• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar.İşler yoğun bu ara akşamlarıda erken uyuyorum yorgun hissediyorum kendimi mevsim geçişi olduğundanmı,yağmurlu havalardanmı nedir böyle bi enerjisizim :KK43: Neyse dünkü menümü paylaşayım
morordek morordek kollontai kollontai nilsub nilsub @blanche_ea

Sabah: 1 simit +1 kk peynir+domates,salatalık,maydonoz,biber

öğlen:yarım kase çorba+1 porsiyon musakka+yarım kase cacık+1 tabak salata
ara:1 ceviz+2 kuru incir
Akşam: Salata+2 kk tavuk haşlama
ara:Yarım kase yoğurt+1 bardak tarçınlı süt
Spor:1 mil leslie+100 zıplama
Su:3lt üstü
simitten ve sporun az oldugu icin 100 ceza nilsub nilsub

günaydın arkadaşlar..
dünkü menüm
sabah 1 yumurta 2 dlim tam tahıllı ekmek söğüş az peynir zeytin
arada elma
öğlen 6 kaşık kabak yemeği 1 dlm ekmek 1 bardak ayran
arada 3 cevzi
akşam 4 kaşık kuru fasülye ayran 1 dilim ekmek..
canım sabah yiyosun tamam da oglen ve aksam yeme bari, kilon fazla olmasına ragmen gr gr veriyosun hala :(

canım sabah yiyosun tamam da oglen ve aksam yeme bari, kilon fazla olmasına ragmen gr gr veriyosun hala :KK43:
ama ben yavaş vermek istiyorum..hızlı verince hızlı alıyorum..
yoksa hafta en az 2 kilo verecek bir metabolizmam var..ben geçen yuıl öyle verdim..1 ayda 8 kilo gitti..ama o benim yaşam biçimim değil..ben bunu yaşam biçimim yapamam..bu nedenle yavaş yavaş ama emin olarak vermek istiyorum..

günde 4 dilim tam tahıllının çok olduğunu düşünmüyorum..
eğer ortalamayı düşürüyorsam zararım varsa size ben gruptan ayrılabilirim..
hızlı bir şekilde vermek istemiyorum..

ama ben yavaş vermek istiyorum..hızlı verince hızlı alıyorum..
yoksa hafta en az 2 kilo verecek bir metabolizmam var..ben geçen yuıl öyle verdim..1 ayda 8 kilo gitti..ama o benim yaşam biçimim değil..ben bunu yaşam biçimim yapamam..bu nedenle yavaş yavaş ama emin olarak vermek istiyorum..
haftada 2 demiyorum canım zaten, saglıklı olan haftada 1 kg vermek :)

Z zynp1980 canım katılımın nerdeyse hic yok, sana yazdıgım mesajların hicbirine cevap yazmadın, bu sekilde devam edersen seni bu hafta diskalifiye etmek zorunda kalıcam bilgin olsun

Ay bugün bende tembellik yaptım sabah kızı okula adamı işe yolladım yattım hava çok kapalıydı biraz önce kalktım sofradayız:) oğluşumla

canım sabah yiyosun tamam da oglen ve aksam yeme bari, kilon fazla olmasına ragmen gr gr veriyosun hala :KK43:
Bu ara çok enerjisizim yaa canım hiçbişey yapmak istemiyor, havalardan galiba :( o sporuda zorla yaptım resmen.Sporumu çoğaltmam lazım en azından günde 1 saate tamamlamam lazım biraz daha zorlamam lazım kendimi.

gunaydın hanımlar, takım da 20 kisi var a yarısı ortalıkta yok, nasıl olacak? morordek morordek bu hafta 5 arkadas listeye girecek acaba mesaj sayılarına bakma imkanın var mı?
Cumadan itibaren mesaj sayılarını yazıyorum. 6 günlük bir zaman dilimine baktıgım icin en az 30 mesaj olmalı diye düsünerek, 30'un altındakileri kırmızı ile belirttim.
@deryalimm07 - 22
Z zynp1980 - 4

T tatlitambak - 42
savurgan savurgan - 37
Y Yuppiyayye - 40
M melampusefe - 21
parkbyull parkbyull - 31
denizmineymis denizmineymis - 38
Ay Isigim Ay Isigim - 35
inatettimolacak inatettimolacak - 32
M minnakkelebekim - 94
A ayhan zeynep - 17
T turkis94 - 1

Ben mi ya
Ben mi yanlış biliyorum canım en sağlıklısı haftada 500gr diyorlar tv doktorlar..

En az 500 gr en fazla 1 kilo diyorlar. Ama benim sular seller gibi gidiyor. Halbuki diyetisyenin zsmaninda soylediklerini uyguluyorum.

Ben mi ya
Ben mi yanlış biliyorum canım en sağlıklısı haftada 500gr diyorlar tv doktorlar..
Evet bence de 500 gr iyidir
Arkadaşlar benim en büyük sorunum basenlerim, geniş duruyor kalçalarım.Onun için önrebileceğiniz,test ettiğiniz bir spor varmı? En azından destek olarak onu yapayım
Kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş diyorum buna :KK53:

Back
X