• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam fıstıklar iki gündür giremedim .. anneme bakıyodum cuma hastaneye gittik sonuçları almaya .. sonuçları aldık ama doktorumuz anjiyoya girmiş saolsun başka dr a yönlendirdi çok ilgilendiler ama ne yazıkki ilaçları sisteme girmeyi unutmuşlar ben onları düzeltmeye gittim bu sefer diğer dr izne çıkmış bildiğiniz hastanede bir o yana bir bu yana koşturdum .. sonunda hallettim ama .. dr larada kıyamadım yaa adamların başı davul oluyo resmen bir dünya hasta :KK43:
dünde peynir günümüzdü anneme süt geldi peynirdi lordu yoğurttu 50 kilo sütle boğuştum üstüne annemde yemek yap sonra evde gel yemek yap eşim işten geldiğinde ölee koltukta uyuya kalmışım o da üstümü örtmüş sabah anca kendime geldim..

bugünde ızgara tavuk yedim ama sıcak yediğimden herhalde midemde tutamadım yediğimi maalesef :KK43: hala midem ağrıyo menüm var mı yokmu belli değil yani :KK43:
Ayy çok koşturmuşsun canım.Annen daha iyidir umarım.Tekrar acil şifalar diliyorum.Allah annlerimizi başımızdan eksik etmesin.

5 milin üzerine birdeyürüyüş demek helal valla
d_mndc d_mndc duydun mu kızz
Bak ortin neler yapıyor bu hafta fena sonuçlarla gelecek
gelsin yaaa ortime yakışır :kahve:
ben dün yapamadım spor falan :(
kalkıyımda 3 mil yapıyım bari midem fena hareket ettikçee içim sarsılıyo resmen :spor::spor:

Ayy çok koşturmuşsun canım.Annen daha iyidir umarım.Tekrar acil şifalar diliyorum.Allah annlerimizi başımızdan eksik etmesin.
amin canım Rabbim başımızdan eksik etmesin sağlıklı ömürler versin onlara :))
trigliserit yüksek çıktı baya 1087 lerdeydi normali en fazla 200 olmalıymış 1 tane ilaç verdi ama asıl kalpten kaynaklanmıyomus ağrısı kalp sağlam yani en azından kötü bir durum yok .. bel fıtığı ameliyatı olmuştu acaba bacak şişmesi ondan mı diye haftaya salı bide beyin cerrahisinden sıra aldım .. bakalım haftayada koşturma tam gaz devam yeter ki iyileşsin :)

selam fıstıklar iki gündür giremedim .. anneme bakıyodum cuma hastaneye gittik sonuçları almaya .. sonuçları aldık ama doktorumuz anjiyoya girmiş saolsun başka dr a yönlendirdi çok ilgilendiler ama ne yazıkki ilaçları sisteme girmeyi unutmuşlar ben onları düzeltmeye gittim bu sefer diğer dr izne çıkmış bildiğiniz hastanede bir o yana bir bu yana koşturdum .. sonunda hallettim ama .. dr larada kıyamadım yaa adamların başı davul oluyo resmen bir dünya hasta :KK43:
dünde peynir günümüzdü anneme süt geldi peynirdi lordu yoğurttu 50 kilo sütle boğuştum üstüne annemde yemek yap sonra evde gel yemek yap eşim işten geldiğinde ölee koltukta uyuya kalmışım o da üstümü örtmüş sabah anca kendime geldim..

bugünde ızgara tavuk yedim ama sıcak yediğimden herhalde midemde tutamadım yediğimi maalesef :KK43: hala midem ağrıyo menüm var mı yokmu belli değil yani :KK43:
Canim baya yogun geçmiş gunlerin, kolay gelsin vallahi. Annen de en kisa surede iyilesir umarim..

Ben de dun menu yazamadim malesef kusura bakmayin.
Evde normalde biraz fazla yedim ama 0 kacamak; bu sabah simit yedim sadece.
Dun ben de spor yapamadim, bir de evde is cikti o da uzadi calismak zorunda kaldim; yogun gecti gun.
Bu hafta insallah 57lere dogru yol aliyorum, aksam 10'da evde olacagim ama islerim var 3 mile yapma planim var ama bakalim.

kızlar menümü yazıyım ..
kollontai kollontai , morordek morordek , B blanche_ea , nilsub nilsub

sabah
1 yumurta haşlanmış
1 fincan şekersiz çay
1 kk peynir
2 yeşil zeytin
1 dl kepek ekmeği
2 çeri domates

ara yeşil çay 1 fincan

öğlen
yarım ızgara tavuk göğüs
1 bardak soğuk ayran
midemde tutamadım biri sıcak biri buzlu içicek olunca :(

akşam 1 kase mercimek çorbası

spor daha yapmadım ama 3 mil+ 30 bacak 30 bel + 30 kol hareketi yapıcam (tamamlayınca yaptım derim )
su 2,5 lt

Tesekkur ederim efenim, manken gibi demeyelim cidden abarti olur da iste artik zayıfladım baya :KK16: eskiden göbek vardi biraz, kalcalar da malum :)

Isminden belli zaten inat olduğun :)) yani genetik tabi ki etkili ama hic kimse de obez doğmuyor ornegin :KK70:
Karadeniz'in neresinden bu arada? :)
Trabzonluyum canım.. Evet obez doğmuyoruz ama eğilimimiz var maalesef. E malum yemek de bi ritüel bizim milletimiz için sonuçlar ortada..tembellik etmemek azıcık hareket etmek lazım hepıcıgını yenecez o zaman inşallahhh ;)

Merhaba bayanlar ya benim bağırsakları hızlandırmak için napmam lazım ne önerirsiniz :KK43:
kim bilmiyorum sımdı ama birisi hurma demiş bugun..en yenı denenıp ıse yarayan yontem bu sanırım.. bı de bıtkı caylarını deneyebılırsın canım..sınamekı gıbı mesela

zehırlenmemıssındır umarım canım.. malum tavuk en sabıkalılardan bu konuda..yorulmussun baya ama ondan da olabılır belkı.. gecmıs olsun bu arada canım :(

Hareketlerde zorlaşıyor hem. Sadece süresi uzamıyor
evet çok zormuş 5 mile :)

geçmiş olsun canım acaba hastanede falan mikropmu kaptın...
5 milin üzerine birdeyürüyüş demek helal valla
d_mndc d_mndc duydun mu kızz
Bak ortin neler yapıyor bu hafta fena sonuçlarla gelecek
sorma çıktım ama yumurtaları alıyım hemde dediydim çok fena olmuş bacaklarımın üstü normalde ertesi gün ağrır ama nasıl etkili olduysa başladı hemen et kırılmaları:) bu arada yeni geldim herhalde yarın eksi çıkarım çıkmazsamda kas şişmesi olur belki

zehırlenmemıssındır umarım canım.. malum tavuk en sabıkalılardan bu konuda..yorulmussun baya ama ondan da olabılır belkı.. gecmıs olsun bu arada canım :KK43:
evet çok zormuş 5 mile :)

geçmiş olsun canım acaba hastanede falan mikropmu kaptın...

sorma çıktım ama yumurtaları alıyım hemde dediydim çok fena olmuş bacaklarımın üstü normalde ertesi gün ağrır ama nasıl etkili olduysa başladı hemen et kırılmaları:) bu arada yeni geldim herhalde yarın eksi çıkarım çıkmazsamda kas şişmesi olur belki
yok zehirlenme olacağını sanmam eşimde yedi ben sıcak soğuk karıştırdım ondan ayrana buz attım.. mide bayadır soğuk birşey içmeye alışık değil. mideyi üşüttüm sanırım :110:
hastanede mikrop kapmamışımdır canım oturmadım hiç bide ellerimi antibakteriyel jelle temizlerim o tarz yerlere gittiğimde çantamda bulundururum yani.. eve gelincede iğneden ipliğe ben dahil herşey yıkandı ..:temizlik:
mikrop kapıcak kadar samimi olamadım hastaneyle :D

yok zehirlenme olacağını sanmam eşimde yedi ben sıcak soğuk karıştırdım ondan ayrana buz attım.. mide bayadır soğuk birşey içmeye alışık değil. mideyi üşüttüm sanırım :110:
hastanede mikrop kapmamışımdır canım oturmadım hiç bide ellerimi antibakteriyel jelle temizlerim o tarz yerlere gittiğimde çantamda bulundururum yani.. eve gelincede iğneden ipliğe ben dahil herşey yıkandı ..:temizlik:
mikrop kapıcak kadar samimi olamadım hastaneyle :KK70:
aman kapma zaten Allah korusun :)

kollontai kollontai morordek morordek d_mndc d_mndc
sabah 2 hurma 1 bardak su
kahvaltı 1 kk peynir 5-6 dilim domates salatalık 6-7 zeytin 2 dilim köy ekmeği
öğlen 1 yeşil elma 1 kase yoğurda 1 yk sade yulaf ezmesi
ara 1 salatalık
akşam 5-6 yk menemen 2 yaprak marul 1 bardak ayran
spor 5 big miles +30 dk yürüyüş
su 2 lt

Kiz senin menuler harika ben bu menulerle olsam 1 ayda 10 kg veririm herhalde. Cok sabirlisin maşâallah. Yavas gidiyor ama pes etmiyorsun

Ben de dun menu yazamadim malesef kusura bakmayin.
Evde normalde biraz fazla yedim ama 0 kacamak; bu sabah simit yedim sadece.
Dun ben de spor yapamadim, bir de evde is cikti o da uzadi calismak zorunda kaldim; yogun gecti gun.
Bu hafta insallah 57lere dogru yol aliyorum, aksam 10'da evde olacagim ama islerim var 3 mile yapma planim var ama bakalim.
Dun spor yapmadıgın icin 200 zıplama, bugun simit yedin peki spor yaptın mı? :) Eger o da yoksa 200 daha toplam 400 :))
nilsub nilsub

Bugün disarlarda gezerken bol bol nefsimi terbiye ettim ben biliyor musunuz sevgili kaptanlarim :KK43:
Aferin cekirge, nefsi köreltince gerisi geliyor ;)
kızlar bende yarın dişçiye gidicem dolgu olucak öğleden sonra gelirim haberiniz ola siz bensiz duramazsınız şimdi :KK74:
Gecmis olsun, duramayız tabi bizi merakta bırakma :)

Sabah 10 da
20160501_095048.webp

12.30 da
1 yesil elma

16.30 da
10 kuru dut
2 kayısı

aksam 19 da
1 kaseden az tarhana çorbası
1 kase salata
3 tane minik tursu

2lt su
spor ev yerlsetirme. Insaallah yarin bitiyor
nilsub nilsub 300 ip atlama yapildi tatlim
morordek morordek
kollontai kollontai

Kiz senin menuler harika ben bu menulerle olsam 1 ayda 10 kg veririm herhalde. Cok sabirlisin maşâallah. Yavas gidiyor ama pes etmiyorsun
tatlım benim böbreğimin biri yavaş çalışıyor ondan yavaş veriyorum birde 3 aydır diyetteyim o yüzden vucud alıştı başlarda çok iyi vermiştim:)

Back
X