• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Neyse biraz spora yuklen, biraz da yediklerine dikkat edip öyle tartıl madem. Ben de bu gece dönüyorum, cumaya kadar dikkat edip o gün mü tartılsam diye düsündüm :)
eğer wc ye çıkarsan evinde tartıl değilse cumaya kadar tartılma bence ama yediklerine de dikkat et
iyi bari zayıflamışsın demişler :) sapıtmalarımızı kimse anlamadığı sürece problem yok bence :)))
:) öyle ama sapıtmaların sonucu fena oluyo
bayıldım buna ben yaaaa
Kizlar az once doktordan geldim gecen hafta asiri basagrisi bulanti gozlerimde yanmayla doktora gittim bide beynimdeki likk likk ses geliyordu bugun test sonuclarim gelmis su zehirlenmesiymis 4 litre icip 700mlde ekstra bitki cayi yada detoks suyu hazirlayip icmistim bugun kesinlikle hepsi icinde 3 litre ic dedi aman haaa dikkat edin şekerler:KK68:
geçmiş olsun tatlım yaaa

Kaptanım sormayın ben de 5 gündür annemin yanındayım, cok kötü oldu valla. Kaç kilo artıdayım diye merak ediyorum. Regl olamamanın da etkisi var tabi. Burada tartı yok ama dönüste de tartılmaya korkuyorum :KK17:

Sen hala mi regl olmadin

kızlar az önce muska ile konuştum eve çıkmışlar annesi tedaviye cevap veriyormuş evden gidiş geliş yapacaklarmış sesi çok iyi idi kollontai de ctesi aradığında yanında dr lar varmış konuşamamış kusura bakmasın diyor
bu arada sizlere çok selamı var dua etsinler kızlar diyor

kızlar az önce muska ile konuştum eve çıkmışlar annesi tedaviye cevap veriyormuş evden gidiş geliş yapacaklarmış sesi çok iyi idi kollontai de ctesi aradığında yanında dr lar varmış konuşamamış kusura bakmasın diyor
Yaa cok sevindim bu güzel habere. Umarım daha da iyi olur, dualarımız onunla :dua:

oooh çok iyi Allah şifa versin inşallah...

Şükür Allah yardımcıları olsun hastalarına acil şifa versin

Cezayı neden aldığımı öğrenebilirmiyim?
tatlım hatırlamıyorum desem bana kızar mısın :( hatırlamadığım için istersen atlamayabilirsin, ama atlarsan senin için kar :) nilsub nilsub arkadaşımız bu cezayı yapıp yapmayacağına kendi karar verecek

canım baktım ama göremedim..tekrar etiketlermisin..
canım o kadar çok mesaj attım ki sana, lütfen ilk sayfadaki kuralları tekrar oku ve ona göre katılım sağla, tekrar diskalifiye olmanı istemem, ama geçmişi okumak kurallardan biri, izin sürecin bittiği için bundan sonra hergün en az 5 mesaj yazman gerekli ve menü su sporunu bildirmen lazım.

ben de konuştum az önce kaptanım, dediğin gibi çok iyi geliyordu sesi, umarım daha da iyi olurlar.

tatlım hatırlamıyorum desem bana kızar mısın :KK43: hatırlamadığım için istersen atlamayabilirsin, ama atlarsan senin için kar :) nilsub nilsub arkadaşımız bu cezayı yapıp yapmayacağına kendi karar verecek

canım o kadar çok mesaj attım ki sana, lütfen ilk sayfadaki kuralları tekrar oku ve ona göre katılım sağla, tekrar diskalifiye olmanı istemem, ama geçmişi okumak kurallardan biri, izin sürecin bittiği için bundan sonra hergün en az 5 mesaj yazman gerekli ve menü su sporunu bildirmen lazım.

ben de konuştum az önce kaptanım, dediğin gibi çok iyi geliyordu sesi, umarım daha da iyi olurlar.
Atlamak atlamamak mesele değilde hani nerde yanlış yaptığımı merak etmiştim.Sporum ,suyum tamdı menülerimde gayet iyiydi :) neyse atlıycaz artık

Kizlar az once doktordan geldim gecen hafta asiri basagrisi bulanti gozlerimde yanmayla doktora gittim bide beynimdeki likk likk ses geliyordu bugun test sonuclarim gelmis su zehirlenmesiymis 4 litre icip 700mlde ekstra bitki cayi yada detoks suyu hazirlayip icmistim bugun kesinlikle hepsi icinde 3 litre ic dedi aman haaa dikkat edin şekerler:KK68:
kaç gündür diye diye dilimde tüy bitti..çok fazla içmeyinnn..geçmiş olsun canım

daha iyi haberlerini de alırız tez zamanda inşallah

Allah şifa versin tez zamanda

tatlım hatırlamıyorum desem bana kızar mısın :KK43: hatırlamadığım için istersen atlamayabilirsin, ama atlarsan senin için kar :) nilsub nilsub arkadaşımız bu cezayı yapıp yapmayacağına kendi karar verecek

tamam canim soyledigim gibi katilimda sikinti olmayacak..duzenli bildirim yapicam..ama calistigim icin surekli internette olamiyorum..siz de bu konuda anlayisli olursaniz cok sevinirim..uzerime duaenleri yapmaya caliscam..

Ben bittim isler bitmedi yahuuuu.....
Kilo olarak bende artidayim.
cuma 83.3
cumartesi.84.6
pazar 85.3
pazartesi 84.1
ne acayip degilmi ben de merakla bekliyorum cuma gunu ne cikacak tartida
Çok ilginç yaa hergün aynı saatte tartılıyosun dimi.sabah mesela aç karna tuvalete çıktıktan sonra aynı kıyafetlerlemi tartılıyosun?bu kadar değişim ya çok düzensiz yeyip içiyosun,yada farklı saatlerde ölçüm yapıyosun,yada tartı bozuktur ondandır :)

Ben bittim isler bitmedi yahuuuu.....
Kilo olarak bende artidayim.
cuma 83.3
cumartesi.84.6
pazar 85.3
pazartesi 84.1
ne acayip degilmi ben de merakla bekliyorum cuma gunu ne cikacak tartida

Tartin bozuk olmasın canım. Bu kadar farklı sonuc çıkmaması lazım

Back
X