• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

En az 500 gr en fazla 1 kilo diyorlar. Ama benim sular seller gibi gidiyor. Halbuki diyetisyenin zsmaninda soylediklerini uyguluyorum.
Canım bence sen şu an ödemlerini atıyorsun.Hızlı gitmesi normal.Yakında düşecek hızın işte o zaman asıl yağ yakmaya başlayacaksın.Bende 1 kg dan fazlasını sağlıklı bulmuyorum.Yağdan gitmesi kasları çok kaybetmemek için fazla kilo vermemek lazım

Hadi yaa sendemi :) benim leğen kemiğimde geniş işin kötüsü ne kadar uğraşsamda geniş duracak gibi kalçalarım :KK43:
Gel bacım seninle büyük leğen kemikliler ve büyük basenliler grubu kuralım.
d_mndc d_mndc de bizden :KK19:

Canım bence sen şu an ödemlerini atıyorsun.Hızlı gitmesi normal.Yakında düşecek hızın işte o zaman asıl yağ yakmaya başlayacaksın.Bende 1 kg dan fazlasını sağlıklı bulmuyorum.Yağdan gitmesi kasları çok kaybetmemek için fazla kilo vermemek lazım

Diyetisyende aynı şeyleri soylemisti o zaman. o donemde ben de 1 kilo veriyodum sadece ama 65 kiloydum. Ben ilk defa 80leri gördüm ondan sanırım vücudum kurtulmak istiyor hemen. 75ten sonra yavaslayacagini düşünüyorum.

Diyetisyende aynı şeyleri soylemisti o zaman. o donemde ben de 1 kilo veriyodum sadece ama 65 kiloydum. Ben ilk defa 80leri gördüm ondan sanırım vücudum kurtulmak istiyor hemen. 75ten sonra yavaslayacagini düşünüyorum.
Tabi çok yüksek kiloda olanlar, gün içinde çok fazla kalori alanlar 1 den fazla verirler.Şimdi 100 kg luk birinin verdiği kilo miktarı ile 70 kiloluğun verdiği farklı.Aslında kişiye göre çok değişiyor.Vücut yüzdesine bakmak lazım mesela burda %0,3 aşağısı kabul edilmiyorya bi mantığı vardır herhalde :-)

Gel bacım seninle büyük leğen kemikliler ve büyük basenliler grubu kuralım.
d_mndc d_mndc de bizden :KK19:
Benide yağlı göbekliler grubuna at :63:o bi gitse jennifer lopez olcamda ahhhh ahhhh nerdeeeee:halay:sizde kim kardashian gibi gezin baculuklar karııı totosuyla ünlü ne diyonuz sizzz 1.55 lik boyundan kim bahsediyor kimse ama ooo toto basen yokmu tüm avrupayı yaktı kavurdu:KK70::KK70:

günaydınlarrrr

tatlım aydın a geçmedim uçakla izmir e ordan kuşadasına geçtim ama aydın güzeldir iş için zamanında çok gitmiştim
Kuşadası mı :21::21: geçen yıl gitmiştim ilk olarak. Bayıldım ya, bundan sonra tatil yerim burası demiştim. Havasınne kadar güzeldi öyle, ne kurak ne nemli. Çoğu tatil yerine oranla nefes alabiliyorsun. Bayıldım bayıldımmmm:KK55::KK55: gidesim var yani

Kuralım yaaa :KK48: basenlerinden kurtulanlar tecrübelerini paylaşsın :-)
Ben kurtulamadım. Ne kadar inceltsem de legen kemigini eritemiyorum :D
Arkadan da bi yere kadar indi :p
Aboov :oha: ben de yeni katilanlarin mesaj şampiyonu olurum o zaman :sampiyon:
Sen gönüllerin şampiyonusun :sampiyon:
Tabi çok yüksek kiloda olanlar, gün içinde çok fazla kalori alanlar 1 den fazla verirler.Şimdi 100 kg luk birinin verdiği kilo miktarı ile 70 kiloluğun verdiği farklı.Aslında kişiye göre çok değişiyor.Vücut yüzdesine bakmak lazım mesela burda %0,3 aşağısı kabul edilmiyorya bi mantığı vardır herhalde :-)
0.3'ten aşağı oldugunda takım ortalamasına negatif etki ediyor. Aslında herkesi şartlamamak gerekir, bi hafta 1 yüzdeyle gelen diger hafta sabit de gelebilir, metabolizma bu. Ama takım ortalaması 0.3'un altına düsünce de nota alıyoruz, o da kaptanı baya etkiliyor :(
Benide yağlı göbekliler grubuna at :63:o bi gitse jennifer lopez olcamda ahhhh ahhhh nerdeeeee:halay:sizde kim kardashian gibi gezin baculuklar karııı totosuyla ünlü ne diyonuz sizzz 1.55 lik boyundan kim bahsediyor kimse ama ooo toto basen yokmu tüm avrupayı yaktı kavurdu:KK70::KK70:
Biz de 5. takımın Kim Kardashian'ları olalım madem :D

Kuşadası mı :21::21: geçen yıl gitmiştim ilk olarak. Bayıldım ya, bundan sonra tatil yerim burası demiştim. Havasınne kadar güzeldi öyle, ne kurak ne nemli. Çoğu tatil yerine oranla nefes alabiliyorsun. Bayıldım bayıldımmmm:KK55::KK55: gidesim var yani
Ahh memleketime herkes hayran :ıslık:

Cumadan itibaren mesaj sayılarını yazıyorum. 6 günlük bir zaman dilimine baktıgım icin en az 30 mesaj olmalı diye düsünerek, 30'un altındakileri kırmızı ile belirttim.
@deryalimm07 - 22
@zynp1980 - 4

@tatlitambak - 42
savurgan savurgan - 37
Y Yuppiyayye - 40
M melampusefe - 21
parkbyull parkbyull - 31
@denizmineymis - 38
@Ay Isigim - 35
@inatettimolacak - 32
M minnakkelebekim - 94
@ayhan zeynep - 17
@turkis94 - 1
ben bu hafta evi taşıyacam nasipse spora da başlayacağım haberiniz olsun bol bol :spor: atlarım artıkın :rapci:

0.3ten asagisini kabul etmemeleri cok normal. Ben geçen hafta sadece 300gr vermeme rağmen 0.36ydi oranim. Bundan asagisi hic kilo verememis demek oluyor sanırım :)))

Ben mi ya
Ben mi yanlış biliyorum canım en sağlıklısı haftada 500gr diyorlar tv doktorlar..
Ahhh nilsubum onlar kendi dediklerini kendileri anlıyormu acep:olamaz:burdada sorduğum türk ve yabancılar ayda 10 kilo altı sağlıklı dediler:KK57:işte burda herkesin fikri başkaaa anlamadım gitti

Back
X