle
1kase sebze corbasi
Yarim tabak kiymali patlıcan
2yk yogurt
1kase 2yk yesil mercimek bol yesillikli salata

Ara
1sb kefir

Aksam
4kofte
Salata

Su 3u geckin
Spor yarim saat yuruyus
Yarm saat evde egzersiz

Bugun cok yorucuydu aksama kadar kosturdum halim kalmadi daha fazla spora

Liste bomba gibi olacakmış ama öğle yemeği cok kalabalık göründü benim gözüme sanki ;)

ya hakkıyla uğraşıp yapacak biri olursa bırakırım, muskamdan önce de kaptan ben olacaktım çok istememiştim muska haketmişti :) şimdi de onu ve toplightı yüzüstü bırakmak istemediğim için kaptan oldum, hepimizin son bir yılda toplightın çok çok daha fazla zamandır emeği var, ama kimse zayıflamayacaksa uğraşmanın bi anlamı olmuyo, takım analizlerine bakıyodum o kadar iyi dereceler almışız ki bugüne kadar :) ama son zamanlarda o kadar tempo harcadım ki burası için menüler vs düzelsin diye, bu kadar emeğe böyle tatsızlıklar canımı sıkıyo, aynı simit muhabbetlerini seninle de yaşadım ama hiçbiri bu noktalara gelmedi :) sanırım hakkaten kötü polis oldum :)
Kimse zayıflamayacaksa diye genelleme yapma bence. Herkesin farklı farklı düsünceleri olabilir ve bunu burda ifade de edebilir. Tek bir şeye sinirlenip ben kaptanlıgı bırakmak istiyorum demek cok dogru gelmiyor bana. Sorumluluk ve emek isteyen bir iş, yeterince emek vermissiniz zaten dedigin gibi. Bazen sakin kalmayı ve sogukkanlı olmayı da gerektiriyor bence. Sonucta senin kararın ama bu kadar emek verdigin bir seyi tek bir seyde silip atmanı istemem. Bence sen de istemezsin :) Kötü polis ol ayrıca ne var ki... Kötü polis olmandan ilham alan da cok kisi var gördügüm kadarıyla, tarz meselesi yani :) Kimine iyi gelir, kimine kötü. Herkese iyi olamazsın :)

Bu arada mesaj sayimi ben de pek takip etmedim yakinlarda ama girince uzun uzun yaziyorum o sayiliyo mu :)

Tartismalar da tatsizlik yaratiyo evet.gerci bana laf dusmez pek 2haftadir varim daha. Ama ben de her tatlinin kendimizi tutup yemedigimiz seylerim hergun paylasilmasini pek dogru bulmuyorum..hele ki ben gibi yeni baslayanlara pek yardimci olmuyo maalesef :(
Ama gelgelelim ki kimsenin de agzini kapatamayiz. Topluca karar alip bunlari konusmayalim diyebilirz mesela atiyorum tamamen.

Grubun da ilk gunlerde motivasyonu daha yüksekti sonra muska gitti toplihgt gitti biraz karisti ortalık herhalde.
Kişisel olarak bana burasi iyi geliyo.buraya girip bakmasam spor aklimin ucuna gelmez.. yediklerime dikkat ediyorum kollontai kollontai kizar morordek morordek ceza yazar diye kendime bahane yaratip durduruyorum kendimi..bence grup ici bitakim kurallar getirip herkesi buna icabete davet edebiliriz. Umarim hepimiz icin hayirlisiyla sonuclanir.
Hepinize iyi aksamlar hanimlar ;)

Ya ben yazarken utanıyorum ama 4-5 gündür kabizim ben ondan mi kilo veremiyorum ki. Dikkat ediyorum çünkü. Resmen takıldı kaldi daha da gerilemiyor. Oysa çok umutluydum geçen hafta listeye girecegimden.

Super menu ama kalori cok mu az ya? Hesapliyor musun sen? Bu kadar az kaloriyle surdurme bence, cabuk durdurursun kilo vermeni.

Ahaha kopariyorsun beni, sensin elit kesim asil ya; daha hayatimda hic sabah kahvaltisinda yiyecek bir zeytinyaglim olmadi :KK70:
Kalori hesaplamıyorum kuzum. Bugünlerde iştahım hiç yok , bunları bile yemesem olurdu . Ay ben ve iştahsızlık biraz komik oldu :KK53: hastayım bide ondan sanırsam

Back
X