- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #186.701
Ben görmedim ama o boyla o kiloyla bence mankenden aşağı kalır yanının olmamasılazım.yok ya çokta kötüleme bence vucudun çok iyi :)![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben görmedim ama o boyla o kiloyla bence mankenden aşağı kalır yanının olmamasılazım.yok ya çokta kötüleme bence vucudun çok iyi :)![]()
Bişey mi oldu? Mutsuzluğunun sebebi nedir? Unutma herşey kafada-düşüncede bitiyor.Eğer kendine güvenmek istersen bunu başarırsın unutma lütfen.Bugün çok mutsuz hissediyorum kendimi özgüven kazanmam lazim ve zaman bekleyince de hiç gecmiyor
niye canım başladın ya diyete kilo vermeyede başladın daha ne başarabiliyorsun demekki asıl senden başka kimse sana yardım edemez :)Bugün çok mutsuz hissediyorum kendimi özgüven kazanmam lazim ve zaman bekleyince de hiç gecmiyor
taaaşşşşşşş tı taaaaaaaşşşşşşşşşşşşşş hatun:)Ben görmedim ama o boyla o kiloyla bence mankenden aşağı kalır yanının olmamasılazım.
Bugün çok mutsuz hissediyorum kendimi özgüven kazanmam lazim ve zaman bekleyince de hiç gecmiyor
aaaaaaaaaaaa kızlar ayaklarım titriyor resmenkollontai
morordek yaptım cezamı ve bugunkü sporumu
leslinin 5 big miles videosunu yaptım o ne biçim birşeydir bir ara dalağım fırlıcak sandım boynum tutuldu galiba :) kalbim hala küt küt atıyor ben hergün bu videoyu yapsam 2 aya 55 kilo olurum vallahi :) bu arada 5 mile 8 km yapıyormuş ama çok tempolu 10 km sayılır herhalde:)
Kuzum ben onu bisiklet olarak hesaplıyım zıplayamayan çekirgeyim ben yani 100 zıplak 15 dk ederse 75 dk oda eder 1 saat 15 dkyapıcam yaparım ya
![]()
Bence illa ki almıssındır ucundan :)))
tatlım zaten normal değil 5 buyuk mil diyor zaten çok zor:)Benim 3 milde bile canım çıktı 5 mile yapsam ruhumu teslim ederim herhalde![]()
bacım yürek yemiş sabahaaaaaaaaaaaa kızlar ayaklarım titriyor resmenkollontai
leslinin 5 big miles videosunu yaptım o ne biçim birşeydir bir ara dalağım fırlıcak sandım boynum tutuldu galiba :) kalbim hala küt küt atıyor ben hergün bu videoyu yapsam 2 aya 55 kilo olurum vallahi :) bu arada 5 mile 8 km yapıyormuş ama çok tempolu 10 km sayılır herhalde:)
ben 2 ayı geçti 2-3 mile yapıyordum ama 5 mile atladım hemen arada 4 milede var anam 5 mile çok fena ve çok hareketli :)bacım yürek yemiş sabah2gün az spor yapayım 3mile bile zorluyo beni.helal sana valla.. dur gaza geldim kalkıp iki oynaklı hareket edeyim ben de
![]()
Ben görmedim ama o boyla o kiloyla bence mankenden aşağı kalır yanının olmamasılazım.
Tesekkur ederim efenim, manken gibi demeyelim cidden abarti olur da iste artik zayıfladım bayataaaşşşşşşş tı taaaaaaaşşşşşşşşşşşşşş hatun:)
Isminden belli zaten inat olduğun :)) yani genetik tabi ki etkili ama hic kimse de obez doğmuyor orneginAaahh ördekcimm aaahh bu genlerin gözü kör olsun. Ben napam herkes tontik bizde..7 sülale tostoparlağızBir genetikçi olarak dedim oturup ayıklayayım yok olmadı, ayıklanmıyo anam. Ama incelerken aralarda bol bol inat gördüm lazımlı bazı genler de almışım
Malum coğrafya asi , 50 kuşaktır inatız karadenizliyiz. Fırsatı avantaja çevirmeliyim bir an önce
![]()
Çatlamayalım diye bize göstermiyor tabitaaaşşşşşşş tı taaaaaaaşşşşşşşşşşşşşş hatun:)
Maşallah canım. Yarın eksidesin heraldeaaaaaaaaaaaa kızlar ayaklarım titriyor resmenkollontai
Hareketlerde zorlaşıyor hem. Sadece süresi uzamıyorBenim 3 milde bile canım çıktı 5 mile yapsam ruhumu teslim ederim herhalde![]()
5 milin üzerine birdeyürüyüş demek helal vallakızlar ben yürüyüşe gidiyorum öptüm herkesi akşam gelirim artık![]()