• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya hayatım bence sen bir yerde yanlış yapıyorsun senin şuan haftada 1 kilonun üzerinde vermen gerekiyor çünkü diyete yeni başlağın için çatır çatır ödem atman lazım ( metabolik bir sorun yoksa ) seni takibe aldım ona göre daha sıkı asıl tatlım bundan sonra bakalım:)
sabah tuvalete çıkmadan tartıldım valla yarımm saat bekledim olmadı:KK22:yapsaydımo_Oo_O
birde geçen hafta içinde demiştim ya bir anda kendimi 99,9 gördüm diye o arada bi halt oldu galiba :110:
takip edin beni zaten ama bu da başarıdır yahu 600 gram az mı :D

arada bir olunca herkes yazıyor zaten, ya nasıl istiyorsanız öyle yapın o zman saatlerce canım çekti tartışmaları dönmesin okurken bile sıkılıyo insan

dün akşam da atlayacaktın toplam 600 dü canım o şekilde mi yaptın?

bu 3. cuman ama mesaj sayın 1 haftada 17 sadece katılımın yetersiz canım

o gün kalori çok düşük olduğu için yazdım, helvayı da midemi sadece o yatıştırdığı için yiyodum, pastayı söyle söyle dediğiniz için söylemiştim betül, ama dikkatini çekerim ben 2 aydır doğru düzgün menü paylaşmıyorum, çok yedim yazmayım deyip geçiyorum
Tatlım geçen de 25-26 için verdiğini 300 atların nilsub nilsub sildim demişti.. Dünde 300 atladim toplam 600 iste bitmiş olması lazım ;)

Günaydın arkadaşlar :) Hepimize şimdiden mutlu haftasonları
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub B blanche_ea
Geçen haftaki kilom: 72,600 Bugünkü kilom : 71,800 Fark: 800 gr %1,10
Toplam mesaj: 70
Bu hafta için hedefime ulaştım arkadaşlar grup için ne kadar bir başarıdır bilemiyorum ama ,kendi adıma hedeflediğim aralıkta kilo vermişim :) Umarım hepimiz en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız.

Ya ben yazarken utanıyorum ama 4-5 gündür kabizim ben ondan mi kilo veremiyorum ki. Dikkat ediyorum çünkü. Resmen takıldı kaldi daha da gerilemiyor. Oysa çok umutluydum geçen hafta listeye girecegimden.

niye utanıyon bu insani bir durum değil mi... ee heralde ondan gitmiyo kilolar.... azcık zeytinyağlı salata felam ye...

Gunaydiiin :) d_mndc d_mndc gecmis olsun canim :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 163
Oo
Günaydın arkadaşlar :) Hepimize şimdiden mutlu haftasonları
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub B blanche_ea
Geçen haftaki kilom: 72,600 Bugünkü kilom : 71,800 Fark: 800 gr %1,10
Toplam mesaj: 70
Bu hafta için hedefime ulaştım arkadaşlar grup için ne kadar bir başarıdır bilemiyorum ama ,kendi adıma hedeflediğim aralıkta kilo vermişim :) Umarım hepimiz en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız.
Oo harika valla :)

Back
X