• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaaaaaaaaaaa kızlar ayaklarım titriyor resmen kollontai kollontai morordek morordek yaptım cezamı ve bugunkü sporumu
leslinin 5 big miles videosunu yaptım o ne biçim birşeydir bir ara dalağım fırlıcak sandım boynum tutuldu galiba :) kalbim hala küt küt atıyor ben hergün bu videoyu yapsam 2 aya 55 kilo olurum vallahi :) bu arada 5 mile 8 km yapıyormuş ama çok tempolu 10 km sayılır herhalde:)

Bugün çok mutsuz hissediyorum kendimi özgüven kazanmam lazim ve zaman bekleyince de hiç gecmiyor

Yarın tarti günü silkelen ve kendine gel cekirge :))

aaaaaaaaaaaa kızlar ayaklarım titriyor resmen kollontai kollontai morordek morordek yaptım cezamı ve bugunkü sporumu
leslinin 5 big miles videosunu yaptım o ne biçim birşeydir bir ara dalağım fırlıcak sandım boynum tutuldu galiba :) kalbim hala küt küt atıyor ben hergün bu videoyu yapsam 2 aya 55 kilo olurum vallahi :) bu arada 5 mile 8 km yapıyormuş ama çok tempolu 10 km sayılır herhalde:)

Benim 3 milde bile canım çıktı 5 mile yapsam ruhumu teslim ederim herhalde :ruh:

Kuzum ben onu bisiklet olarak hesaplıyım zıplayamayan çekirgeyim ben yani 100 zıplak 15 dk ederse 75 dk oda eder 1 saat 15 dk :skandal::KK53::KK53: yapıcam yaparım ya :KK28::spor::KK48:

ahahahahah "zıplak" mı iyiymiş :D sevdim ben bunu :D zıplayamayan çekirge :D yaz bunu bence profiline canım ;)

Bence illa ki almıssındır ucundan :)))

Aaahh ördekcimm aaahh bu genlerin gözü kör olsun. Ben napam herkes tontik bizde..7 sülale tostoparlağız :KK51: Bir genetikçi olarak dedim oturup ayıklayayım yok olmadı, ayıklanmıyo anam. Ama incelerken aralarda bol bol inat gördüm lazımlı bazı genler de almışım :D Malum coğrafya asi , 50 kuşaktır inatız karadenizliyiz. Fırsatı avantaja çevirmeliyim bir an önce :KK71::KK6:

bacım yürek yemiş sabah :KK57: 2gün az spor yapayım 3mile bile zorluyo beni.helal sana valla.. dur gaza geldim kalkıp iki oynaklı hareket edeyim ben de :rolleyes::KK9:

Ben görmedim ama o boyla o kiloyla bence mankenden aşağı kalır yanının olmamasılazım.

taaaşşşşşşş tı taaaaaaaşşşşşşşşşşşşşş hatun:)
Tesekkur ederim efenim, manken gibi demeyelim cidden abarti olur da iste artik zayıfladım baya :KK16: eskiden göbek vardi biraz, kalcalar da malum :)
Aaahh ördekcimm aaahh bu genlerin gözü kör olsun. Ben napam herkes tontik bizde..7 sülale tostoparlağız :KK51: Bir genetikçi olarak dedim oturup ayıklayayım yok olmadı, ayıklanmıyo anam. Ama incelerken aralarda bol bol inat gördüm lazımlı bazı genler de almışım :KK70: Malum coğrafya asi , 50 kuşaktır inatız karadenizliyiz. Fırsatı avantaja çevirmeliyim bir an önce :KK71::KK6:
Isminden belli zaten inat olduğun :)) yani genetik tabi ki etkili ama hic kimse de obez doğmuyor ornegin :KK70:
Karadeniz'in neresinden bu arada? :)

canım kilona göre deişiyor bu durum @muska77 derdi ben bazen 3 dilim bile yiyiyorum diye çok çok zçsan ve güne tok başlamak ,stiyorsan 2 dilime sadece kahvaltıda kollontai kollontai de bişey demiyor :)
Hmm doğrudur .. ama 1 iyidir ya ufacık ufacık parçalar halinde yiyorum ben çok yemişim gibi geliyo :D

Maşallah canım. Yarın eksidesin heralde

selam fıstıklar iki gündür giremedim .. anneme bakıyodum cuma hastaneye gittik sonuçları almaya .. sonuçları aldık ama doktorumuz anjiyoya girmiş saolsun başka dr a yönlendirdi çok ilgilendiler ama ne yazıkki ilaçları sisteme girmeyi unutmuşlar ben onları düzeltmeye gittim bu sefer diğer dr izne çıkmış bildiğiniz hastanede bir o yana bir bu yana koşturdum .. sonunda hallettim ama .. dr larada kıyamadım yaa adamların başı davul oluyo resmen bir dünya hasta :(
dünde peynir günümüzdü anneme süt geldi peynirdi lordu yoğurttu 50 kilo sütle boğuştum üstüne annemde yemek yap sonra evde gel yemek yap eşim işten geldiğinde ölee koltukta uyuya kalmışım o da üstümü örtmüş sabah anca kendime geldim..

bugünde ızgara tavuk yedim ama sıcak yediğimden herhalde midemde tutamadım yediğimi maalesef :( hala midem ağrıyo menüm var mı yokmu belli değil yani :(

Back
X