• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aahh ah keşke annemin genlerini alsaydim :KK51:
Ya kizlar ne diyecem bence spor ve beslenme genleri degistirebiliyor diyim size:dondurma:coookkk zayifken babamin geni derlerdi annemin tarafi ve babamin tarafi sonra kilo aldim yukkkkk yukkkkk senin genlerin bozuk cocugum dediler ayni kisiler:sopa: gecen yil annem normal kiloda babam ideal kilosundan coookkkk cokkk altinda ablam kardeslerim zayiflar eeee tek kilolu bozuk genli benim o zaman:KK12:kimsede basen gobek yok ondan yane bende hepsi var

e herşey zayıflamak ve istediğimiz şeyleri giyebilmek için tatlım:)
Ben herseyi giyorum efenimmmm belki giyemeden ölücem ne malum demiii yaniii ondan giyerim :KK71:önden giden gobegimi:anneadayı:arkadan gelen totomu hic saklamam zengin derler bakkkkk:KK70::KK70:

Ya kizlar ne diyecem bence spor ve beslenme genleri degistirebiliyor diyim size:dondurma:coookkk zayifken babamin geni derlerdi annemin tarafi ve babamin tarafi sonra kilo aldim yukkkkk yukkkkk senin genlerin bozuk cocugum dediler ayni kisiler:sopa: gecen yil annem normal kiloda babam ideal kilosundan coookkkk cokkk altinda ablam kardeslerim zayiflar eeee tek kilolu bozuk genli benim o zaman:KK12:kimsede basen gobek yok ondan yane bende hepsi var

Ya zaten diyetle sporla falan degismezse bu genler ameliyatla aldiracagim karar verdim :confused:

abbooooooo yandın kızım sen o zaman çocuk doğurunca kalçalar ister istemez birazcık açılıyor:)
Evet ben de öyle olacak diye tahmin ediyorum. Neyse napalım artık :)
Benim genleri degistirmem cok zor. Ne kadar spor yapsam da diyet yapsam da kalca ve basenleri bi yere kadar kücültebildim :)

Bende inanıyorum fiziğimizi değiştirebiliriz.,

Ben herseyi giyorum efenimmmm belki giyemeden ölücem ne malum demiii yaniii ondan giyerim :KK71:önden giden gobegimi:anneadayı:arkadan gelen totomu hic saklamam zengin derler bakkkkk:KK70::KK70:
Bende asla giyemem. Azıcık göbeğimi çıkarsa artık giyilemezler olarak atıyorum kenara daha doğrusu atıyordum. Artık birçoğu rahat oluyor.

Back
X