• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

image.webp image.webp B blanche_ea bak sekerim tam istedigim fizik sende ben gibi seviyorsun yorumlarindan cabalamandan anladim ahhhh ahhhh su resme bakkk aynen boyleydim ben simdi zerrin ozere dondum ayollll:cry:o bile zayiflamistir uzun yillardir bilmiyorum:KK17:

sen olmayınca hasretinden birbirimize sarıyoz :KK66:

tamam tatlım ben kacırmısım sanırım diye sormustum zaten :) cok gecmis olsun annenden haberdar et bizi

iste benim kızııııım :KK66:

kız kalesine falan da git van kalesini de soylemis arkadas, ben depremde yardım icin gitmistim, gunduz bos vakitlerimde gezebilmistim ancak insallah nasip olur bi daha giderim :)

yapıyom kız bi sıkıntı yok :)

betul dısında yanlıs olan varmı?
yok bacım sabah yazdı diye şey ettiydim:)

Eki Görüntüle 1823118 Eki Görüntüle 1823123 B blanche_ea bak sekerim tam istedigim fizik sende ben gibi seviyorsun yorumlarindan cabalamandan anladim ahhhh ahhhh su resme bakkk aynen boyleydim ben simdi zerrin ozere dondum ayollll:cry:o bile zayiflamistir uzun yillardir bilmiyorum:KK17:
Evet beybi ya, aynen ben de boyle istiyorum; benim gogus-popo daha buyuk malesef :D
Simdi bir A4 testi cikmis, duydunuz mu onu? A4 Kagidini karnina bastirdiginizda gogus ve kalca arasi hic gorunmemeliymis, o kadar ince olacaksin yani :D Hedefim A4 :D

Evet beybi ya, aynen ben de boyle istiyorum; benim gogus-popo daha buyuk malesef :KK70:
Simdi bir A4 testi cikmis, duydunuz mu onu? A4 Kagidini karnina bastirdiginizda gogus ve kalca arasi hic gorunmemeliymis, o kadar ince olacaksin yani :KK70: Hedefim A4 :KK70:
evet manyak jopanların ve korelilerin icadı:)

van mı özledim valla depremden sonras geçici görevle geldim bursaya yani depremden 8 ay sonra iskele caddesinde konteynerde kalıyodum en son :KK45:
van güzeldir gezmek istersen minibüsler var sıhkeden kalkan edremite gidebilirsin çay bahçelerine ,gevaşa gidebilirsin ,iki dene mis gibin sineması maraş caddesinin yukarısı orduevinin çaprazında da kocaman kültürü var (tiyatro) ordaysan gezecem diyosan tarifleri vereyim van kalesi var merkezde gene,ama hava güzelse bas iskelede balık ekmekçiler açılmaya başlamıştır benim için ekmeksiz balık ye :kk77::kk77::kk77:
Bilseydim önceden sorardım yaa
Biz her memlekete gidişlerde vandan geçiyoruz. Bir dahaki sefere gezerim kalan yerleri
Eşim çok iyi bilir ama iş için gittiğimizden benimle birlikte değildi. Ben tek takıldım.:KK53:
Maraş caddesini gezdim mağazaları çok hoşuma gitti. Zaten oradaki van şişli öğretmen evinde kaldık. Yeraltı çarşısı ve içiçe tezgahları olan bi kapalıçarşısını gezdim. İskeleye gittim ve gerçekten göl çok güzeldi.Havada sıcak ama hafif yağmurluydu. Bol bol yürüyüş yaptım. Bi ara kaybolma tehlikesi geçirdim tabi ama sorun olmadı :KK48:
Ve restorant olarakta en beğendim. erKoç cağ kebabıydı. Şimdiye kadar lokantada yediğim en güzel yemekdi. Tabi birde güroymakta yediğim et döner var orası da çok güzeldi..
Evliya çelebiye dönmüşüm yaa bütün doğuyu gezmişim. :KK68:

yok ya kacar mi o? kaynanaya bu denmez betuscum ayrica nilsub nilsub :KK70:

iki dakka da sattın bakıyom....

Evet beybi ya, aynen ben de boyle istiyorum; benim gogus-popo daha buyuk malesef :KK70:
Simdi bir A4 testi cikmis, duydunuz mu onu? A4 Kagidini karnina bastirdiginizda gogus ve kalca arasi hic gorunmemeliymis, o kadar ince olacaksin yani :KK70: Hedefim A4 :KK70:

oooo A3 olurum belkim...

ah yavrum liste tutmıcam dedim almıyom kız seni oğluma sen evde kal kal kal sana hak:KK70::KK70::KK70: çürü sen evde beslediğin kediler yesin seni :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

töbe de sen almazsan başkası alsın cuma cuma kötü dua etmeyin olm saatine denk gelcem bak bak çürümüş çürümüş gelirim ölü gelin şeylerini bilirsin... topraklı gelinlik giyer çıkarım tenhada yollarına.....

Kizlar siz liste ayarlayip dururken ben aksam yemegimi bile yedim:p
Sabah
Domates
Salatalik
1 yumurta
Labne:KK36:
Taze maydanoz
Ödem atıcı çay
Ogle
1 yemek kasigi zeytin yagiyla ispanak yemegi
Cacik pul biberli kabiz olanlara duyrulur acil cozum icin birebir:KK25:
1 bardak odem atici cay
Aksam
Meyve salatasi
1 erik
1 elma
100 gr ananas:KK66:
Simdi bu hafta krallar gibi kahvalti
Insaat iscisi gibi ogle yemegi
Yiyecek birsey bulamiyormusum gibi aksam yemegi:KK9:
Haftaya cuma bakalim kac olucam bunu deneyip gorucem:KK64:
3 litre su
10 bin adim:KK71:

***5. Takım 463. Etap***

kollontai (62,8/ ) 455. etapta sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılan üye geri döndü.
ebrusonmez (58,8/58,5/0,3/%0,51)
d_mndc (79,4/78,9/0,5/%0,63)
nilsub (75,8/74,9/0,9/%1,19)
deryalimm07 (77,5/77/0,5/%0,65)
ulasimiz (63,1) kendi isteği ile ayrılmak istiyor
zynp1980 (80,5/)
tatlıtambak (82,7) kendi isteği ile ayrılmak istiyor
savurgan (74/73,6/0,4/%0,54)
denhizx (72,6/71,8/0,8/%1,10) yeni üye başlangıç tarihi: 12 nisan başlangıç kilosu: 74, hedef kilo: 65
melampusefe (77,4/75,2/2,2/%2,84) yeni üye başlangıç tarihi: 13 nisan başlangıç kilosu: 79 hedef kilo: 60

5. Takım Ortalaması :%

parkbyull (96,8/96,2/0,6/%0,62) başlangıç tarihi: 13 nisan, başlangıç kilosu: 99 hedef kilo: 60
denizmineymiş(91,2/89,5/1,7/%1,86) başlangıç tarihi: 12 nisan başlangıç kilosu: 93,2 hedef kilo: 60
Ay Isigim (70/67,1/2,9/%4,14) başlangıç tarihi: 15 nisan başlangıç kilosu: 73 hedef kilo: 60
inatettimolacak (87,5/85/2,5/%2,86) başlangıç tarihi: 15 nisan başlangıç kilosu: 91 hedef kilo: 60
minnak kelebekim (83/) başlangıç tarihi: 15 nisan başlangıç kilosu: 85,7 hedef kilo: 55
ayhan zeynep (102,9/100,8/2,1/%2,04) başlangıç tarihi: 19 nisan başlangıç kilosu: 104,6 hedef kilo: 78
turkis94 (72/71/1/%1,39) başlangıç tarihi: 27 nisan başlangıç kilosu: 72 hedef kilo: 57
blanche_ea (59,2/58,9/0,3/%0,51)
btlbetul (65,7/64,7/1/%1,52)
toplight 69,7

van mı özledim valla depremden sonras geçici görevle geldim bursaya yani depremden 8 ay sonra iskele caddesinde konteynerde kalıyodum en son :KK45:
van güzeldir gezmek istersen minibüsler var sıhkeden kalkan edremite gidebilirsin çay bahçelerine ,gevaşa gidebilirsin ,iki dene mis gibin sineması maraş caddesinin yukarısı orduevinin çaprazında da kocaman kültürü var (tiyatro) ordaysan gezecem diyosan tarifleri vereyim van kalesi var merkezde gene,ama hava güzelse bas iskelede balık ekmekçiler açılmaya başlamıştır benim için ekmeksiz balık ye :kk77::kk77::kk77:
Kültür tiyatrosunu da gördüm ama nedense girmedim. Keşke gitseymişim. :KK64:

Back
X