• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sesli güldüm manyak yahu hdi git iste şişmanların bile kocası var:KK70:

onu demiyim ihaleye fesat karıştırmış olurum... gerçi kalbim biliyo içimden geçmiyo değil yani.... ayyy bu tipsiz bile evlendi ben nasıl kaldım dediğim oldu... belki böyle dedim diye olmuyo ayyy benim devreler yandı galiba :))

şu filmde bitmedi gitti...

yok ya ben başladım 3 dk dalağım şişti bacım:KK70:
iveeet bitirdim geldim, video efsane 57 kilo olana kadar yaparım bunu arada jillian yerine yaparım, acayip ter attırıyo hakkaten 500 kalori yakmısımdır bence ;) kondusyonunu leslie 5 mile le yukseltip ufak ufak yapabilirsin, ama saglam kondusyon olması lazım full zıplama atlama :) hareketleri %90 dogru yapabildim ama :( bikac defa daha yapayım tam olur ;)

Gene ceneniz düşmüş yaa, oku oku bitmedi :işsiz:
Merhaba hanımlar :)
Kahvaltım;
1 ince dilim tam buğday ekmeği
1 dilim ananas
1 adet zeytin ( 4 tane koydum ama tuzlu geldi 1 tanesini yiyebildim)
1 adet burgu peynir
4 topi peynir
1 yk lor peyniri
1 tk bal

Ara ; 5 adet çiğ badem

Akşam;
1 kepçe salçasız 1 tk yağlı mercimek çorbası
1 kase bulgur pilavı ( kase ufak )
1 haşlanmış baget ( derisi ayrılmış )
1 bardak ayran

Spor : 1 saat yürüyüş yapıldı eğer iyi olursam yatmadan squat ve thigh gap egzersizleri yapıcam..
Su: 2 ltyi geçti

Herkese tekrar iyi kandiller.
Sen bi 100 zipla canim aksamki bulgurdan dolayi :KK66: nilsub nilsub
hello beni update edin yahu, kim kimle iddiaye girdi nesine :KK70:
yarindan itibaren duzenli katilimima donuyorum :)

4 gun menu yok, 3 gun sporum yok; yaz kaptanim ya cezam 400 falan degil yani 200'erden desen sanki en az 1400 morordek morordek nilsub nilsub :KK43:

Yaz sen ben yapacagim :) Ne yedigim, ne yemedigim belli degil o yuzden menu paylasmiyorum bugun :KK70:
Yarindan itibaren buradayim.
Valla 1400le basladim hadi 1500 olsun derken 1750de karar kıldım beybi. Cok dersen indirim yaparim :KK53:
Bu hafta 58.5 hedefliyorum beybi :)
Ama bana odem atici bir seyler onerin bu 3 gun ya, baya bir siddetli regldeyim bir de haftasonu arkimin dugunu var; boyle butun suyumu atmak istiyorum. Yuzum incecik olsun, ananas aldim baska ne ?
Yahu sen daha gecen gun de regl degil miydin? Benim gelmeyenler senden mi geliyor nedir :KK70:
600 zıpladım hakettim o nazarı etcem işte....

deme simit deme bağzı martılar üşüşçek şimdi....
Gene çekiştirmiş beni arkadan arkadan :p
üşüşse ne olcek hatun mezun oldu bizim gibi tembel mi:)
Son zamanlarda cok tembelim valla :işsiz: bugun biraz hareket berekettir diye yogami yaptim, zipladim hopladım falan. Hava guzel olsa bisiklet binecektim de şakır şakır yagmur yağdı
mübarek gün benden paydos.... şimdi gidip abdest alayım koca isticem daha.....zayıf ama yalnız ne işe yarıcak öyle :)
Hahaha ilahi Betus ya :KK70:
Hadi bakalim kabul olur dualarin insallah :))

azcık zenginlikte istiyim... hatta zengin koca istiyim ikisi bir arada olsun......
Yavrum bu yıl koca istersin gelecek yılda şu kayınvalide kayınpeder görümce kayınlarımı benden uzak tut yarabbim görümcemlerin laf sokmalarından eltimlerin fesatlıklarından kv kpederin çok bilmişliklerinden bıkdım yarabbim ne olur uzak tut tüm onların kötülüklerinden koru beni diye ahanda böyle dua edersin:dua::dua: yaaaa yokmu şöyle ağaç kovuğundan çıkma erkikkkkk asıl sen öyle birşey iste kuzum neme lazım elin zengin şımarık züpbesiiii adam edene kadar ömrün biter :dondurma:

Gene ceneniz düşmüş yaa, oku oku bitmedi :işsiz:

Sen bi 100 zipla canim aksamki bulgurdan dolayi :KK66: nilsub nilsub

Valla 1400le basladim hadi 1500 olsun derken 1750de karar kıldım beybi. Cok dersen indirim yaparim :KK53:

Yahu sen daha gecen gun de regl degil miydin? Benim gelmeyenler senden mi geliyor nedir :KK70:

Gene çekiştirmiş beni arkadan arkadan :p

Son zamanlarda cok tembelim valla :işsiz: bugun biraz hareket berekettir diye yogami yaptim, zipladim hopladım falan. Hava guzel olsa bisiklet binecektim de şakır şakır yagmur yağdı

Hahaha ilahi Betus ya :KK70:
Hadi bakalim kabul olur dualarin insallah :))

1750 iyi yavrum ya atlarim ben, 50sini atladim kaldi dun 1700. Ohannes diyorum ama devam devam.

Ya benim reglim yeni geldi, evet 1 aydir regl oluyorum da az azdi simdi baya sular seller diyebilirim; insallah bitecek artik valla bunaldim!

o degil de sizle de paylasmak istedim, bu ara kimle karsilassam bana cok inceldigimi soyluyor; valla sirrimi soylemedim ama en buyuk sirrim burasi arkadaslar :KK70: Sagolun varolun; yasasin ziplamak.

Ben de kendime kestigim 1400 cezama baslayayim yavastan, morordek morordek sen daha fazla dersen daha fazla olsun :KK70:
Aynen canım katılıyorum rabbim bizlere yardımcı olan tüm kızlarımızın ne isteği varsa versin :dua:bu yol o kadar uzun yorucu pes ettiricikiiiii bizleri bu yolda yalnız bırakmayan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler:KK36::KK36:yoksa çokdan pes etmiştim ben çokdannnn bin tane diyetisyene değişmen ne öyle ver listeyi gel haftaya hesabı bi kerem destek lazım motivasyon lazım burda kat kat var hepinizi seviyorum görmeden hemdeeeeee:rolleyes::rolleyes:

Aynen canım katılıyorum rabbim bizlere yardımcı olan tüm kızlarımızın ne isteği varsa versin :dua:bu yol o kadar uzun yorucu pes ettiricikiiiii bizleri bu yolda yalnız bırakmayan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler:KK36::KK36:yoksa çokdan pes etmiştim ben çokdannnn bin tane diyetisyene değişmen ne öyle ver listeyi gel haftaya hesabı bi kerem destek lazım motivasyon lazım burda kat kat var hepinizi seviyorum görmeden
hemdeeeeee:rolleyes::rolleyes:
Aynen canım benim bende diyetisyene gittim ama başarılı olamadım sıkılıp bıraktım ama burası süper motivasyon yönünden ben size yoldaşlarım diye boşuna demiyorum ;)

Back
X