- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #186.681
aaaa bizim ilacımız bulunmuş :) ama diğerleri iççek bunu bizde onlara bulaşmıcaz :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anam anamtatlım dünden 29 nisandanAy Isigim 200+100 cezası yapmadı daha bugun hepsini yapsın o zaman toplamda 500 olsun şimdi yazdığınla :)
Kuzum ben onu bisiklet olarak hesaplıyım zıplayamayan çekirgeyim ben yani 100 zıplak 15 dk ederse 75 dk oda eder 1 saat 15 dkcanım toplam cezan 500 zıpla çekirge sonrada etiketle beni yaptım diye![]()
Oh yarasın bal şeker olsun , pazar sabah hepimiz kaçamak yaptık sanırımtatlım sorun yok kahvaltıda bugun bende 2 dilim yedim 2 kaşıkta ev yapımı pekmez yedim anacığım yapmış kara dut şekeride az samsundan yolladıydı:)
Bence illa ki almıssındır ucundan :)))Aahh ah keşke annemin genlerini alsaydim![]()
Bence illa ki almıssındır ucundan :)))
abbooooooo yandın kızım sen o zaman çocuk doğurunca kalçalar ister istemez birazcık açılıyor:)Şimdi dikkat ediyorum da o yaşa geldiğimde ne olurum bilemedim![]()
yap kız yap ilk hafta hem listeye girip hem bireysel derece alan çok azdır tatlım çevir pedalları:)Anam anamkendim ettim kendim buldum
![]()
e herşey zayıflamak ve istediğimiz şeyleri giyebilmek için tatlım:)
Ya kizlar ne diyecem bence spor ve beslenme genleri degistirebiliyor diyim sizeAahh ah keşke annemin genlerini alsaydim![]()
Ben herseyi giyorum efenimmmm belki giyemeden ölücem ne malum demiii yaniii ondan giyerime herşey zayıflamak ve istediğimiz şeyleri giyebilmek için tatlım:)
Ya kizlar ne diyecem bence spor ve beslenme genleri degistirebiliyor diyim sizecoookkk zayifken babamin geni derlerdi annemin tarafi ve babamin tarafi sonra kilo aldim yukkkkk yukkkkk senin genlerin bozuk cocugum dediler ayni kisiler
gecen yil annem normal kiloda babam ideal kilosundan coookkkk cokkk altinda ablam kardeslerim zayiflar eeee tek kilolu bozuk genli benim o zaman
kimsede basen gobek yok ondan yane bende hepsi var
yok ya ben hep saklama çabasındayım dar şeyler giyemiyorum utanıyorum totom kocaman:)Ben herseyi giyorum efenimmmm belki giyemeden ölücem ne malum demiii yaniii ondan giyerimönden giden gobegimi
arkadan gelen totomu hic saklamam zengin derler bakkkkk
![]()
Evet ben de öyle olacak diye tahmin ediyorum. Neyse napalım artık :)abbooooooo yandın kızım sen o zaman çocuk doğurunca kalçalar ister istemez birazcık açılıyor:)
Benim genleri degistirmem cok zor. Ne kadar spor yapsam da diyet yapsam da kalca ve basenleri bi yere kadar kücültebildim :)Ya kizlar ne diyecem bence spor ve beslenme genleri degistirebiliyor diyim sizecoookkk zayifken babamin geni derlerdi annemin tarafi ve babamin tarafi sonra kilo aldim yukkkkk yukkkkk senin genlerin bozuk cocugum dediler ayni kisiler
gecen yil annem normal kiloda babam ideal kilosundan coookkkk cokkk altinda ablam kardeslerim zayiflar eeee tek kilolu bozuk genli benim o zaman
yok ya çokta kötüleme bence vucudun çok iyi :)Evet ben de öyle olacak diye tahmin ediyorum. Neyse napalım artık :)
Benim genleri degistirmem cok zor. Ne kadar spor yapsam da diyet yapsam da kalca ve basenleri bi yere kadar kücültebildim :)
Bende inanıyorum fiziğimizi değiştirebiliriz.,Ya kizlar ne diyecem bence spor ve beslenme genleri degistirebiliyor diyim sizecoookkk zayifken babamin geni derlerdi annemin tarafi ve babamin tarafi sonra kilo aldim yukkkkk yukkkkk senin genlerin bozuk cocugum dediler ayni kisiler
Bende asla giyemem. Azıcık göbeğimi çıkarsa artık giyilemezler olarak atıyorum kenara daha doğrusu atıyordum. Artık birçoğu rahat oluyor.Ben herseyi giyorum efenimmmm belki giyemeden ölücem ne malum demiii yaniii ondan giyerimönden giden gobegimi
arkadan gelen totomu hic saklamam zengin derler bakkkkk
![]()