• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım bu menulerle seni listeye alamayız biliyosun degil mi? simdi ilk haftalar oldugu icin veriyosun yesende ben de ilk diyete basladıgımda her hafta iki kilo veriyodum, ama 65 ten sonra nasıl verirsin bu menulerle onu bilmiyorum!

gideyim de az daha duvarlara vurayım kafamı :KK43:

yok p.tesi tartıl, yoksa h.sonu kacamakları nasıl anlasılacak, sen bence mutlaka tartıl hemde ona goree tedbir al !

200 zıpla tatlım spor yapmadıgın icin, spor yerine gecsin :KK66: nilsub nilsub

canım 4 dlm ekmek cok fazla bugun fazladan yuruyus yap
gel canım -1 le ama seni listeye almama sebebim cok az veermis olmandı senin kilonda diyete yeni baslayan biri her hafta 2 kiloya yakın verir normalde :KK43:
ama ben ömrümce hep diyetik beslendim vücudumu şaşırtmam lazım yağ tuz şeker zaten yok sebze ağırlıklı beslenirim beden beni tanıyınca iki kiloyu çıkarıp teslim etmiyor elime işte:D

ama hafta sonuda dikkat etmen lazım serbest diye gömülürsen 5 günde verdiğin kiloyu geri alırsın canım:)

evet canımdün gittim kanal tedavisi ve dolgu oldu iyiyim çok şükür sen nasılsın:?

sağol canım:)

sağol tatlım geçti şükür:)

tamam canım yapınca yazarsın:)

sağol kuzum eee annenin yanında olucak o kadar dönünce verirsin sen:)

şu kolayı bi bıraksan :KK43:

yok kız bişe yemedim dün dişçiye gittim dolgu oldu eve geldim 3 saat bişe yeme demişti zaten

alın günahımı alın :KK43:

konuş gelinciğim kaçamak yapmaz anneciğim de:)
zerokine sıffııır şeker :D

zerokine sıffııır şeker :KK70:
yinede asitli ve tatlandırıcı var asidin vucuda neler yaptığını biliyoruz bir tarafta sebze ağırlıklı beslenirim diyorsun bir taraftan ha bire zero içiyorsun sence masum bir içecekmi diyetteyken asitli içeceklerin kesinlikle bırakılması söyleniyor biliyosun bunları bence sen ama işine gelmiyor :)

yinede asitli ve tatlandırıcı var asidin vucuda neler yaptığını biliyoruz bir tarafta sebze ağırlıklı beslenirim diyorsun bir taraftan ha bire zero içiyorsun sence masum bir içecekmi diyetteyken asitli içeceklerin kesinlikle bırakılması söyleniyor biliyosun bunları bence sen ama işine gelmiyor :)
len habire içtiğimi nerden çıkardınkine:63::63:
:eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence: :D

ama sende 62 li rakamları görücen tamam mı?

hayatta göremem 63 ü bile daha hiç görmedim :)) 63.9999 a bile razıydım 64..00000 oldu o olmadı parendeler attım olmadı.... 63 olcam daaa o sabitlencekteee..... 62 zor.... 63 e razıyım göriim nolur gmriim...

Back
X