• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ben verdiğim listeyi yapacakdım vazgeçtim ben listeye bağlı kalamıyorum kaç kez diyetisyene gittim olmadı :kızgın:
Sabah
Domates
Salatalık
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 yemek kaşığı yulaf kepekli omlet
Öğle
Yeşil mercimekli bol yeşillikli salata
3 yemek kaşığı ıspanak yemeği
2 su bardağı yoğurt:KK50:
Akşam
Salmon balığı
Yağsız bol limonlu salata:KK54:
2.800 ml su
10 bin adım bugün olmuşmu menüm :-)

günaydın beybiler,

ayyy bir uyku hali var üstümde miskin miskinim

kollontai kollontai cezayı yapamadım dün işim çıktı bu gün inşallah....

dünkü menümü de hatırlamıyorum haaa

sabah
tavada 1 yumurta
domates alatalık

öğlen 1 dilim tam buğday ekmekten peynirli sandviç
yanına 3-4 salatalık

akşam
bol salata

su 2lt
spor 25 dk leslie
Aaa normal kahvaltı yapmıssın :KK45:
Kızlar ben verdiğim listeyi yapacakdım vazgeçtim ben listeye bağlı kalamıyorum kaç kez diyetisyene gittim olmadı :kızgın:
Sabah
Domates
Salatalık
Öğle
Akşam
Salmon balığı
2.800 ml su
Senin menülerin genelde iyi oluyor zaten, boşver listeyi falan ;)

Sabah
Domates
Salatalık
Öğle
Akşam
Salmon balığı
2.800 ml su

salmon balığı ne ola ki... zengin işte balığı bilem farklı dağalın uleyynnn....

Aaa normal kahvaltı yapmıssın :KK45:

Senin menülerin genelde iyi oluyor zaten, boşver listeyi falan :KK66:
Sağol bebişim:-)bu listeler için bitirmediğim kitap kalmadı ingilizlerin bile kitaplarını alıp okudum belki yabancılar bizden farklı birşeyler yiyordur diye sağlıklı beslenme kursları yaptım sertifikalarım bile varda :KK31:uygulamaya gelince recep ivedik hesabı dnma tersdi annamdan bile yaşlı gösterince yüz olarak değil beden olarak şimdi kafama dank etti:rolleyes:

Türkiye'de somon da pahalı bacım, oraları bilemeyiz tabi :KK45:
Burdada çokkkk pahalı deniz ürünleri balık özellikle acayip pahalı bak kıyma 20 liraya denk geliyor türkiye parasıyla kırmızı ette 30 liraya denk geliyor bu somon 60-70 liraya denk geliyor ama kırmızı eti sevmiyorum ben ondan mecbur alıyorum yoksa kaslarım nasıl güçlencek ilaç alsam aynı para bari bu doğal:dondurma:

salmon balığı ne ola ki... zengin işte balığı bilem farklı dağalın uleyynnn....
Betüş bak ne dicem kankim bizim burda düğünlerde kral sofrası kuruluyor önce atıştırmalık binbir çeşit soslar yanında farklı kültürlerden ekmek çeşidi sonra sıcak yemek ardından soğuk soslar içeçekler çerez gelir sen türkiyeden gezmeye gelen karı koca aç kalmayalım diye tıka basa doyurup karınlarını gelmişler:halay:aman allahım bizde türkiye gibi zannettik dediler kimi bakar kimi kapar pasta meyvesuyu var diye yemişler neyse acılı lübnanlılara ait sos var masada adam bana sordu bacım bu nasıl tadı acımı lezzetlimi dedi koca tabak tabiki bende hiç tavsiye etmem hiç güzel değil dedim:KK12:adam önce tabağa sonra yüzüme bakdı :olamaz:çünkü tabağın yarısını yediğim için bu nasıl beğenmemezlikse tabağın yarısını yemişim :KK61:rezil oldum :KK23:her sos 3 kişilik yada 4 kişilik ayarlanmış

Betüş bak ne dicem kankim bizim burda düğünlerde kral sofrası kuruluyor önce atıştırmalık binbir çeşit soslar yanında farklı kültürlerden ekmek çeşidi sonra sıcak yemek ardından soğuk soslar içeçekler çerez gelir sen türkiyeden gezmeye gelen karı koca aç kalmayalım diye tıka basa doyurup karınlarını gelmişler:halay:aman allahım bizde türkiye gibi zannettik dediler kimi bakar kimi kapar pasta meyvesuyu var diye yemişler neyse acılı lübnanlılara ait sos var masada adam bana sordu bacım bu nasıl tadı acımı lezzetlimi dedi koca tabak tabiki bende hiç tavsiye etmem hiç güzel değil dedim:KK12:adam önce tabağa sonra yüzüme bakdı :olamaz:çünkü tabağın yarısını yediğim için bu nasıl beğenmemezlikse tabağın yarısını yemişim :KK61:rezil oldum :KK23:her sos 3 kişilik yada 4 kişilik ayarlanmış

oraya beni de alın yaaaa :))) en sevdiğim şey açık büfe :)))

Menüm kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Sabah
1 bardak süt
Yarım muz

Öğle
Bir tabak salata bir dilim ekmek

Aralarda : büyük bir bardak ayran Bir ceviz 4 tane biskolata

Akşam:
2 tabak mercimek çorbası
( Boğaz'larım felaket şişmiş hastayım o yüzden sıcak iyi geldi napıyum kızmayım)

Su 2 lt
Spor: 30 dk yürüyüş+ alışveriş
canım bu menulerle seni listeye alamayız biliyosun degil mi? simdi ilk haftalar oldugu icin veriyosun yesende ben de ilk diyete basladıgımda her hafta iki kilo veriyodum, ama 65 ten sonra nasıl verirsin bu menulerle onu bilmiyorum!

Günaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah :) kızlar naber benim moralim çok bozuk ya kollontai kollontai tatlım bu sabah 77çıktım ya bu nedir imkansız yaaa neden olduki acep böyle ?
gideyim de az daha duvarlara vurayım kafamı :(

Ne kadar sinir bozucu birsey canim. En iyisi hergun tartilmamak. Ya bu pazartesileri tartilmak mecbur mu degilse tartilmayacam cunki. Cumadan cumaya iyi gelir bana
yok p.tesi tartıl, yoksa h.sonu kacamakları nasıl anlasılacak, sen bence mutlaka tartıl hemde ona goree tedbir al !

Günaydın kızlar
Dün menümü paylaşamadım hemen paylaşayım
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub @blanche_ea

Sabah: 1 dilim ekmek +1 kk peynir+domates,salatalık,biber,maydonoz,dereotu

Öğlen:1/4 kase çorba +1 porsiyon fırında haşlama kuşbaşı+1 kase salata

ara:1 orta boy muz+1 dibek türk kahvesi şekersiz

Akşam: Büyükçe bir tabak salata+2 kk kadar haşlama tavuk+ yarım kase yoğurt

Akşam yemeğinden sonra 1 kupa sütten nescafe içtim kızlar. Ben akşam yemeğini en geç 6 da bitiriyorum.
SU:3 lt üstü
Spor: Dün spor yapamadım kızlar bugün telafi edicem artık
nilsub nilsub cumartesiden bu yana toplamda 400 adet cezam vardı onlar tamam.300 ü cmt si kaçamağından.100 de dün kollontail yazmış nedenini bilmiyoruz ama :) dünkü sporun cezasını da bugün yazarsınız artık bugün hallederim .
200 zıpla tatlım spor yapmadıgın icin, spor yerine gecsin ;) nilsub nilsub

günaydın arkadşlar..
dünkü menüm..
sabah:1 yumurta söğüş 2 dilim tam tahıllı ekmek çay 3 adet zeytin
arada 1 yeşil elma
öğlen 5 kaşık taze fasülye 2 dilim tam tahıllı ekmek bier bardak ayran
arada 2 cevzi
akşam 4 adet fırında tavuk baget ayran..
canım 4 dlm ekmek cok fazla bugun fazladan yuruyus yap
günaydınnnn
morordek morordek nilsub nilsub kollontai kollontai @muska77 @blanche_ea ayy daha yazacam da sığmayacak diye korkuyorum nasılsınız umarım iyisinizdir :KK66:
dünki menümü yazayım hemen
sabah:tb ekmeğine sandvich,şekersiz çay
öğlen:mercimek çorba ,2 kaşık pilav,kola ZERO,2 kaşık türlü
akşam:schafer grill pan tavada yağsız tavuz ızgara (reklam gibi oldu ızgara tavuk desem hazır gibi algılanıyor ) yoğurt ekmeksiz ...:lülülü:
bu cuma -1 le ben gelcem görürsünüz :dua:
gel canım -1 le ama seni listeye almama sebebim cok az veermis olmandı senin kilonda diyete yeni baslayan biri her hafta 2 kiloya yakın verir normalde :(

Back
X