• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mutfağin sadece tabak canaklari yerleşti. Hepsini yıkayıp ta yerlestirdim. Bi de kitaplarimi yerlestirdim. Is cok ama benim minik durmuyor ki. Sabah 8 de kalaktim ama kahvalti haricinde bisey yapamadim...
merhaba..hayırlı olsun yeni eve mi taşındınız..
bugünlerde ilgimi çeken bir konu bu..
maalesef eşimin tayini doğuya çıktı..ben gidip gitmeme konusunda kararsızım..kızım 4.sınıf olacak..beni okulum ayrı dert..burda ev tutayım diyorum..ateş pahası evler..1400 aşağı kira yok..offf çok geriliyorum..

2 -3 gündür evde hummalı bir çalışma yapıyordum. Evi temizledim ama öğle böğle değil. Artık bir ay sadece oryalığı süpürüp toz alacağüm. Ne duvsr kaldı ne dolap arkası ne içi kaldı. Her yeri silfim. Bu gün de en son yerleri bir daha silip halıları sereceğim. Huzura ereceğim allahın izniyle. Bir de parmağjmi sıkıştırmıştım arabanın kapısına sişti. Çok kötü oldu. Doktora da khitmedim inşallah sorun yoktur.

2 -3 gündür evde hummalı bir çalışma yapıyordum. Evi temizledim ama öğle böğle değil. Artık bir ay sadece oryalığı süpürüp toz alacağüm. Ne duvsr kaldı ne dolap arkası ne içi kaldı. Her yeri silfim. Bu gün de en son yerleri bir daha silip halıları sereceğim. Huzura ereceğim allahın izniyle. Bir de parmağjmi sıkıştırmıştım arabanın kapısına sişti. Çok kötü oldu. Doktora da khitmedim inşallah sorun yoktur.
Zeynepcim öncelikle gecmis olsun.
Dün 7. takıma bildirim yaptıgının farkında mısın? Biz seni bildirim yapmadı diye listeye eklemiştik ki M minnakkelebekim tesadüfen senin o takıma bildirim yaptıgını fark edip bizi uyardı. Bununla ilgili de seni etiketleyip birçok uyarıda bulundum ancak bu sabah gelip hiçbir şey yokmuş gibi yazmandan geçmişi de okumadıgını anlıyorum. En azından sana yöneltilen soruları (özellikle etiketlenen mesajları) yanıtlayabilirsen cok memnun oluruz. Biliyorsun ki ilk sayfada yazan takım kurallarından biri de "Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.".

Evet kızlar bugün ne kadar bir yanlış yaptığımın farkına vardım kahvaltıdan 1saat sonra yediğim sütlaç yüzünden şu an acayip bir şeyler yemek istiyorum sürekli çünkü 2.5 aydır şekerli şeyler ve tatlı yemediğim için farkı anlıyorum şekerin vücuda zararları ay bu son olsun çok pişman oldum neyse öğlen yemeğini erkene çektim bugün 2 yumurtadan 1 yk lor koyup omlet yaptım yanında yarım domates ve yeşil biberle yemeğimi yedim protein almak istedim kaçamak falan yapmayın kızlar valla değmiyor ağzımın içi bile çamur gibi oldu....
Unutmadan kendime 2mile ceza kestim 2de günlük sporum 4 mile yapıcam ;)

Evet kızlar bugün ne kadar bir yanlış yaptığımın farkına vardım kahvaltıdan 1saat sonra yediğim sütlaç yüzünden şu an acayip bir şeyler yemek istiyorum sürekli çünkü 2.5 aydır şekerli şeyler ve tatlı yemediğim için farkı anlıyorum şekerin vücuda zararları ay bu son olsun çok pişman oldum neyse öğlen yemeğini erkene çektim bugün 2 yumurtadan 1 yk lor koyup omlet yaptım yanında yarım domates ve yeşil biberle yemeğimi yedim protein almak istedim kaçamak falan yapmayın kızlar valla değmiyor ağzımın içi bile çamur gibi oldu
Katılıyorum vallahi. Diyeti bıraktıktan sonra normal tatlılar bile çok şekerli gelmeye başlamıştı ve maalesef ki hemen alışınca insanın canı daha da cok istiyor. Korumak daha zor diye bundan deniyor galiba :) Kilo vermeye calısmıyorsun, yiyeyim bari diyorsun ama yedikce de yiyesin geliyor. En iyisi diyet modundan hic cıkmamakmıs :)

Katılıyorum vallahi. Diyeti bıraktıktan sonra normal tatlılar bile çok şekerli gelmeye başlamıştı ve maalesef ki hemen alışınca insanın canı daha da cok istiyor. Korumak daha zor diye bundan deniyor galiba :) Kilo vermeye calısmıyorsun, yiyeyim bari diyorsun ama yedikce de yiyesin geliyor. En iyisi diyet modundan hic cıkmamakmıs :)
Karatay boşuma demiyor şeker bağımlılık yapıyor diye gerçekten dişlerimi fırçaladım naneli şekersiz sakız çiğniyorum hala geçmedi ağzımın tadı... Ay yemicem bundan sonra

Z zynp1980 canım dün yanlış yaptığın bildirimle ilgili bi açıklaman var mı ? ben akşam tesadüfen bizim topikte görmeseydim ortalamamız ne kadar düşecekti sen bildirim yapmadığın için? üzgünüm ilk sayfadaki kuralların hepsine tek tek uyman lazım artık, yoksa haftaya katılım yetersizliğinden dolayı diskalifiye olacaksın. her akşam o gün kaç mesaj yazdığını bildirmen gerekiyor bilgin olsun, ilk sayfayı da bir daha oku lütfen?

@deryalimm07 izin süren bitti, bundan böyle seninde günde en az 5 mesaj yazman ve hergün düzenli menü bildirmen gerekiyor

merhaba..hayırlı olsun yeni eve mi taşındınız..
bugünlerde ilgimi çeken bir konu bu..
maalesef eşimin tayini doğuya çıktı..ben gidip gitmeme konusunda kararsızım..kızım 4.sınıf olacak..beni okulum ayrı dert..burda ev tutayım diyorum..ateş pahası evler..1400 aşağı kira yok..offf çok geriliyorum..

Evet canim bu hafta tasindim. Esim polis ve lojman suresi doldu. 1 yil disarida oturacam. Seneye haziran gibi yine tasinacam il disi tayin olacak.ven de dogudayim. Esinin dogu gorevi kac yıl. Ayyy senin ki daha cok zor vallahi

Kiz madem yiyerek zayifliyordun o kilolari nasil aldin o zaman :KK70: saka yapiyoruz bu arada alinmiyorsundur umarim :KK66: bir de gecmis olsun..

Bak zaten kendi ödülünü kendin vermişsin ama spor da yok o yuzden 200 ziplamani rica edeceğim :)
nilsub nilsub
Teşekkür ederim Canım. Eskiden yemiyordum yutuyordum ondan kilo aldım :KK53::KK70::KK70:

Slm kızlar bugün hiçç oturmadım anacımmm gez gez kışlık bakdım kızımla kendime siz yaza biz kışa giriyoruz:KK61:hiçççç sevmem kışı:KK61::KK61:
Sabah
1 yeşil elma
1 kayısı
Öğle demeyim aslında saat 4 gibi yedim:KK66:
Kıyma kavurdummmm
Yanında fasulye dereotlu buharda pişirdim:KK68:
Yoğurt
3 litre su içtim
Bugün 10 bini geçtim:KK71::KK71:18 bin 200 olmuşşş:KK73::KK73::KK73:

bugüne kadar verilen kilo
kollontai 24 nisan 2015 72 güncel 61,3 fark 10,7
d_mndc 8 şubat 90.6 güncel 78,9 fark 11,7
nilsub 15 şubat 82 güncel 74,9 fark 7,1
ebrusonmez 1 eylül 63,5 güncel 58.5 fark 5
2 ayı geçenleri yazdım
Halal olsun hepinize :KK68:kocaman maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

Su anda farkettim gobegim kalp gibi atıyor. Acep niye ki bilen var mı
kas seyirmesidir canım korkma.. bazen mineral eksikliğinden olduğu da söylenir ama başka sebepleri de olabilir.. hep söylüyorum çok fazla su tüketip anyon/katyon dengemizi bozuyoruz. Ben günlük su tüketimime bikaç gündebir 1tane sade soda ekliyorum. sen de deneyebilirsin

kas seyirmesidir canım korkma.. bazen mineral eksikliğinden olduğu da söylenir ama başka sebepleri de olabilir.. hep söylüyorum çok fazla su tüketip anyon/katyon dengemizi bozuyoruz. Ben günlük su tüketimime bikaç gündebir 1tane sade soda ekliyorum. sen de deneyebilirsin

Ben de her gün sade soda içiyorum bir tane aslında. Ama suyu cok fazla tuketiyorum. Bazen 4 lt.yi buluyor. Sanırım emzirdigim için çok susuyorum

Back
X