- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #186.181
ne bilim dutluk olmasın didim buralarne diyon kız küfür mü ediyon![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne bilim dutluk olmasın didim buralarne diyon kız küfür mü ediyon![]()
hadi bak ben bilerek azar azar veriyom gel 97 ye yarışa başlıycaz senleKeskeee haftaya inşallah 99 un altına dusersem psikolojikmen iyilesecegim biraz
böyle devam et görüceksin eminim salma kendini yeterki verdim diye:)Keskeee haftaya inşallah 99 un altına dusersem psikolojikmen iyilesecegim biraz
ne kadar vefalı seni bekliyorhadi bak ben bilerek azar azar veriyom gel 97 ye yarışa başlıycaz senle![]()
Teşekkür ederim valla ikimizede iyi bir motive kaynağı yeşil çay içiyorum sende belki faydasını gorursunhadi bak ben bilerek azar azar veriyom gel 97 ye yarışa başlıycaz senle![]()
Evet ışte gerçek kadın dayanismasine kadar vefalı seni bekliyor![]()
helal bacım böyle devam azıcık daha katıl aramıza olmammı:)Merhaba hanımlar;
Tartım: 89.5
Başlangıç:93.2
Pkoluyum ve insülin direncim olmasına rağmen benim için büyük bir gelişme.. 1 ay spora gidip veremediğimi bilirim çünkü. Herkese iyi günler :)
Inşallah önce bi 99 u goreyimde geçen ayda endokrine gitmiştim insulin direnci çok yüksek çıkmıştı bide hipoglisemi bana ayda 1 kiloyu bile başarı gor demisti
Merhaba hanımlar;
Pkoluyum ve insülin direncim olmasına rağmen benim için büyük bir gelişme.. 1 ay spora gidip veremediğimi bilirim çünkü. Herkese iyi günler :)
helal kızzz hadi bakalım haftaya 74 olursun sen:)Günaydın kızlar sabah sporumu yaptım ve tartıldım
geçen hafta 77.400
Bu hafta 75.200
Fark 2.200
Yüzde 1.7 doğru hesapladıysam
Süper bir haftaymış benim için
Suan hayalimdeki rakam 89 tebrikler ve darısı basima bayrama görürsem 89 asıl bayrami ben yapacamMerhaba hanımlar;
evet canım 93,2 miş geçen hafta helal valla darısı başımıza:)Vaaay, cok iyi
kilo verdikce direncin de duser, daha iyi olur
1 haftada mi verdin bunu? gecen cumakini de paylasman gerek1 haftaysa super valla
![]()
Edremite geçen sefer gitmiştim. Çok güzel gerçekten.hımm edremite gidebilirsin bir de kız kalesi var oradan gölü seyretmek çok güzleldir :) çarşı pazarında da rengarenk entariler satılıyo :)
Kız çok zorlama yaa daha 1 ay yeni oldu.he ya geçen hafta başladım, zıplamalar dikiş yerini ağrıtıyo, ama onun dışındaki hareketleri yapıyorm :)
Oktamam canım sen öğleden önce bildirim yap yine de, birde 4 gibi tartılırsın fark olursa onu yazarız .
Yaa inşallahh haftaya buyuk vurgun yapsam ne güzel olurr. Bi sürü alışveriş yaptım. İçlerinde süzülmek istiyorumm.iyidiiir sendennn naptın yarın kaç kg olcan bakalımmm heyecan var mı heyecan kıızz artık mezun ol hadi.... haftaya ekşın bekliyorum senden...
tatlım yanlış hesabın %2,84 yüzden:)Günaydın kızlar sabah sporumu yaptım ve tartıldım
geçen hafta 77.400
Bu hafta 75.200
Fark 2.200
Yüzde 1.7 doğru hesapladıysam
Süper bir haftaymış benim için