• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hanimlar bu hafta takim olarak ucuncuyuz! Herkesi tebrik ediyorum :KK9:

Ayrica M melampusefe de bireyselde ucuncu olmus. Kendisini ayrica cok tebrik ediyorum :KK73:
Hiç beklemediğim bir durumdu.çok şaşırdım. Çok teşekkür ederim, bu gazla bu hafta da iki kilo veririm artık:KK76:

kızlar iki adet mini mini sevimli 3. lüğümüz var hepinize kocaman :KK15::KK15::KK15::KK15:

M melampusefe tebrik ederim tatlım :nazar::nazar::nazar: birinciliklerin de olur inşallah
Teşekkür ederim canım İnşallah ilerleyen dönmemde birinci de olurum. İyi gaza geldim:21::21::21:

Bugün oğlum hasta hala Ateş'ler içinde kızım desen uzun süredir bi kaka problemimiz var , rabbim çocuklarımıza şifa versin onlar hasta olmasın

Yemek molasi harivinde hic oturmadim bu saatte kadar
Esim olmasa daha cok zorlanirdim. Yardimi cok oldu bana...
Cok yorgunum. Sabah gorusmek uzere.
Kolay gelsin bende mart ayının sonunda taşındım yani geçen ay Allah yardimcin olsun ama allah bana acıdı herhalde yanlız olduğum için 3 . Gün evimi tamamen bitirmistim ama toplama aşaması çok zor oldu bide 1.5 yaşında oğlum var dusun artık çıldırmak üzereydim inşallah bi an önce düzenini kurup mutlu mesut yasarsin

Menümü yazıyım nilsub nilsub B blanche_ea toplight toplight morordek morordek kollontai kollontai
Sabah
1 haş yumurta
1 kk beyaz peynir 1 dilim kaşar peyniri
1 dilim tbe

Öğle
1 içli köfte
1 tabak çağla aşı
1 kaşık pirinç pilavı

Ara öğün
1 elma 1 ceviz
Yarım çikolatalı gofret

Akşam